1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

UK – F1 – Silverstone

MARELE PREMIU AL MARII BRITANII
-Circuitul de la Silverstone-

  • OFERTA EXPIRATA

Circuitul de la Silverstone

Construit pe locul unui fost aeroport al Royal Air Force din timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, circuitul si-a deschis portile pentru public in anul 1950 cand pe 13 mai s-a tinut prima cursa din campionatul mondial. Campionatul a fost castigat de o Alfa Romeo condusa de Giuseppe Farina. De atunci, piloti celebrii precum Schumacher, Coulthard, Hakkinen, Barrichello, Montoya, Raikkonen, Hamilton, Vettel, Alonso, Webber au urcat pe podiumul circuitului care a suferit modificari de-al lungul timpului. In prezent, circuitul masoara o lungime de 5,891 km, distanta catre trebuie parcusa de piloti de 52 de ori. Marea Britanie este totodata si “casa” (total sau partial) a opt dintre echipele participante (McLaren, Wiliams, Red Bull, Lotus, Force India, Mercedes, Caterham, Marussia), Londra fiind si locatia managementul comercial al F1. Din perspectiva pilotilor, cei 306,198 km de parcurs la Silverstone sunt cei mai formidabili din calendarul Formulei 1, pentru ca este nevoie de multa maiestrie si finete pentru a atinge cel mai rapid lap.

Tarife la cerere

In tarif sunt incluse:
– Cazare 3 nopti la Hotel Chace Corus 3* in Coventry (28.06 – 01.07) sau 2 nopti la Hotel Kensington Close 3* in Londra (29.06 – 01.07)
– Mic dejun inclus
– Bilet intrare la circuit pentru toata perioada (28.06 – 30.06.2013), pentru Copse A / B pentru oaspetii hotelului Chace Corus 3* si bilet de intrare doar pentru cursa pe data de 30.06.2013, sector Copse A / B pentru Hotel Kensington Close 3*. Locatia biletelor din pachet poate fi vizualizata pe harta circuitului. La cerere pot fi oferite bilete si pentru alte zone si categorii, inclusiv VIP sau bilete doar pentru 1 zi sau 2 zile.
– Transfer de la aeroport (Heathrow) – hotel si retur pentru Hotel Chace Corus 3*(tichet de autobuz pentru National Express)
– Transfer de la hotel – circuit si retur pentru zilele de Sambata & Duminica pentru Hotel Chace Corus 3*

Nu sunt incluse:
– Bilet avion Bucuresti – Londra – Bucuresti
– Transfer aeroport (Heathrow) – Hotel Kensington Close 3*, Londra – aeroport (Heathrow) (se poate asigura la cerere, 44 eur / pers / tur-retur cu trenul Heathrow expres)
– Transfer Hotel Kensington Close 3* – cursa F1 si retur. Transferul se poate asigura la cerere, pe data de 30.06.
– Taxa de livrare bilet: 28 eur / livrare
– Intrari la obiective turistice din Londra (variante de circuite si bilete la evenimente si alte obiective)
– Carduri de transport in Londra (12 eur / persoana / zi sau 39 eur / persoana / 7 zile)
– 5 euro de persoana / sejur – taxa de procesare a rezervarii
– Asigurare medicala si storno

Servicii aditionale:
– Transfer Hotel Kensington Close 3* – cursa F1 si retur (30.06) – 95 eur/persoana fara mic dejun sau 115 eur / persoana cu mic dejun inclus. Autobuzul pleaca la ora 06:30 din statia de autobuz Victoria. Transferul pana la Silverstone dureaza cca 2 ore. Returul de la cursa se face dupa ora 17:30. Include ghid vorbitor de limba engleza.

Hoteluri incluse in program:

– Hotel Chace Corus 3*: hotel in stil victorian, intr-un peisaj sarmant si gradini, la doar 5km de centrul orasului. Restaurant si bar. 66 camere dotate cu TV, conexiune WiFi, uscator de par, radio, facilitati pentru cafea si ceai. La 55km de circuitul de la Silverstone.

– Hotel Kensington Close 3*: hotel international intr-o locatie linistita. Restaurant, bar, gradina, centru wellness, gimnastica, piscina, sauna, lift. 550 camere cu seif, aer conditionat. In apropiere de statia de metrou High Street Kensington (la 50m). La 4 statii de metrou (cca 12 minute) de statia de autobuz Victoria (de unde se pleaca catre Silverstone). Pana la circuitul F1 Silverstone sunt 130 km.

NOTA:
Oferta este valabila in acest moment, in limita locurilor disponibile. La cerere se pot oferi si nopti aditionale, in functie de disponibilitate, precum si alte variante de cazare.

RECOMANDARI TRAVEL PARADISE:
Deoarece vremea in Marea Britanie este destul de schimbatoare, va recomandam sa luati cu voi: ochelari de soare, crema cu protectie solara, sapca / palarie, incaltaminte confortabila, dopuri de urechi / casti precum si o jacheta de ploaie si vant.