1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Circuit autocar Magia Pietelor de Craciun

MAGIA PIETELOR DE CRACIUN si Drumul Romantic in Germania

 • Inclus in program:
 • •Transport cu autocar modern, clasificat 3*
  •10 nopti cazare hoteluri 3*
  •Mic dejun
  •Tururi de oras cu insotitorul de grup: Viena, Salzburg, Munchen, Praga, Budapesta
  •Vizite la Pietele de Craciun din Viena, Salzburg, Munchen, Rothenburg, Nurnberg, Wurzburg, Erfurt, Leipzig, Dresda, Praga, Budapesta
  •Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu
MAGIA PIETELOR DE CRACIUN si Drumul Romantic in Germania

*Plecare din 29.11 *10 nopti cu mic dejun si transport autocar
479 euro/ persoana
Supliment camera single: 219 Euro
A 3-a persoana in pat suplimentar 479 euro
Copil 2-12 ani 399 euro
*Preturile sunt exprimate in EUR/persoana. Copiii beneficiaza de reducere daca sunt cazati in camera cu doi adulti. Tarifele au fost calculate pentru un grup minim de 40 pers.

In tarif sunt incluse:
•Transport cu autocar modern, clasificat 3*
•10 nopti cazare hoteluri 3*
•Mic dejun
•Tururi de oras cu insotitorul de grup:
-Tur de oras Viena
-Tur de oras Salzburg
-Tur de oras Munchen
-Tur de oras Praga
-Tur de oras Budapesta
•Vizite la Pietele de Craciun din Viena, Salzburg, Munchen, Rothenburg, Nurnberg, Wurzburg, Erfurt, Leipzig, Dresda, Praga, Budapesta
•Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu (insotitorul nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate)

Nu sunt incluse:
•Asigurari (storno, medicala)
•Intrarile la obiectivele turistice
•Excursiile si vizitele optionale (minim 30 pers): Croaziera pe Dunare cu cina – 30 eur/pers; Cina festiva Borkatakomba – 30 eur/pers;
•Alte servicii sau cheltuieli de natura personala
•Obligatoriu! Taxa locala (acolo unde este necesara) se achita direct la receptia hotelului si NU este inclusa in pretul excursiei.

TRANSFERURI:
Preluarile sunt gratuite pentru turistii care se imbarca de pe traseul final al autocarului (cu conditia sa se prezinte la unul din punctele de imbarcare mentionate pe traseul de baza sau cel alternativ). Orasul de imbarcare trebuie selectat in momentul rezervarii. Ulterior, modificarea punctului de imbarcare se poate confirma numai in functie de disponibilitate.

Traseu de baza:
Oras imbarcare Loc imbarcare Ora imbarcare
BUCURESTI Ateneu – Restaurantul Cina 05:45
PLOIESTI Petrom – Metro 7:00
BRASOV McDonald’s Calea Bucuresti 9:00
TARGU MURES Restaurant Bridge Grill 11:00
CLUJ Intrare centru comercial Polus 13:00
ORADEA Intrare centru comercial Selgros 16:30

Traseu alternativ:
Oras imbarcare Loc imbarcare Ora imbarcare
BUCURESTI Ateneu – Restaurantul Cina 05:45
PITESTI Petrom – Podul Viilor 7:30
RM. VALCEA Benzinaria Dacos 9:00
SIBIU Parcare OBI (pe centura) 11:00
Sebes Farmacia Bucur 11:30
Deva McDonald’s Gara 13:00
TIMISOARA Parcare centru comercial Real 15:30
ARAD Gara Centrala 16:30

Traseul de baza si cel alternativ se refera strict la circuitele cu plecare din Bucuresti si iesire din tara prin Arad/Timisoara sau Oradea! Traseul final va fi reconfirmat cu aprox. doua saptamanai inainte de plecare, in functie de situatia inscrierilor.
In situatia in care traseul de iesire din tara difera fata de traseul de intoarcere in tara, preluarile de pe traseu sunt valabile DOAR pentru dus. La intoarcere, turistii pot ramane intr-o localitate de pe traseu, cat mai apropiata de localitatea de domiciliu, sau pot veni la Bucuresti, de unde isi vor asigura pe cont propriu transferul catre localitatea de domiciliu.

GRUP MINIM & INFORMATII UTILE:
Oferta este valabila pentru minim 40 persoane participante. In cazul neintrunirii numarului minim de participanti, tarifele se recalculeaza sau plecarea se anuleaza.
Suplimente pentru grup mai mic de 40 persoane:
grup 35 – 39 persoane, 25 eur/pers;
grup 30 – 34 persoane, 50 eur/pers;

CONDITII DE INSCRIERE/ ANULARE / PENALIZARI:
– Inscrierea se face pe baza achitarii unui avans de 50% din suma totala. Diferenta trebuie achitata cu 3 saptamani inainte de plecare.
Penalizari:
– 50% din total valoarea pachetului turistic daca renuntarea se face cu 35 zile inaintea plecarii
– 100% din total valoarea pachetului turistic daca renuntarea se face sub 35 zile inaintea plecarii

NOTE:
•Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
•Asezarea in autocar se face strict in ordinea inscrierilor.
•Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din tara respectiva, conform standardelor proprii. Repartizarea camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
•Conducatorul de grup poate modifica programul excursiei in anumite conditii impuse de imprejurari, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice. Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta.
•Conform legilor internationale, ghidul-insotitor roman nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate. Doar ghizii locali au dreptul de a oferi servicii de ghidaj in interiorul muzeelor, monumentelor, obiectivelor turistice, contra cost, cu acordul turistilor.
•Conform reglementarilor in vigoare, copiii minori pot calatori in strainatate in urmatoarele conditii: insotit de ambii parinti; insotit de unul din parinti si cu acordul notarial al celuilalt parinte sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces; insotit de un adult cu acordul notarial al ambilor parinti si cazier judiciar emis inaintea plecarii in excursie; copiii pana in 14 ani au nevoie de pasaport individual; copiii intre 14-18 ani pot calatori cu cartea de identitate.
•Inainte de plecarea in calatorie, este bine sa verificati reglementarile in vigoare pe www.politiadefrontiera.ro. Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza).

PROGRAM VACANTA

ZIUA 1 :
BUCURESTI – BUDAPESTA
Intalnire dimineata in parcarea restaurantului Cina cu insotitorul de grup la ora 05:45. Plecare din Bucuresti la ora 06:00 pe traseul Bucuresti – Brasov – Sibiu – Deva – Arad – Budapesta. Sosire la Budapesta seara tarziu, in functie de conditiile de trafic si formalitatile vamale. Cazare hotel 3* Budapesta

ZIUA 2 :
BUDAPESTA – VIENA
Dupa micul dejun, plecare spre Viena. Unde vom face un tur panoramic de oras cu insotitorul de grup pe parcursul caruia vom putea admira frumusetea unica si echilibrul perfect al Ringului Vienez: Urania, Ministerul de Razboi, Stadtpark cu a sa statuie aurita a lui Johann Strauss, Kursalon, Opera, Piata Maria Tereza – strajuita de Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul National de Arta si Museums Quartier, Hofburg, Primaria, Teatrul National, dar si Universitatea din Viena. Traversand canalul Dunarii, veti putea vedea parcul de distractii Prater cu a sa Roata Gigantica, orasul Dunarii cu sediul ONU si centrul international de congrese, Turnul Dunarii sau centrul comercial Donauzentrum. Continuam turul pietonal in centrul istoric pentru a admira Catedrala Sf. Stefan, Palatul Hofburg, Monumentul Ciumei si strazile renumite pentru magazinele luxoase si terase elegante. Dupa turul de oras, timp liber in centru pentru a vizita renumita Piata de Craciun de la Primaria din Viena, dar si celelalte piete de Craciun din Piata Maria Tereza, de pe Maria Hilferstrasse sau din centrul istoric, ori, pur si simplu sa admirati splendidele ornamente si instalatii care impodobesc orasul, sa va incalziti cu vin fiert sau castane coapte. Cazare hotel 3* Viena

ZIUA 3 :
VIENA – SALZBURG
Mic dejun la hotel. Ne continuam apoi periplul indreptandu-ne spre Salzburg – orasul muzicii. Salzburg este orasul in care s-a nascut si a crescut Mozart. Tur de oras Salzburg cu insotitorul de grup pe parcursul caruia veti putea admira: Gradinile si Palatul Mirabell, casa in care s-a nascut Mozart, catedrala Arhiepiscopala, Domul sau Cetatea Salzburg, unde se poate ajunge cu funicularul sau pe jos. Timp liber in oras pentru a vizita frumoasa Piata de Craciun a orasului. Cazare hotel 3* in zona Salzburg

ZIUA 4 :
SALZBURG – MUNCHEN
Mic dejun. Dimineata ne indreptam spre capitala Bavariei – Munchen unde vom face un tur de oras cu insotitorul de grup, pe parcursul caruia vom putea admira Marienplatz – Piata Primariei, Primaria, Michaelskirche, Frauenkirche, Teatrul National, Residenz, Odeonsplatz, Hofbrauhaus – cea mai renumita berarie din Munchen, etc. Dupa turul de oras, vizita la una dintre cele mai frumoase piete de Craciun – Piata de Craciun din Munchen. O multitudine de culori se impletesc armonios in Marienplatz in casute de lemn unde se vand produse traditionale, jucarii de lemn, produse artizanale, ornamente de iarna si multe alte obiecte de décor care sigur va vor incanta. Seara, cazare hotel 3* in zona Munchen

ZIUA 5 :
MUNCHEN – ROTHENBURG OB DER TAUBER
Mic dejun. Dimineata lasam in urma Munchen si ne indreptam spre Orasul Craciunului – Rothenburg ob der Tauber. Unul dintre cele mai cunoscute orase medievale ale Europei, imprejmuit de ziduri groase, fortificate, amplasat pe renumitul Drum Romantic al Germaniei, asteapta sa fie explorat si descoperit. Piata de Craciun din Rothenburg are o traditie de peste 500 de ani si aproape ca a ramas neschimbata de-a lungul timpului. In Rothenburg puteti vizita Muzeul Craciunului care functioneaza tot timpul anului, pastrand vie magia acestei importante sarbatori. Decoratiuni de iarna, brazi de Craciun, beteala si mii de luminite isi asteapta vizitatorii in interiorul muzeului. Timp liber in oras. Seara, cazare hotel 3* in zona Rothenburg

ZIUA 6:
ROTHENBURG – NURNBERG – WURZBURG
Mic dejun. Traseul Pietelor de Craciun continua cu cea mai renumita Piata de Craciun a Germaniei, in Nurnberg. Piata de Craciun din Nurnberg este una dintre cele mai vechi din Germania, datand de la jumatatea secolului al XVI-lea. Peste 180 de standuri expun produse traditionale, decoratiuni de Craciun, obiecte de artizanat lucrate de mesterii locali, etc. Dupa vizitarea Pietei de Craciun din Nurnberg, ne indreptam spre un alt orasel pitoresc al Germaniei – Wurzburg, unde vom face un popas pentru a vizita Piata de Craciun si pentru a admira acest oras deosebit. Seara, cazare hotel 3* in zona Wurzburg

ZIUA 7:
WURZBURG – ERFURT – LEIPZIG
Mic dejun. Incepe o noua zi incantatoare dedicata magiei Craciunului, cu o vizita in Erfurt, cel mai mare oras din Thuringia si unul dintre cele mai frumoase orase medievale ale Germaniei, fondat in anul 742. Piata de Craciun are o istorie indelungata si se remarca prin traditionalul brad de Craciun cu o inaltime de 25 m care este impodobit in fiecare an in piata centrala, precum si una dintre cele mai frumoase scene ale nativitatii cu figurine sculptate manual. De la Erfurt, ne indreptam spre Leipzig, un alt oras emblematic unde ne vom putea bucura de magia sarbatorilor, transmisa atat prin cele peste 200 de casute care vand produse traditionale, cat si prin arhitectura deosebita a acestui oras medieval. Cladirea primariei din Leipzig este unul dintre cele mai frumoase exemple ale Renascentismlui german si locul unde Johan Sebastian Bach a semnat primul sau contract de angajare. O alta cladire remarcabila este Biserica Sf. Nicolae, locul de unde in anul 1989 a pornit “revolutia pasnica”, inceputul unificarii Germaniei. Dupa caderea Zidului Berlinului, Leipzig a fost numit “Orasul eroilor”. Seara, cazare hotel 3* in zona Leipzig

ZIUA 8:
LEIPZIG – DRESDA – PRAGA
Mic dejun. Ne indreptam astazi spre Dresda pentru a vizita cea mai veche Piata de Craciun din Germania, datand din anul 1434. Majoritatea cadourilor traditionale, a jucariilor si a decoratiunilor de Craciun au fost inventate acum sute de ani in aceasta zona, si de aici inca se mai aprovizioneaza majoritatea Pietelor de Craciun din intreaga tara. Piata de Craciun, cu romantismul si sarmul sau festiv, este ea insasi o inspiratie, o adevarata comoara pentru obiectele artizanale. In Dresda veti gasi cea mai mare Piramida de Craciun, cu o inaltime de 14 m, dar si cel mai mare spargator de nuci din lume. Scurt tur de oras in Dresda cu insotitorul de grup si apoi timp liber pentru a vizita Piata de Craciun. Dupa-amiaza ne indreptam spre Praga. Cazare hotel 3* Praga

ZIUA 9:
PRAGA – BUDAPESTA
Mic dejun. Tur de oras Praga panoramic si pietonal cu insotitorul de grup. Ramasa intacta in urma razboaielor mondiale si a influentelor comuniste, Praga reprezinta astazi un important centru cultural european si mondial, centrul sau istoric aflandu-se pe lista patrimoniului UNESCO. Pe parcursul turului in “Orasul de Aur”, veti putea admira Hradul – Castelul praghez, un adevarat simbol al Pragai ce troneaza semet peste intregul oras, catedrala Sf. Vit, aflata in interiorul castelului, Podul Carol – monument ce dateaza din secolul al XIV-lea, continuand apoi spre Orasul vechi, unde veti putea admira Ceasul Astronomic, biserica Sf. Maria din Tyn, Turnul vechii primarii, Casa Municipala, Turnul Pulberariei si apoi, mai departe, catre Piata Wenceslas si Muzeul National. Timp liber in centrul istoric pentru a vizita Piata de Craciun. Dupa pranz, plecare spre Budapesta. Daca timpul permite, optional, croaziera pe Dunare cu cina bufet. In unduirile placute ale Dunarii veti putea admira “by night” Parlamentul, Palatul Regal, Dealul Gellert cu a sa Citadela si Statuia Libertatii, Bastionul Pescarilor, faleza Dunarii dar si splendidele poduri de peste Dunare care fac legatura intre Buda si Pesta. Cazare hotel 3* Budapesta.

ZIUA 10:
BUDAPESTA
Mic dejun. Dupa micul dejun, Tur de oras cu insotitorul de grup la Budapesta, pe parcursul caruia veti putea admira Citadela – care ofera o panorama extraordinara asupra intregului oras, Parlamentul, Palatul Regal, Biserica Sf. Matias, Bastionul Pescarilor, Parlamentul – cladire emblematica care troneaza semet pe malul Dunarii, in Pesta, Basilica Sf. Stefan, Dealul Gellert si Baile Termale, Bulevardul Andrassy, Piata Eroilor si Opera Nationala. Timp liber in oras pentru vizitarea Pietei de Craciun. Seara, optional, cina de bun-ramas la cea mai renumita crama de vinuri din Ungaria – Crama Borkatakomba. In subteranul acestui fabulos restaurant se gasesc peste 80 de km de galerii unde sunt depozitate vinuri vechi dar si unele dintre cele mai mari butoaie de vin din lume. Crama este un loc magic unde Bachus troneaza maret si ii imbie pe cei care ii trec pragul la voie buna si distractie. Pe parcursul cinei se servesc mai multe soiuri de vinuri intr-un stil unic care va va incanta. Lasati-va cuprinsi de acordurile muzicii traditionale si savurati spectacolul oferit de dansatorii profesionisti dornici sa va impartaseasca tainele dansului popular maghiar. Mancarea este un adevarat festin care satisface chiar si cerintele celor mai critici vizitatori. Cazare hotel 3* Budapesta.

ZIUA 11:
BUDAPESTA – BUCURESTI
Dupa micul dejun, plecare spre tara. Sosire in Bucuresti seara, in functie de conditiile de trafic si formalitatile vamale.