1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

VIENA- Shopping & Piata de Craciun

SHOPPING & PIATA DE CRACIUN VIENA

 • Inclus in program:
 • •Transport cu autocar modern, clasificat 3*
  •4 nopti cazare hoteluri 3*
  •Mic dejun
  •Tururi de oras cu insotitorul de grup:
  -Tur de oras Viena
  -Tur de oras Budapesta
  •Vizite la Pietele de Craciun din Viena si Budapesta
  •Transfer cu autocarul la SCS si Parndorf
  •Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu

SHOPPING & PIATA DE CRACIUN VIENA

*Plecari din 16.11.*, 29.11 si 14.12 *4 nopti cu mic dejun si transport autocar
*Pentru plecarea din 15.11 nu se poate vizita Piata de Craciun de la Budapesta care se deschide pe 27.11
199 euro/ persoana
Supliment camera single: 85 Euro
A 3-a persoana in pat suplimentar 199 euro
Copil 2-12 ani 119 euro

* Pentru plecarea din 15.11 nu se poate vizita Piata de Craciun de la Budapesta care se deschide pe 27.11.
*Preturile sunt exprimate in EUR/persoana. Copiii beneficiaza de reducere daca sunt cazati in camera cu doi adulti. Tarifele au fost calculate pentru un grup minim de 40 pers.

In tarif sunt incluse:
•Transport cu autocar modern, clasificat 3*
•4 nopti cazare hoteluri 3*
•Mic dejun
•Tururi de oras cu insotitorul de grup:
-Tur de oras Viena
-Tur de oras Budapesta
•Vizite la Pietele de Craciun din Viena si Budapesta
•Transfer cu autocarul la SCS si Parndorf
•Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu (insotitorul nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate)

Nu sunt incluse:
•Asigurari (storno, medicala)
•Intrarile la obiectivele turistice
•Excursiile si vizitele optionale (minim 30 pers): Croaziera pe Dunare cu cina – 30 eur/pers; Vizita Schonbrunn cu ghid local – 30 eur /pers.
•Alte servicii sau cheltuieli de natura personala
•Obligatoriu! Taxa locala (acolo unde este necesara) se achita direct la receptia hotelului si NU este inclusa in pretul excursiei.

TRANSFERURI:
Preluarile sunt gratuite pentru turistii care se imbarca de pe traseul final al autocarului (cu conditia sa se prezinte la unul din punctele de imbarcare mentionate pe traseul de baza sau cel alternativ). Orasul de imbarcare trebuie selectat in momentul rezervarii. Ulterior, modificarea punctului de imbarcare se poate confirma numai in functie de disponibilitate.

Traseu de baza:
Oras imbarcare Loc imbarcare Ora imbarcare
BUCURESTI Ateneu – Restaurantul Cina 05:45
PLOIESTI Petrom – Metro 7:00
BRASOV McDonald’s Calea Bucuresti 9:00
TARGU MURES Restaurant Bridge Grill 11:00
CLUJ Intrare centru comercial Polus 13:00
ORADEA Intrare centru comercial Selgros 16:30

Traseu alternativ:
Oras imbarcare Loc imbarcare Ora imbarcare
BUCURESTI Ateneu – Restaurantul Cina 05:45
PITESTI Petrom – Podul Viilor 7:30
RM. VALCEA Benzinaria Dacos 9:00
SIBIU Parcare OBI (pe centura) 11:00
Sebes Farmacia Bucur 11:30
Deva McDonald’s Gara 13:00
TIMISOARA Parcare centru comercial Real 15:30
ARAD Gara Centrala 16:30

Traseul de baza si cel alternativ se refera strict la circuitele cu plecare din Bucuresti si iesire din tara prin Arad/Timisoara sau Oradea! Traseul final va fi reconfirmat cu aprox. doua saptamanai inainte de plecare, in functie de situatia inscrierilor.
In situatia in care traseul de iesire din tara difera fata de traseul de intoarcere in tara, preluarile de pe traseu sunt valabile DOAR pentru dus. La intoarcere, turistii pot ramane intr-o localitate de pe traseu, cat mai apropiata de localitatea de domiciliu, sau pot veni la Bucuresti, de unde isi vor asigura pe cont propriu transferul catre localitatea de domiciliu.

GRUP MINIM & INFORMATII UTILE:
Tarifele au fost calculate pentru un grup minim de 40 pers.In cazul neintrunirii numarului minim de participanti, tarifele se recalculeaza sau plecarea se anuleaza.
Suplimente pentru grup mai mic de 40 persoane:
grup 35 – 39 persoane, 20 eur/pers;
grup 30 – 34 persoane, 30 eur/pers;

CONDITII DE INSCRIERE/ ANULARE / PENALIZARI:
– Inscrierea se face pe baza achitarii unui avans de 50% din suma totala. Diferenta trebuie achitata cu 3 saptamani inainte de plecare.
Penalizari:
– 50% din total valoarea pachetului turistic daca renuntarea se face cu 35 zile inaintea plecarii
– 100% din total valoarea pachetului turistic daca renuntarea se face sub 35 zile inaintea plecarii

PROGRAM VACANTA

ZIUA 1 :
BUCURESTI – BUDAPESTA
Intalnire dimineata in parcarea restaurantului Cina cu insotitorul de grup la ora 05:45. Plecare din Bucuresti la ora 06:00 pe traseul Bucuresti – Brasov – Sibiu – Deva – Arad – Budapesta. Sosire la Budapesta seara tarziu, in functie de conditiile de trafic si formalitatile vamale. Cazare hotel 3* Budapesta

ZIUA 2 :
BUDAPESTA – VIENA
Dupa micul dejun, plecare spre Viena. Unde vom face un tur panoramic de oras cu insotitorul de grup pe parcursul caruia vom putea admira frumusetea unica si echilibrul perfect al Ringului Vienez: Urania, Ministerul de Razboi, Stadtpark cu a sa statuie aurita a lui Johann Strauss, Kursalon, Opera, Piata Maria Tereza – strajuita de Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul National de Arta si Museums Quartier, Hofburg, Primaria, Teatrul National, dar si Universitatea din Viena. Traversand canalul Dunarii, veti putea vedea parcul de distractii Prater cu a sa Roata Gigantica, orasul Dunarii cu sediul ONU si centrul international de congrese, Turnul Dunarii sau centrul comercial Donauzentrum. Continuam turul pietonal in centrul istoric pentru a admira Catedrala Sf. Stefan, Palatul Hofburg, Monumentul Ciumei si strazile renumite pentru magazinele luxoase si terase elegante. Dupa turul de oras, timp liber in centru pentru a vizita renumita Piata de Craciun de la Primaria din Viena, dar si celelalte piete de Craciun din Piata Maria Tereza, de pe Maria Hilferstrasse sau din centrul istoric, ori, pur si simplu sa admirati splendidele ornamente si instalatii care impodobesc orasul, sa va incalziti cu vin fiert sau castane coapte. Cazare hotel 3* Viena

ZIUA 3 :
Shopping & Piata de Craciun
Mic dejun. Transfer cu autocarul la SCS – Shopping City Sud, cel mai mare centru commercial din Europa centrala, unde aveti ocazia sa faceti cumparaturile pentru sarbatorile de iarna, cadouri pentru cei dragi, profitand de reducerile de iarna. Dupa-amiaza, transfer la Piata de Craciun si timp liber in oras pentru vizite individuale sau cumparaturi. Optional, vizitarea Palatului Schonbrunn cu ghid local si Piata de Craciun de la Schonbrunn. Cazare hotel 3* Viena

ZIUA 4 :
VIENA – BUDAPESTA
Mic dejun. Dupa micul dejun, ne indreptam spre Budapesta cu o scurta oprire la Centrul Comercial Parndorf. Parndorf este renumit pentru magazinele de designer care au reduceri de pana la 70% tot timpul anului, si chiar pana la 90% in perioada sarbatorilor de iarna. Traseul continua apoi spre Budapesta. Tur de oras cu insotitorul de grup la Budapesta, pe parcursul caruia veti putea admira Citadela – care ofera o panorama extraordinara asupra intregului oras, Parlamentul, Palatul Regal, Biserica Sf. Matias, Bastionul Pescarilor, Parlamentul – cladire emblematica care troneaza semet pe malul Dunarii, in Pesta, Basilica Sf. Stefan, Dealul Gellert si Baile Termale, Bulevardul Andrassy, Piata Eroilor si Opera Nationala. Timp liber in oras pentru vizitarea Pietei de Craciun. Seara, optional, croaziera pe Dunare cu cina bufet. In unduirile placute ale Dunarii veti putea admira “by night” Parlamentul, Palatul Regal, Dealul Gellert cu a sa Citadela si Statuia Libertatii, Bastionul Pescarilor, faleza Dunarii dar si splendidele poduri de peste Dunare care fac legatura intre Buda si Pesta. Cazare hotel 3* Budapesta

ZIUA 5 :
BUDAPESTA – BUCURESTI
Dupa micul dejun, plecare spre tara. Sosire in Bucuresti seara, in functie de conditiile de trafic si formalitatile vamale.

NOTE:
•Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
•Asezarea in autocar se face strict in ordinea inscrierilor.
•Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din tara respectiva, conform standardelor proprii. Repartizarea camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
•Conducatorul de grup poate modifica programul excursiei in anumite conditii impuse de imprejurari, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice. Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta.
•Conform legilor internationale, ghidul-insotitor roman nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate. Doar ghizii locali au dreptul de a oferi servicii de ghidaj in interiorul muzeelor, monumentelor, obiectivelor turistice, contra cost, cu acordul turistilor.
•Conform reglementarilor in vigoare, copiii minori pot calatori in strainatate in urmatoarele conditii: insotit de ambii parinti; insotit de unul din parinti si cu acordul notarial al celuilalt parinte sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces; insotit de un adult cu acordul notarial al ambilor parinti si cazier judiciar emis inaintea plecarii in excursie; copiii pana in 14 ani au nevoie de pasaport individual; copiii intre 14-18 ani pot calatori cu cartea de identitate.
•Inainte de plecarea in calatorie, este bine sa verificati reglementarile in vigoare pe www.politiadefrontiera.ro. Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza).