1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

VIENA-Craciun in Viena Autocar – Pachet premium

Craciun la Viena – Vacanta imperiala!

 • Inclus in program:
 • • Transport cu autocar modern, clasificat 3*
  •2 nopti cazare hotel 3* Budapesta
  •3 nopti cazare hotel 4* Viena
  •Mic dejun
  •Tur de oras Viena si Budapesta cu insotitorul de grup
  •Vizitarea Palatului Schonbrunn cu ghid local
  BONUS! Bilet la Concertul de Craciun de la Hofburg, cat. A
  •Vizite la Pietele de Craciun din Viena si Budapesta
  •Transfer cu autocarul dus-intors la Hofburg
  •Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu (insotitorul nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate)
Craciun la Viena – Pachet Premium!
Viena este veche, Viena este noua – si atat de variata: de la constructiile grandioase in stil baroc, pana la Jugendstilul ”de aur” si pana la arhitectura moderna. Si veti fi ademeniti de mai mult de 100 de muzee.

*Perioada 22.12 – 27.12.2015/6 zile/5 nopti*
349 euro/ persoana
Supliment camera single: 119 Euro
A 3-a persoana in pat suplimentar 349 euro
Copil 2-12 ani 309 euro
Camerele triple se confirma numai la cerere, in functie de disponibilitatea hotelurilor!
*Preturile sunt exprimate in EUR/persoana. Copiii beneficiaza de reducere daca sunt cazati in camera cu doi adulti. Tarifele au fost calculate pentru un grup minim de 40 pers.

In tarif sunt incluse:
•Transport cu autocar modern, clasificat 3*
•2 nopti cazare hotel 3* Budapesta
•3 nopti cazare hotel 4* Viena
•Mic dejun
•Tur de oras Viena cu insotitorul de grup
•Tur de oras Budapesta cu insotitorul de grup
•Vizitarea Palatului Schonbrunn cu ghid local
BONUS! Bilet la Concertul de Craciun de la Hofburg, cat. A
•Vizite la Pietele de Craciun din Viena si Budapesta
•Transfer cu autocarul dus-intors la Hofburg
•Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu (insotitorul nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate)

Nu sunt incluse:
•Asigurari (storno, medicala)
•Intrarile la obiectivele turistice
•Excursiile si vizitele optionale (minim 25 pers): Croaziera pe Dunare cu cina – 30 eur/pers; Vizita Abatia Melk – 40 eur /pers (include: transport, rezervare, bilet de intrare, ghid local si insotitor de grup).
•Alte servicii sau cheltuieli de natura personala
•Atentie! Taxa locala (acolo unde este necesara) se achita direct la receptia hotelului si NU este inclusa in pretul excursiei.

TRANSFERURI:
Preluarile sunt gratuite pentru turistii care se imbarca de pe traseul final al autocarului (cu conditia sa se prezinte la unul din punctele de imbarcare mentionate pe traseul de baza sau cel alternativ). Orasul de imbarcare trebuie selectat in momentul rezervarii. Ulterior, modificarea punctului de imbarcare se poate confirma numai in functie de disponibilitate.
In situatia in care traseul de iesire din tara difera fata de traseul de intoarcere in tara, preluarile de pe traseu sunt valabile DOAR pentru dus. La intoarcere, turistii pot ramane intr-o localitate de pe traseu, cat mai apropiata de localitatea de domiciliu, sau pot veni la Bucuresti, de unde isi vor asigura pe cont propriu transferul catre localitatea de domiciliu.

Traseu de baza:
Oras imbarcare Loc imbarcare Ora imbarcare
BUCURESTI Ateneu – Restaurantul Cina 05:45
PLOIESTI Petrom – Metro 7:00
BRASOV McDonald’s Calea Bucuresti 9:00
TARGU MURES Restaurant Bridge Grill 11:00
CLUJ Intrare centru comercial Polus 13:00
ORADEA Intrare centru comercial Selgros 16:30

Traseu alternativ:
Oras imbarcare Loc imbarcare Ora imbarcare
BUCURESTI Ateneu – Restaurantul Cina 05:45
PITESTI Petrom – Podul Viilor 7:30
RM. VALCEA Benzinaria Dacos 9:00
SIBIU Parcare OBI (pe centura) 11:00
Sebes Farmacia Bucur 11:30
Deva McDonald’s Gara 13:00
TIMISOARA Parcare centru comercial Real 15:30
ARAD Gara Centrala 16:30

Traseul de baza si cel alternativ se refera strict la circuitele cu plecare din Bucuresti si iesire din tara prin Arad/Timisoara sau Oradea! Traseul final va fi reconfirmat cu aprox. doua saptamanai inainte de plecare, in functie de situatia inscrierilor.

GRUP MINIM & INFORMATII UTILE:
In cazul neintrunirii numarului minim de participanti, tarifele se recalculeaza sau plecarea se anuleaza.
Suplimente pentru grup mai mic de 40 persoane:
grup 35 – 39 persoane, 30 eur/pers;
grup 30 – 34 persoane, 50 eur/pers;

CONDITII DE INSCRIERE/ ANULARE / PENALIZARI:
– Inscrierea se face pe baza achitarii unui avans de 50% din suma totala. Diferenta trebuie achitata cu 3 saptamani inainte de plecare.
Penalizari:
– 50% din total valoarea pachetului turistic daca renuntarea se face cu 35 zile inaintea plecarii
– 100% din total valoarea pachetului turistic daca renuntarea se face sub 35 zile inaintea plecarii

NOTE:
•Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
•Asezarea in autocar se face strict in ordinea inscrierilor.
•Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din tara respectiva, conform standardelor proprii. Repartizarea camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
•Conducatorul de grup poate modifica programul excursiei in anumite conditii impuse de imprejurari, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice. Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta.
•Conform legilor internationale, ghidul-insotitor roman nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate. Doar ghizii locali au dreptul de a oferi servicii de ghidaj in interiorul muzeelor, monumentelor, obiectivelor turistice, contra cost, cu acordul turistilor.
•Conform reglementarilor in vigoare, copiii minori pot calatori in strainatate in urmatoarele conditii: insotit de ambii parinti; insotit de unul din parinti si cu acordul notarial al celuilalt parinte sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces; insotit de un adult cu acordul notarial al ambilor parinti si cazier judiciar emis inaintea plecarii in excursie; copiii pana in 14 ani au nevoie de pasaport individual; copiii intre 14-18 ani pot calatori cu cartea de identitate.
•Inainte de plecarea in calatorie, este bine sa verificati reglementarile in vigoare pe www.politiadefrontiera.ro. Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza).

PROGRAM VACANTA

ZIUA 1 (Duminica, 22 decembrie):
BUCURESTI – BUDAPESTA
Intalnire dimineata in parcarea restaurantului Cina cu insotitorul de grup la ora 05:45. Plecare din Bucuresti la ora 06:00 pe traseul Bucuresti – Brasov – Tg. Mures – Cluj Napoca – Oradea – Budapesta. Sosire la Budapesta seara tarziu, in functie de conditiile de trafic si formalitatile vamale. Cazare hotel 3* Budapesta

ZIUA 2 (Luni, 23 decembrie):
BUDAPESTA – VIENA
Mic Dejun. Dupa micul dejun, plecare spre Viena, unde vom face un tur de oras cu insotitorul de grup, pe parcursul caruia vom putea admira panoramic frumusetea unica si echilibrul perfect al Ringului Vienez: Urania, Ministerul de Razboi, Stadtpark cu a sa statuie aurita a lui Johann Strauss, Kursalon, Opera, Piata Maria Tereza – strajuita de Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul National de Arta si Museums Quartier, Hofburg, Primaria, Teatrul National, dar si Universitatea din Viena. Traversand canalul Dunarii, veti putea vedea parcul de distractii Prater cu a sa Roata Gigantica, orasul Dunarii cu sediul ONU si centrul international de congrese, Turnul Dunarii sau centrul comercial Donauzentrum. Continuam turul pietonal in centrul istoric pentru a admira Catedrala Sf. Stefan, Palatul Hofburg, Monumentul Ciumei si strazile renumite pentru magazinele luxoase si terase elegante. Dupa turul de oras, timp liber in centru pentru a vizita renumita Piata de Craciun de la Primaria din Viena, dar si celelalte piete de Craciun din Piata Maria Tereza, de pe Maria Hilferstrasse sau din centrul istoric, ori, pur si simplu sa admirati splendidele ornamente si instalatii care impodobesc orasul si sa va incalziti cu vin fiert sau castane coapte. Cazare la hotelul Austria Trend Ananas 4*

ZIUA 3 (Marti, 24 decembrie):
VIENA – ABATIA MELK
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru vizite la Pietele de Craciun, sau optional, excursie la Abatia Melk. O minune a stilului arhitectural baroc, Abatia Melk a fost fondata acum mai bine de 1000 de ani si a servit mai intai drept resedinta a arhiducelui Leopold I. In anul 1068, Leopold al II-lea a donat castelul calugarilor benedictini, ramanand in proprietatea acestora pana in prezent. Abatia Melk gazduieste o impresionanta biblioteca cu carti si manuscrise extrem de pretioase, adunate de-a lungul secolelor, fiind considerate a doua mare biblioteca ca importanta, dupa cea de la Vatican. Cunoscuta tuturor din cartea “In numele trandafirului”, Abatia domina semet peisajul de pe creasta unui deal, la poalele caruia curge Dunarea. Biserica abatiei este de o frumusete si o grandoare uluitoare, cu o incarcatura spirituala extraordinara. Dupa pranz, intoarcere in Viena si timp liber la dispozitie in oras pentru ultimele cumparaturi sau vizita la Pietele de Craciun. Cazare la hotelul Austria Trend Ananas 4*

ZIUA 4 (Miercuri, 25 decembrie):
VIENA – PALATUL SCHONBRUNN
Mic dejun. Vizitarea Palatului Schonbrunn cu ghid local de limba romana (biletul de intrare nu este inclus). Resedinta de vara a familiei Imperiale, Palatul Schonbrunn, este considerat casa Imparatesei Maria Tereza, renumit in lumea intreaga pentru culoarea “galben de Schonbrunn” si arhitectura sa in stil baroc, caracteristice epocii Mariei Tereza. Avand peste 1000 de incaperi, multe dintre acestea fiind insa inchise publicului, Palatul Schonbrunn este in intregime o colectie de arta, pastrand intacte piese de mobilier unice, tablouri, tapiserii, candelabre sau colectii de portelanuri folosite pentru servirea membrilor familiei imperiale. Gradinile superbe ale Palatului desfata simturile tuturor celor care-i trec pragul, gazduind totodata cea mai veche Gradina Zoologica din lume, cu o colectie impresionanta de animale. Dupa vizita la Schonbrunn, transfer la hotel sau in centru si timp liber la dispozitie. BONUS! Concert de Craciun la Palatul Hofburg. La ora 19:00 se asigura transfer cu autocarul la Palatul Hofburg pentru participarea la renumitul Concert de Craciun de la Viena, sustinut de Wiener Hofburg Orchester. Pe ritmuri de vals, polka, opera sau balet, veti petrece o seara magica si incantatoare. Dupa concert, transfer cu autocarul inapoi la hotel. Cazare la hotelul Austria Trend Ananas 4*

ZIUA 5 (Joi, 26 decembrie):
VIENA – BUDAPESTA
Mic dejun. Lasam in urma capitala Austriei si ne indreptam spre Budapesta unde vom face un Tur de oras cu insotitorul de grup, pe parcursul caruia veti putea admira Citadela – care ofera o panorama extraordinara asupra intregului oras, Parlamentul, Palatul Regal, Biserica Sf. Matias, Bastionul Pescarilor, Parlamentul – cladire emblematica care troneaza semet pe malul Dunarii, in Pesta, Basilica Sf. Stefan, Dealul Gellert si Baile Termale, Bulevardul Andrassy, Piata Eroilor si Opera Nationala. Timp liber in oras pentru vizitarea Pietei de Craciun. Seara, optional, croaziera pe Dunare cu cina bufet. In unduirile placute ale Dunarii veti putea admira “by night” orasul pregatit de sarbatoare: Parlamentul, Palatul Regal, Dealul Gellert cu a sa Citadela si Statuia Libertatii, Bastionul Pescarilor, faleza Dunarii dar si splendidele poduri de peste Dunare care fac legatura intre Buda si Pesta. Cazare hotel 3* Budapesta

ZIUA 6 (Vineri, 27 decembrie):
BUDAPESTA – BUCURESTI
Dupa micul dejun, plecare spre tara. Sosire in Bucuresti seara, in functie de conditiile de trafic si formalitatile vamale.

HOTEL AUSTRIA TREND ANANAS 4* – CENTRAL
Hotelul Austria Trend Ananas 4* este cel mai mare hotel de 4* din Austria, avand 522 de camere. Localizarea sa centrala il transforma in hotelul perfect pentru o vacanta de neuitat la Viena. Localizat in imediata apropiere a celei mai inedite si eterogene piete din Viena – Naschmarkt – accesul spre centrul istoric dar si spre Palatul Schonbrunn este foarte facil. Cele 488 de camere standard au o suprafata cuprinsa intre 15 si 20 mp, sunt dotate cu TV-sat cu radio integrat, aer conditionat, seif, telefon, baie ultramoderna dotata cu cabina de dus si uscator de par.