1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

SINGAPORE – F1 – Marina Bay

MARELE PREMIU AL STATULUI SINGAPORE – Circuitul stradal Marina Bay –

 

  • OFERTA EXPIRATA

Circuitul Marina Bay

In 2008 Singapore a avut onoarea de a gazdui pentru prima data o cursa nocturna de F1. Succesul a fost coplesitor si de atunci, anual, la Singapore vin peste 80.000 de fani ai automobilismului sa se bucure de o cursa spectaculoasa. In circuitul cu o lungime totala de 309,316 km se folosesc drumurile publice din zona portuara Marina Bay, puternic luminate astfel incat sa reproduca conditiile de luminozitate diurna. Asadar, pe parcursul celor 61 de ture, evenimentul se desfasoara in conditii optime. Hamilton declara despre acest circuit ca “este nevoie de doua ori mai multa energie decat pentru un lap la Monaco. O tura aici este cat doua ture la Monaco!”. Locatia este una speciala, oferind posibilitati pentru orice turist: doua zone comerciale – Marina Square si Insula Sentosa, SPA Como Shambhala precum si o multitudine de restaurante cu specific local si international.

OFERTA EXPIRATA

In tarif sunt incluse:
– Cazare 3 nopti in perioada 20 – 23.09.2013
– Mic dejun inclus
– Bilet intrare la circuit pentru toata perioada (20 – 22.09.2013), pentru Tribuna Bay. Locatia biletelor din pachet poate fi vizualizata pe harta circuitului. La cerere pot fi oferite bilete si pentru alte zone si categorii, inclusiv VIP sau bilete doar pentru 1 zi sau 2 zile.

Nu sunt incluse:
– Bilet avion Bucuresti – Singapore – Bucuresti (*plecarea din RO se face pe 19.09)
– Transfer aeroport – hotel – aeroport. Se poate asigura la cerere: 37 eur/persoana/sens transfer de zi si 63 eur/persoana/sens pentru transfer intre 22:30 – 07:30)
– Transfer hotel – circuit – hotel. In functie de localizarea in tribune, transferul de la hotel la circuit se face cu metroul, pe cont propriu. De la statiile de metrou si pana la circuit sunt de obicei transferuri locale.
– Taxa de livrare bilet: 28 eur / livrare
– 5 euro de persoana / sejur – taxa de procesare a rezervarii
– Asigurare medicala si storno
– Taxa de viza. Oferim asistenta la obtinerea vizei.

Hoteluri incluse in program:

– Hotel Parkroyal on Kitchener 3*+: hotel atractiv situat in zona “mica Indie”, la 3km de centrul orasului. Facilitati: restaurant, lounge, piscina, baie de aburi, fitness. Capacitate: 530 camere cu aer conditionat, halat de baie, TV, uscator de par. Langa statiile de metrou: Little India / Farrer Park. Distanta pana la circuit: 3 km.

– Hotel Parkroyal on Beach Road 4*:– langa cartierul Arab si multe zone comerciale, cluburi de noapte. Facilitati: 2 restaurante, lounge, piscina, fitness, spa. Dispune de 343 camere cu seif, mini bar, facilitate pentru ceai si cafea, TV, conexiune la internet. Langa statia de metrou: Bugis Junction. Distanta pana la circuit: 2 km.

– Hotel Orchard 4*+: hotel modern situat la inceputul strazii Orchard. Facilitati: 2 restaurante, bar, lounge, cafenea, sauna, salon de infrumusetare, fitness, piscina. Dispune de 653 camere dotate cu telefon, TV, conexiune la internet, mini bar, cafea, ceai, uscator de par, seif. Langa statia de metrou: Orchard. Distanta pana la circuit: 4 km.

– Hotel Sheraton Towers Singapur 5*: hotel modern situate langa strada Orchard. Facilitati: piscina exterioara, fitness, spa, sauna. Capacitate: 420 de camere cu TV, conexiune la internet, seif, mini bar, aer conditionat, facilitati pentru cafea/ceai, uscator de par. Langa statia de metrou: Newton. Distanta pana la circuit: 4 km.

– Swissotel The Stamford 5* – PREMIUM HOTEL: hotel elegant, in centrul orasului, langa circuit. Dispune de 6 restaurante, bar, sala de gimnastica, 2 piscine, Jacuzzi, sauna, teren de tenis. Dispune de 1261 camere cu conexiune la internet, TV, seif, mini bar, uscator de par, facilitate pentru cafea / ceai. Langa statiile de metrou: Esplanade / City Hall. Distanta fata de circuit: 400m.

– Hotel Fairmont 5* – PREMIUM HOTEL: hotel de lux si elegant, este localizat in centrul orasului in apropiere de zona de cumparaturi “Raffles City” si totodata foarte aproape de circuit. Dispune de 769 camere dotate cu TV, conexiune la internet, mini bar, uscator de par, seif, aer conditionat, balcon. Langa statia de metrou: Esplanade. Distanta fata de circuit: 400m.

RECOMANDARI TRAVEL PARADISE:
Va recomandam sa luati cu voi: ochelari de soare, crema cu protectie solara, sapca / palarie, incaltaminte confortabila, dopuri de urechi / casti.
Nu va luati guma de mestecat la dumneavoastra. In cazul in care o faceti (pentru ca de acolo nu se poate cumpara) aveti grija unde o aruncati pentru ca Singapore este un oras extrem de curat!

NOTA:
*Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. La cerere se pot oferi si nopti aditionale, in functie de disponibilitate.
*La cerere, sejurul dumneavoastra se poate continua fie intr-o vizita la Kuala Lumpur, fie va puteti relaxa pe una din cele 63 de insule (incluzand partea centrala) apartinand Republicii Singapore.