1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

POLONIA- Piata de Craciun Cracovia- din Bucuresti

PIATA DE CRACIUN CRACOVIA

 • Inclus in program:
 • •Transport cu autocar/midibus modern, clasificat 3*
  •5 nopti cazare hoteluri 3*
  •Mic dejun
  •Tururi de oras cu insotitorul de grup:
  -Tur de oras Cracovia
  -Tur de oras Budapesta
  •Vizite la Pietele de Craciun din Cracovia si Budapesta
  •Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu

PIATA DE CRACIUN CRACOVIA

*Plecare din 08.12.2015 *5 nopti cu mic dejun si transport autocar
199 euro/ persoana
Supliment camera single: 75 Euro
A 3-a persoana in pat suplimentar 199 euro
Copil 2-12 ani 159 euro
*Preturile sunt exprimate in EUR/persoana. Copiii beneficiaza de reducere daca sunt cazati in camera cu doi adulti. Tarifele au fost calculate pentru un grup minim de 40 pers.

In tarif sunt incluse:
•Transport cu autocar/midibus modern, clasificat 3*
•5 nopti cazare hoteluri 3*
•Mic dejun
•Tururi de oras cu insotitorul de grup:
-Tur de oras Cracovia
-Tur de oras Budapesta
•Vizite la Pietele de Craciun din Cracovia si Budapesta
•Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu (insotitorul nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate)

Nu sunt incluse:
•Asigurari (storno, medicala)
•Intrarile la obiectivele turistice si ghizi locali
•Excursiile si vizitele optionale (minim 25 pers): Croaziera pe Dunare cu cina – 30 eur/pers; Wieliczka – 20 eur /pers (include transport, ghid insotitor); Auschwitz – 25 eur/pers (include transport, ghid insotitor).
•Alte servicii sau cheltuieli de natura personala
•Atentie! Taxa locala (acolo unde este necesara) se achita direct la receptia hotelului si NU este inclusa in pretul excursiei.

TRANSFERURI:
Preluarile sunt gratuite pentru turistii care se imbarca de pe traseul final al autocarului (cu conditia sa se prezinte la unul din punctele de imbarcare mentionate pe traseul de baza sau cel alternativ). Orasul de imbarcare trebuie selectat in momentul rezervarii. Ulterior, modificarea punctului de imbarcare se poate confirma numai in functie de disponibilitate.

Traseu de baza:
Oras imbarcare Loc imbarcare Ora imbarcare
BUCURESTI Ateneu – Restaurantul Cina 05:45
PLOIESTI Petrom – Metro 7:00
BRASOV McDonald’s Calea Bucuresti 9:00
TARGU MURES Restaurant Bridge Grill 11:00
CLUJ Intrare centru comercial Polus 13:00
ORADEA Intrare centru comercial Selgros 16:30

Traseu alternativ:
Oras imbarcare Loc imbarcare Ora imbarcare
BUCURESTI Ateneu – Restaurantul Cina 05:45
PITESTI Petrom – Podul Viilor 7:30
RM. VALCEA Benzinaria Dacos 9:00
SIBIU Parcare OBI (pe centura) 11:00
Sebes Farmacia Bucur 11:30
Deva McDonald’s Gara 13:00
TIMISOARA Parcare centru comercial Real 15:30
ARAD Gara Centrala 16:30

Traseul de baza si cel alternativ se refera strict la circuitele cu plecare din Bucuresti si iesire din tara prin Arad/Timisoara sau Oradea! Traseul final va fi reconfirmat cu aprox. doua saptamanai inainte de plecare, in functie de situatia inscrierilor.
In situatia in care traseul de iesire din tara difera fata de traseul de intoarcere in tara, preluarile de pe traseu sunt valabile DOAR pentru dus. La intoarcere, turistii pot ramane intr-o localitate de pe traseu, cat mai apropiata de localitatea de domiciliu, sau pot veni la Bucuresti, de unde isi vor asigura pe cont propriu transferul catre localitatea de domiciliu.

GRUP MINIM & INFORMATII UTILE:
Oferta este valabila pentru minim 40 persoane participante. In cazul neintrunirii numarului minim de participanti, tarifele se recalculeaza sau plecarea se anuleaza.
Suplimente pentru grup mai mic de 40 persoane:
grup 35 – 39 persoane, 20 eur/pers;
grup 30 – 34 persoane, 30 eur/pers;

CONDITII DE INSCRIERE/ ANULARE / PENALIZARI:
– Inscrierea se face pe baza achitarii unui avans de 50% din suma totala. Diferenta trebuie achitata cu 3 saptamani inainte de plecare.
Penalizari:
– 50% din total valoarea pachetului turistic daca renuntarea se face cu 35 zile inaintea plecarii
– 100% din total valoarea pachetului turistic daca renuntarea se face sub 35 zile inaintea plecarii

PROGRAM VACANTA

ZIUA 1 :
BUCURESTI – BUDAPESTA
Intalnire dimineata in parcarea restaurantului Cina cu insotitorul de grup la ora 05:45. Plecare din Bucuresti la ora 06:00 pe traseul Bucuresti – Pitesti – Sibiu – Deva – Arad – Budapesta. Sosire la Budapesta seara tarziu, in functie de conditiile de trafic si formalitatile vamale. Cazare hotel 3* Budapesta

ZIUA 2 :
BUDAPESTA – CRACOVIA
Mic dejun. Dimineata, plecare spre Cracovia, tranzitand Slovacia. Tur de oras Cracovia, al doilea oras ca marime si unul dintre cele mai vechi orase din Polonia, fosta resedinta a regilor polonezi. Situat pe raul Vistula, Cracovia este un important centru academic, economic, dar si cultural. Centrul istoric al Cracoviei, incluzand orasul vechi, Kazimierz si castelul Wawel apartin Patrimoniului Mondial UNESCO. Timp liber in centrul istoric pentru vizitarea Pietei de Craciun din piata centrala Rynek Glowny. Cazare hotel 3* Cracovia

ZIUA 3 :
CRACOVIA
Mic dejun. Timp liber pentru vizitarea Pietei de Craciun sau excursie optionala la minele de sare Wieliczka – incluse pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, traseul de vizitare purtandu-va pana la cca. 135 m sub pamant, iar pe parcursul traseului aveti posibilitatea sa admirati numeroase incaperi sapate in sare si privelisti spectaculoase. Intoarcere in Cracovia si timp liber in oras pentru vizita la Piata de Craciun. Cazare hotel 3* Cracovia

ZIUA 4 :
CRACOVIA
Mic dejun. Optional, excursie la lagarul de concentrare Auschwitz-Birkenau (obiectiv cu un puternic impact emotional), situat la cca. 50 km de Cracovia. Intoarcere in Cracovia si timp liber la dispozitie pentru vizite individuale sau vizita la piata de Craciun. Cazare hotel 3* Cracovia.

ZIUA 5 :
CRACOVIA – BUDAPESTA
Mic dejun. Plecare spre Budapesta unde se ajunge in cursul dupa-amiezei. Tur de oras panoramic si timp liber pentru a vizita Piata de Craciun. Seara, optional, Croaziera pe Dunare cu cina bufet. Cazare hotel 3* Budapesta.

ZIUA 6 :
BUCURESTI
Mic dejun. Dimineata, plecare spre Romania pe acelasi traseu ca la venire. Sosire in Bucuresti seara, tarziu, in functie de conditiile de trafic si formalitati vamale.

NOTE:
•Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
•Asezarea in autocar se face strict in ordinea inscrierilor.
•Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din tara respectiva, conform standardelor proprii. Repartizarea camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
•Conducatorul de grup poate modifica programul excursiei in anumite conditii impuse de imprejurari, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice. Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta.
•Conform legilor internationale, ghidul-insotitor roman nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate. Doar ghizii locali au dreptul de a oferi servicii de ghidaj in interiorul muzeelor, monumentelor, obiectivelor turistice, contra cost, cu acordul turistilor.
•Conform reglementarilor in vigoare, copiii minori pot calatori in strainatate in urmatoarele conditii: insotit de ambii parinti; insotit de unul din parinti si cu acordul notarial al celuilalt parinte sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces; insotit de un adult cu acordul notarial al ambilor parinti si cazier judiciar emis inaintea plecarii in excursie; copiii pana in 14 ani au nevoie de pasaport individual; copiii intre 14-18 ani pot calatori cu cartea de identitate.
•Inainte de plecarea in calatorie, este bine sa verificati reglementarile in vigoare pe www.politiadefrontiera.ro. Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza).