1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

BUDAPESTA – PIATA DE CRACIUN

PIATA DE CRACIUN BUDAPESTA

 • Inclus in program:
 • •Transport cu autocar modern, clasificat 3*
  •3 nopti cazare hoteluri 3*
  •Mic dejun
  •Tur de oras cu insotitorul de grup in Budapesta
  •Vizita la Piata de Craciun din Budapesta
  •Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu (insotitorul nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate)
PIATA DE CRACIUN BUDAPESTA
Budapesta este un oras ce abunda de obiective turistice si locuri frumoase care fac din capitala Ungariei o destinatie de vacanta ideala. Oferind o multitudine de obiective turistice si istorice, Budapesta poate fi considerat unul dintre cele mai frumoase orase din Europa si din lume. Principalele puncte de interes din Budapesta sunt: Biserica Mathias, Catedrala Sfantului Stefan, Palatul Parlamentului, Bastionul Pescarilor, Piata Eroilor, Podul cu Lanturi, Opera din Budapesta, Palatul Regal.

*Plecari din 27.11 sau 10.12 *3 nopti cu mic dejun si transport autocar
169 euro/ persoana
Supliment camera single: 50 Euro
A 3-a persoana in pat suplimentar 169 euro
Copil 2-12 ani 99 euro
*Preturile sunt exprimate in EUR/persoana. Copiii beneficiaza de reducere daca sunt cazati in camera cu doi adulti. Tarifele au fost calculate pentru un grup minim de 40 pers.

In tarif sunt incluse:
•Transport cu autocar modern, clasificat 3*
•3 nopti cazare hoteluri 3*
•Mic dejun
•Tur de oras cu insotitorul de grup in Budapesta
•Vizita la Piata de Craciun din Budapesta
•Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu (insotitorul nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate)

Nu sunt incluse:
•Asigurari (storno, medicala)
•Intrarile la obiectivele turistice
•Excursiile si vizitele optionale (minim 30 pers): Croaziera pe Dunare cu cina – 30 eur/pers; Cina festiva Borkatakomba – 30 eur/pers; Excursie Defileul Dunarii – 35 eur /persoana.
•Alte servicii sau cheltuieli de natura personala
•Obligatoriu! Taxa locala (acolo unde este necesara) se achita direct la receptia hotelului si NU este inclusa in pretul excursiei.

TRANSFERURI:
Preluarile sunt gratuite pentru turistii care se imbarca de pe traseul final al autocarului (cu conditia sa se prezinte la unul din punctele de imbarcare mentionate pe traseul de baza sau cel alternativ). Orasul de imbarcare trebuie selectat in momentul rezervarii. Ulterior, modificarea punctului de imbarcare se poate confirma numai in functie de disponibilitate.

Traseu de baza:
Oras imbarcare Loc imbarcare Ora imbarcare
BUCURESTI Ateneu – Restaurantul Cina 05:45
PLOIESTI Petrom – Metro 7:00
BRASOV McDonald’s Calea Bucuresti 9:00
TARGU MURES Restaurant Bridge Grill 11:00
CLUJ Intrare centru comercial Polus 13:00
ORADEA Intrare centru comercial Selgros 16:30

Traseu alternativ:
Oras imbarcare Loc imbarcare Ora imbarcare
BUCURESTI Ateneu – Restaurantul Cina 05:45
PITESTI Petrom – Podul Viilor 7:30
RM. VALCEA Benzinaria Dacos 9:00
SIBIU Parcare OBI (pe centura) 11:00
Sebes Farmacia Bucur 11:30
Deva McDonald’s Gara 13:00
TIMISOARA Parcare centru comercial Real 15:30
ARAD Gara Centrala 16:30

Traseul de baza si cel alternativ se refera strict la circuitele cu plecare din Bucuresti si iesire din tara prin Arad/Timisoara sau Oradea! Traseul final va fi reconfirmat cu aprox. doua saptamanai inainte de plecare, in functie de situatia inscrierilor.
In situatia in care traseul de iesire din tara difera fata de traseul de intoarcere in tara, preluarile de pe traseu sunt valabile DOAR pentru dus. La intoarcere, turistii pot ramane intr-o localitate de pe traseu, cat mai apropiata de localitatea de domiciliu, sau pot veni la Bucuresti, de unde isi vor asigura pe cont propriu transferul catre localitatea de domiciliu.

GRUP MINIM & INFORMATII UTILE:
Oferta este valabila pentru minim 40 persoane participante. In cazul neintrunirii numarului minim de participanti, tarifele se recalculeaza sau plecarea se anuleaza.
Suplimente pentru grup mai mic de 40 persoane:
grup 35 – 39 persoane, 15 eur/pers;
grup 30 – 34 persoane, 25 eur/pers;

CONDITII DE INSCRIERE/ ANULARE / PENALIZARI:
– Inscrierea se face pe baza achitarii unui avans de 50% din suma totala. Diferenta trebuie achitata cu 3 saptamani inainte de plecare.
Penalizari:
– 50% din total valoarea pachetului turistic daca renuntarea se face cu 35 zile inaintea plecarii
– 100% din total valoarea pachetului turistic daca renuntarea se face sub 35 zile inaintea plecarii

PROGRAM VACANTA

ZIUA 1 :
BUCURESTI – BUDAPESTA
Intalnire dimineata in parcarea restaurantului Cina cu insotitorul de grup la ora 05:45. Plecare din Bucuresti la ora 06:00 pe traseul Bucuresti – Brasov – Sibiu – Deva – Arad – Budapesta. Sosire la Budapesta seara tarziu, in functie de conditiile de trafic si formalitatile vamale. Cazare hotel 3* Budapesta

ZIUA 2 :
BUDAPESTA
Mic dejun. Dupa micul dejun, Tur de oras cu insotitorul de grup la Budapesta, pe parcursul caruia veti putea admira Citadela – care ofera o panorama extraordinara asupra intregului oras, Parlamentul, Palatul Regal, Biserica Sf. Matias, Bastionul Pescarilor, Parlamentul – cladire emblematica care troneaza semet pe malul Dunarii, in Pesta, Basilica Sf. Stefan, Dealul Gellert si Baile Termale, Bulevardul Andrassy, Piata Eroilor si Opera Nationala. Timp liber in oras pentru vizitarea Pietei de Craciun. Seara, optional, croaziera pe Dunare cu cina bufet. In unduirile placute ale Dunarii veti putea admira “by night” Parlamentul, Palatul Regal, Dealul Gellert cu a sa Citadela si Statuia Libertatii, Bastionul Pescarilor, faleza Dunarii dar si splendidele poduri de peste Dunare care fac legatura intre Buda si Pesta. Cazare hotel 3* Budapesta

ZIUA 3 :
BUDAPESTA – DEFILEUL DUNARII
Mic dejun. Zi libera in oras sau optional, excursie in Defileul Dunarii. Aceasta excursie ne va purta prin istoria Ungariei, in orasele medievale Szentendre, Esztergom si Visegrad si ne vom bucura de un pranz cu spectacol medieval. Esztergom a fost capitala Ungariei pana in secolul al XIII-lea, cand regele Bela al IV-lea si-a mutat resedinta la Buda, in actualul Palat regal. Aici puteti admira cea mai mare biserica catolica din Ungaria. Continuam catre Szentendre, un oras medieval construit in stil baroc, oras al artizanilor locali, care ofera totodata o superba panorama asupra cotului Dunarii. Ultima oprire o vom face la Visegrad, cunoscut pentru ramasitele fostului Palat Regal al lui Matei Corvin construit in stilul Renascentist timpuriu, dar si pentru Citadela medievala care ne poarta prin istoria de peste 1000 de ani a acestui oras. La Visegrad, va invitam sa luati parte la un pranz cavaleresc insotit de un spectacol medieval. Dupa-amiaza, intoarcere la Budapesta si timp liber pentru vizitarea Pietei de Craciun. Seara, optional, cina de bun-ramas la cea mai renumita crama de vinuri din Ungaria – Crama Borkatakomba. In subteranul acestui fabulos restaurant se gasesc peste 80 de km de galerii unde sunt depozitate vinuri vechi dar si unele dintre cele mai mari butoaie de vin din lume. Crama este un loc magic unde Bachus troneaza maret si ii imbie pe cei care ii trec pragul la voie buna si distractie. Pe parcursul cinei se servesc mai multe soiuri de vinuri intr-un stil unic care va va incanta. Lasati-va cuprinsi de acordurile muzicii traditionale si savurati spectacolul oferit de dansatorii profesionisti dornici sa va impartaseasca tainele dansului popular maghiar. Mancarea este un adevarat festin care satisface chiar si cerintele celor mai critici vizitatori. Cazare hotel 3* Budapesta

ZIUA 4 :
BUDAPESTA – BUCURESTI
Dupa micul dejun, plecare spre tara. Sosire in Bucuresti seara, in functie de conditiile de trafic si formalitatile vamale.

NOTE:
•Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
•Asezarea in autocar se face strict in ordinea inscrierilor.
•Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din tara respectiva, conform standardelor proprii. Repartizarea camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
•Conducatorul de grup poate modifica programul excursiei in anumite conditii impuse de imprejurari, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice. Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta.
•Conform legilor internationale, ghidul-insotitor roman nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate. Doar ghizii locali au dreptul de a oferi servicii de ghidaj in interiorul muzeelor, monumentelor, obiectivelor turistice, contra cost, cu acordul turistilor.
•Conform reglementarilor in vigoare, copiii minori pot calatori in strainatate in urmatoarele conditii: insotit de ambii parinti; insotit de unul din parinti si cu acordul notarial al celuilalt parinte sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces; insotit de un adult cu acordul notarial al ambilor parinti si cazier judiciar emis inaintea plecarii in excursie; copiii pana in 14 ani au nevoie de pasaport individual; copiii intre 14-18 ani pot calatori cu cartea de identitate.
•Inainte de plecarea in calatorie, este bine sa verificati reglementarile in vigoare pe www.politiadefrontiera.ro. Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza).