1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

LEGOLAND

LEGOLAND Germania

  • Inclus in program:
  • – cazare si masa conform hotelului ales
  • – intrare in parc, in functie de pachetul ales

LEGOLAND Germania!

“Experimenteaza Aventura!”

Actiune, distractie si aventura – asta ii asteapta pe toti vizitatorii din Legoland Germania!
Parcul pentru familii din Gunzburg, Bavaria este situat direct pe A8, la aproximativ o ora de Munchen si Stuttgart. Opt lumi interesante pline de aventura cu peste 50 de atractii, spectacole, ateliere de lucru si modele fascinante de peste 50 milioane de piese Lego va invita sa le explorati si sa va jucati.

“Experimenteaza Aventura!” – este motto – ul reprezentativ pentru cele 8 lumi tematice ale Legoland Germania. Prin intermediul fiecarei zone tematice a parcului, copiii au posibilitatea sa experimenteze aventura piratilor, a exploratorilor sau cavalerilor, sa mearga in expeditii cu canoe, safari sau plimbari cu roller coaster, sa exploreze Minilandul sau sa decoleze cu “Flying Ninjago”. Spectacole, cinema 4D, ateliere de lucru, un calendar diversificat, fac din Legoland una dintre cele mai bune destinatii pentru petrecerea timpului liber din Bavaria.

Satul de vacanta Legoland ofera posibilitati de relaxare si distractie atat pentru parinti cat si pentru copii. In apropierea parcului, oaspetii se pot caza in camere de familie decorate tematic in stilul Lego. Simte-te ca un pilot de curse, un cavaler sau un pirat! Locuri de joaca de aventura, un mini teren de golf, centru de bowling decorat in stilul piratilor, cursuri de catarari si un lac idilic cu plaja nisipoasa sunt cateva din posibilitatile de petrecere a timpului liber in perioada in care parcul este inchis.

Nou in 2014 in resortul LEGOLAND Germania
In sezonul 2014, Legoland Germania pune la dispozitia oaspetilor sai doua inovatii in format XXL. In satul de vacanta turistii isi pot petrece noaptea in noul castel regal gigantic. Este compus din 68 camere LEGO decorate tematic, un restaurant cu terasa, bar si parc de aventura.

LEGO ® lumea subacvatică
Prima lume subacvatica LEGO ® in Germania isi duce oaspetii intr-o fascinanta calatorie prin orasul scufundat al Atlantidei. Aventura incepe cu o excursie virtuala cu submarinul pe fundul marii. In orasul subacvatic sunt foarte multe de descoperit, de la statui antice si ruine pana la comori ascunse. Alaturi de scafandrii LEGO veti explora si descoperi fascinanta lume subacvatica avand posibilitatea sa vedeti peste 1300 specii de pesti. Inca din mai 2009 puteti experimenta magia Atlantisului, trecand prin tunelul de sticla prin care rechinii se apropie amenintator.

Spectacole si evenimente
Indiferent ca e vorba de prestatii live sau spectacole interesante pe cele 3 platforme LEGOLAND ®, promotii speciale si evenimente incitante va invita in parc- programul variat de divertisment intregeste oferta parcului si il transforma intr-o experienta de neuitat pentru intreaga familie.

Miniland
Orase si cladiri celebre din Europa au fost create in Miniland din peste 25 de milioane piese LEGO ®.

Ateliere de lucru
In LEGO ® MINDSTORMS ™ Center” si LEGO ® Academy curiozitatea si creativitatea copiilor este incurajata prin intermediul atractivelor ateliere de lucru.

Templu X-pedition
Din 2013 la LEGOLAND ® Germania puteti experimenta o incitanta aventura: Templu X-petition – vanatoare de comori pe timp de noapte.

Adresa:
LEGOLAND® Deutschland Freizeitpark GmbH,
LEGOLAND Allee, 89312 Günzburg

 

Hoteluri incluse in program:

1. Legoland ® Holiday Village 3* Gunzburg

Nu sunt incluse:
– 5 euro de persoana / sejur – taxa de procesare a rezervarii
– transport Bucuresti – Gunzburg – Bucuresti
– transfer pana la / de la hotel
– bacsisuri
– activitati optionale
– alte mese decat cele mentionate in program
– taxa de oras
– asigurare medicala si storno (vi le putem oferi la urmatoarele preturi informative: asigurare medicala de la 31 lei / persoana, asigurare storno de la 108 lei de persoana)
– alte cheltuieli personale sau servicii ce nu sunt mentionate ca fiind incluse