1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Termene si conditii generale

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.travelparadise.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.
www.travelparadise.ro este administrat de SC PARADISE TRAVEL AGENCY SRL cu sediul in BUCURESTI, Strada Costache Negri 19, sector 5, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J40/8065/2001, CUI RO14193750
Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.travelparadise.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.
Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:
Pentru a putea cumpara de pe www.travelparadise.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru.
In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.
In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.
Drepturi de marcă
Numele PARADISE TRAVEL AGENCY este marca înregistrata de către SC PARADISE TRAVEL AGENCY SRL. Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor mărci fără a fi obţinut în prealabil autorizaţie de la PARADISE TRAVEL AGENCY sau de la titularii respectivi constituie INFRACŢIUNE ce se pedepseşte conform legilor în vigoare.
Acurateţea informaţiei
Informaţiile de pe acest site sunt destinate cetatenilor romani şi este posibil să nu fie valabile şi pentru alte ţări. PARADISE TRAVEL AGENCY va recurge la măsuri rezonabile pentru a se asigura că informaţiile de pe acest site sunt corecte şi în conformitate cu datele la zi. Totuşi, PARADISE TRAVEL AGENCY îşi rezerva dreptul de a schimba informatiile si preturile de pe site în orice moment. Informaţiile din această pagină de Internet au fost incluse cu bună credinţă, însă sunt doar pentru informare generală. Nu trebuie să vă bazaţi pe ele pentru nici un anumit scop, şi nu se dă nici o interpretare sau garanţie în ceea ce priveşte exactitatea sau întregimea acestora. PARADISE TRAVEL AGENCY exclude orice responsabilitate, în limitele permise de lege rezultând din accesarea şi utilizarea acestui site.
Modalitate de plata online:
Daca in momentul rezervarii serviciului turistic alegeti optiunea platii cu “Carte de credit”, veti fi redirectionat catre site-ul securizat www.payu.ro, unde veti avea posibilitatea sa revedeti informatiile de facturare si livrare a documentelor si sa efectuati plata in siguranta.
Renuntari si penalizari
Conditiile de anulare si modificare aferente fiecarui serviciu rezervat pe site-ul www.paradise.ro sunt detaliate pentru fiecare produs in parte in descrierea produsului si este necesar sa le acceptati pentru a putea finaliza rezervarea. Dreptul de denuntare unilaterala a rezervarilor nu se aplica serviciilor turistice rezervate pe www.paradise.ro conform precizarilor din OG 130/2000 care precizeaza ca ” Art. 12. – Dispozitiile art. 3-4, ale art. 7-10 si ale art. 11 alin. (1) nu se aplica contractelor privind: (…) b) furnizarea de servicii de cazare, de transport, de furnizare de preparate culinare, de agrement, atunci cand comerciantul se angajeaza prin contractul incheiat sa efectueze aceste prestatii la o data precisa sau intr-o perioada specificata; in mod exceptional, in cazul activitatilor de agrement organizate in aer liber, comerciantul isi poate rezerva dreptul de a nu respecta prevederile art. 11 alin. (2), in circumstante specifice. ”
Politica de confidentialitate
Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamântul dumneavoastra în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate în platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate.
In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, clientii nostril au urmatoarele drepturi,:
1) Dreptul la informare (art.12)
2) Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.
3) Dreptul la interventie (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:
a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;
b) transformarea datelor personale nelegale în date anonime;
c) notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).
4) Dreptul la opozitie (art.15) – dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.
5) Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) – dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.
6) Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).
Contact
Pentru întrebări sau nelămuri referitoare la datele personale, trimite un e-mail la adresa noastră: [email protected] / [email protected] sau telefonează-ne la numărul de telefon: 021.402.50.30 / 31 / 32 / 33/
Limitari privind utilizarea anumitor tehnici de comunicatie la distanta
Art. 1. – Urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta necesita acordul prealabil al consumatorului: 
a) sistem automatizat de apel fara interventie umana (automat de apel); 
b) telecopiator (fax)
c) adresa de posta electronica (e-mail)

Art. 2. – Utilizarea altor tehnici de comunicatie individuala la distanta in afara celor prevazute la art. 1 nu este permisa daca exista un refuz manifestat de consumator.
Lista cuprinzand tehnicile de comunicatie la distanta
a) imprimat neadresat; 
b) imprimat adresat; 
c) scrisoare tipizata; 
d) publicitate tiparita cu bon de comanda; 
e) catalog; 
f) telefon cu interventie umana; 
g) telefon fara interventie umana (automat de apel, audiotext); 
h) radio; 
i) videofon (telefon cu imagine); 
j) videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatura sau ecran tactil); 
k) posta electronica (e-mail); 
l) telecopiator (fax); 
m) televiziune (teleshopping).
Litigii
Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si SC PARADISE TRAVEL AGENCY SRL. In cazul unor eventuale conflicte intre SC PARADISE TRAVEL AGENCY SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.
Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.
Diverse
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.
Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.travelparadise.ro.