1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

PRAGA – PIATA DE CRACIUN

Magia Craciunului in Orasul de Aur

 • Inclus in program:
 • •Transport cu autocar modern, clasificat 3*
  •5 nopti cazare hoteluri 3*
  •Mic dejun
  •Tururi de oras cu insotitorul de grup:
  -Tur de oras Praga
  -Tur de oras Viena
  •Vizite la Pietele de Craciun din Viena si Praga
  •Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu (insotitorul nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate)
Magia Craciunului in Orasul de Aur
Praga, capitala Cehiei , este considerata una dintre cele mai populare destinatii din Europa de est. Turistii sunt atrasi de arhitectura veche, parca neatinsa de razboaiele ce au ravasit continentul.
In centrul istoric al orasului se afla castelul Hradèany, la vest de raul Vltava, si Vechiul si Noul oras (Staré Mesto si Nové Mesto) catre est, unite de impozantul Pod Charles. Vechiul oras este un labirint de strazi, alei si pasaje care converg spre o imensa piata centrala, Staromestské Namestí. De asemenea, Josefov Ghetto, vechiul cartier evreiesc este o parte a acestei zone.

*Plecari din 29.11 sau 13.12 *5 nopti cu mic dejun si transport autocar
199 euro/ persoana
Supliment camera single: 79 Euro
A 3-a persoana in pat suplimentar 199 euro
Copil 2-12 ani 159 euro
*Preturile sunt exprimate in EUR/persoana. Copiii beneficiaza de reducere daca sunt cazati in camera cu doi adulti. Tarifele au fost calculate pentru un grup minim de 40 pers.

In tarif sunt incluse:
•Transport cu autocar modern, clasificat 3*
•5 nopti cazare hoteluri 3*
•Mic dejun
•Tururi de oras cu insotitorul de grup:
-Tur de oras Praga
-Tur de oras Viena
•Vizite la Pietele de Craciun din Viena si Praga
•Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu (insotitorul nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate)

Nu sunt incluse:
•Asigurari (storno, medicala)
•Intrarile la obiectivele turistice
•Excursiile si vizitele optionale (minim 30 pers): Croaziera pe Dunare cu cina /Cina festiva Borkatakomba – 30 eur/pers; Dresda – 35 eur /pers; Kutna Hora – 30 eur/pers.
•Alte servicii sau cheltuieli de natura personala
•Atentie! Taxa locala (acolo unde este necesara) se achita direct la receptia hotelului si NU este inclusa in pretul excursiei.

TRANSFERURI:
Preluarile sunt gratuite pentru turistii care se imbarca de pe traseul final al autocarului (cu conditia sa se prezinte la unul din punctele de imbarcare mentionate pe traseul de baza sau cel alternativ). Orasul de imbarcare trebuie selectat in momentul rezervarii. Ulterior, modificarea punctului de imbarcare se poate confirma numai in functie de disponibilitate.

Traseu de baza:
Oras imbarcare Loc imbarcare Ora imbarcare
BUCURESTI Ateneu – Restaurantul Cina 05:45
PLOIESTI Petrom – Metro 7:00
BRASOV McDonald’s Calea Bucuresti 9:00
TARGU MURES Restaurant Bridge Grill 11:00
CLUJ Intrare centru comercial Polus 13:00
ORADEA Intrare centru comercial Selgros 16:30

Traseu alternativ:
Oras imbarcare Loc imbarcare Ora imbarcare
BUCURESTI Ateneu – Restaurantul Cina 05:45
PITESTI Petrom – Podul Viilor 7:30
RM. VALCEA Benzinaria Dacos 9:00
SIBIU Parcare OBI (pe centura) 11:00
Sebes Farmacia Bucur 11:30
Deva McDonald’s Gara 13:00
TIMISOARA Parcare centru comercial Real 15:30
ARAD Gara Centrala 16:30

Traseul de baza si cel alternativ se refera strict la circuitele cu plecare din Bucuresti si iesire din tara prin Arad/Timisoara sau Oradea! Traseul final va fi reconfirmat cu aprox. doua saptamanai inainte de plecare, in functie de situatia inscrierilor.
In situatia in care traseul de iesire din tara difera fata de traseul de intoarcere in tara, preluarile de pe traseu sunt valabile DOAR pentru dus. La intoarcere, turistii pot ramane intr-o localitate de pe traseu, cat mai apropiata de localitatea de domiciliu, sau pot veni la Bucuresti, de unde isi vor asigura pe cont propriu transferul catre localitatea de domiciliu.

GRUP MINIM & INFORMATII UTILE:
Oferta este valabila pentru minim 40 persoane participante. In cazul neintrunirii numarului minim de participanti, tarifele se recalculeaza sau plecarea se anuleaza.
Suplimente pentru grup mai mic de 40 persoane:
grup 35 – 39 persoane, 20 eur/pers;
grup 30 – 34 persoane, 30 eur/pers;

CONDITII DE INSCRIERE/ ANULARE / PENALIZARI:
– Inscrierea se face pe baza achitarii unui avans de 50% din suma totala. Diferenta trebuie achitata cu 3 saptamani inainte de plecare.
Penalizari:
– 50% din total valoarea pachetului turistic daca renuntarea se face cu 35 zile inaintea plecarii
– 100% din total valoarea pachetului turistic daca renuntarea se face sub 35 zile inaintea plecarii

NOTE:
•Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
•Asezarea in autocar se face strict in ordinea inscrierilor.
•Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din tara respectiva, conform standardelor proprii. Repartizarea camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
•Conducatorul de grup poate modifica programul excursiei in anumite conditii impuse de imprejurari, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice. Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta.
•Conform legilor internationale, ghidul-insotitor roman nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate. Doar ghizii locali au dreptul de a oferi servicii de ghidaj in interiorul muzeelor, monumentelor, obiectivelor turistice, contra cost, cu acordul turistilor.
•Conform reglementarilor in vigoare, copiii minori pot calatori in strainatate in urmatoarele conditii: insotit de ambii parinti; insotit de unul din parinti si cu acordul notarial al celuilalt parinte sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces; insotit de un adult cu acordul notarial al ambilor parinti si cazier judiciar emis inaintea plecarii in excursie; copiii pana in 14 ani au nevoie de pasaport individual; copiii intre 14-18 ani pot calatori cu cartea de identitate.
•Inainte de plecarea in calatorie, este bine sa verificati reglementarile in vigoare pe www.politiadefrontiera.ro. Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza).

PROGRAM VACANTA

ZIUA 1 :
BUCURESTI – BUDAPESTA
Intalnire dimineata in parcarea restaurantului Cina cu insotitorul de grup la ora 05:45. Plecare din Bucuresti la ora 06:00 pe traseul Bucuresti – Brasov – Sibiu – Deva – Arad – Budapesta. Sosire la Budapesta seara tarziu, in functie de conditiile de trafic si formalitatile vamale. Cazare hotel 3* Budapesta

ZIUA 2 :
BUDAPESTA – PRAGA
Mic dejun. Dimineata, ne indreptam spre Praga, capitala Cehiei. Tur de oras Praga panoramic si pietonal cu insotitorul de grup. Ramasa intacta in urma razboaielor mondiale si a influentelor comuniste, Praga reprezinta astazi un important centru cultural european si mondial, centrul sau istoric aflandu-se pe lista patrimoniului UNESCO. Aici, timpul pare ca s-a oprit in loc iar misterul, eleganta, frumusetea, simplitatea si culoarea se impletesc armonios intr-un buchet de tonuri calde, ce invaluie orasul de pe malurile Vltavei. Pe parcursul turului in “Orasul de Aur”, veti putea admira Hradul – Castelul praghez, un adevarat simbol al Pragai ce troneaza semet peste intregul oras, catedrala Sf. Vit, aflata in interiorul castelului, Podul Carol – monument ce dateaza din secolul al XIV-lea, continuand apoi spre Orasul vechi, unde veti putea admira Ceasul Astronomic, biserica Sf. Maria din Tyn, Turnul vechii primarii, Casa Municipala, Turnul Pulberariei si apoi, mai departe, catre Piata Wenceslas si Muzeul National. Cazare hotel 3* Praga

ZIUA 3 :
PRAGA – PIATA DE CRACIUN DRESDA
Mic dejun. Timp liber in oras sau optional, excursie Dresda pentru a vizita cea mai veche Piata de Craciun din Germania, datand din anul 1434. Majoritatea cadourilor traditionale, a jucariilor si a decoratiunilor de Craciun au fost inventate acum sute de ani in aceasta zona, si de aici inca se mai aprovizioneaza majoritatea Pietelor de Craciun din intreaga tara. Piata de Craciun, cu romantismul si sarmul sau festiv, este ea insasi o inspiratie, o adevarata comoara pentru obiectele artizanale. In Dresda veti gasi cea mai mare Piramida de Craciun, cu o inaltime de 14 m, dar si cel mai mare spargator de nuci din lume. Scurt tur de oras in Dresda cu insotitorul de grup si apoi timp liber pentru a vizita Piata de Craciun. Dupa-amiaza, intoarcere in Praga si vizita la Piata de Craciun. Cazare hotel 3* Praga

ZIUA 4 :
PRAGA – KUTNA HORA
Mic dejun. Timp liber in oras pentru vizite individuale si vizitarea Pietelor de Craciun sauoptional, excursie la Kutna Hora. „Orasul argintului”, sau „comoara nationala” sunt doar cateva din numele care i-au fost atribuite de-a lungul secolelor datorita bogatiei impresionante pe care o detine. Centrul istoric al orasului a fost inclus in intregime pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, fiind considerat unul dintre cele mai bine conservate si romantice orase din Europa, dar si unul dintre cele mai frumoase orase medievale. Veti putea admira Biserica Adormirii Maicii Domnului – o imbinare extraordinara intre maretia stilului gotic si crezul calugarilor cistercieni despre economisirea spatiului si traiul in saracie, Biserica Sf. Ioan Botezatorul si faimosul Osuar – o capela gotica care de secole troneaza peste ramasitele a peste 40000 de oameni. Pentru a evoca efemeritatea vietii, capela este decorata intr-un mod bizar, cu diverse obiecte facute din oase umane: candelabre, piramide, cruci si steme. Printre toate constructiile din Kutna Hora se remarca insa catedrala Sf. Barbara – Sfanta patroana a minerilor, cu o arhitectura in stil gotic de o frumusete aparte, a carei constructie a durat cinci sute de ani. Intoarcere in Praga si timp liber la dispozitie. Cazare hotel 3* Praga

ZIUA 5 :
PRAGA – PIATA DE CRACIUN VIENA – BUDAPESTA
Mic dejun. Dimineata lasam in urma fascinantul Oras de Aur si ne indreptam spre Viena – capitala Austriei, unde vom face un tur panoramic de oras cu insotitorul de grup pe parcursul caruia vom putea admira frumusetea unica si echilibrul perfect al Ringului Vienez: Urania, Ministerul de Razboi, Stadtpark cu a sa statuie aurita a lui Johann Strauss, Kursalon, Opera, Piata Maria Tereza – strajuita de Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul National de Arta si Museums Quartier, Hofburg, Primaria, Teatrul National, dar si Universitatea din Viena. Continuam turul pietonal in centrul istoric pentru a admira Catedrala Sf. Stefan, Palatul Hofburg, Monumentul Ciumei si strazile renumite pentru magazinele luxoase si terase elegante. Dupa turul de oras, timp liber in centrul orasului pentru a vizita renumita Piata de Craciun de la Primaria din Viena, dar si celelalte piete de Craciun din Piata Maria Tereza, de pe Maria Hilferstrasse sau din centrul istoric, ori, pur si simplu sa admirati splendidele ornamente si instalatii care impodobesc orasul, sa va incalziti cu vin fiert sau castane coapte. Dupa-amiaza, plecare spre Budapesta. Seara, optional, croaziera pe Dunare cu cina bufet sau Cina festiva cu spectacol folcloric la Crama Borkatakomba. Cazare hotel 3* Budapesta.

ZIUA 6:
BUDAPESTA – BUCURESTI
Dupa micul dejun, plecare spre tara. Sosire in Bucuresti seara, in functie de conditiile de trafic si formalitatile vamale.