1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

ITALIA – F1 – Monza

MARELE PREMIU AL ITALIEI
– Circuitul de la Monza –

  • OFERTA EXPIRATA
Circuitul de la Monza
Circuitul este al treilea ca vechime in calendarul F1, adunand de-a lungul anilor momente de victorie dar si tragedii. Este locatia unde Sebastian Vettel, in 2008, a devenit cel mai tanar pilot ce a castigat Grand Prix-ul, batand recordul lui Alonso. Autodromo di Monza este un circuit de viteza (o lungime totala de 306,720 km si o viteza medie de 250 km/h) ce impune monoposturilor dotari speciale (se poate ajunge pana la 370 km/h!), transformadu-l astfel in cea mai scumpa cursa din calendarul F1. Simplitatea configuratiei circuitului poate pacali pilotii, care se asteapta la o cursa usoara, insa pentru a parcurge cele 53 de ture si pentru a castiga este nevoie de viteza, dar mai presus de toate de indemanare! Circuitul cu o lungime de 5,793 kmeste inconjurat de copacii seculari inalti din Monza Royal Park, dand locatiei un aer pitoresc special. Este situat la doar 18 km de Milano, avand astfel ocazia de a va bucura fie de una din petrecerile date cu ocazia F1 fie de diverse atractii culturale si de shopping.

Tarife la cerere!

In tarif sunt incluse:
– Cazare 3 nopti in perioada 06 – 09.09.2013
– Mic dejun inclus
– Bilet intrare la circuit pentru toata perioada (06 – 08.09.2013), pentru Laterale Parabolica 21E / 21D / 21C. Locatia biletelor din pachet poate fi vizualizata pe harta circuitului. La cerere pot fi oferite bilete si pentru alte zone si categorii, inclusiv VIP sau bilete doar pentru 1 zi sau 2 zile.
– Transfer de la hotel – circuit si retur pentru zilele de Sambata & Duminica

Nu sunt incluse:
– Bilet avion Bucuresti – Milano – Bucuresti
– Transfer aeroport – hotel – aeroport (se poate asigura la cerere, 93 eur / autoturism maxim 3 persoane / sens pentru aeroportul Linate si 68 eur / persoana / sens pentru aeroportul Malpensa)
– Taxa de livrare bilet: 28 eur / livrare
– Intrari la obiective turistice din Milano
– Carduri de transport in Milano (13 eur / persoana pentru 48 ore, 20 eur / persoana pentru autobus hop-on hop-off)
– 5 euro de persoana / sejur – taxa de procesare a rezervarii
– Asigurare medicala si storno

Hoteluri incluse in program:

– Hotel UNA Scandinavia 3*: hotel localizat langa centrul expozitional. Se poate ajunge in centrul oarasului in cca 20 minute cu transportul public. Facilitati: restaurant, fitness, sauna, garaj (contra cost). 153 camere cu mini bar, aer conditionat, TV, uscator de par.
– Hotel Idea Corso Genova 3*: localizat in apropiere de Naviglio Grande. Garaj in apropiere. Dispune de 105 camere dotate cu TV, mini bar, uscator de par, aer conditionat. In apropiere de statia de metrou: Sant’ Agostino si in apropiere de statia de tramvai.
– Hotel Idea Milano Watttdredici 4*: hotel modern in apropiere de districtul Navigli, recunoscut pentru restaurante si cluburi, precum si pentru magazinele de lux de pe Via Tortona. Facilitati: lift, lobby bar, parcare. Dispune de 87 camere cu aer conditionat, mini bar, uscator de par, seif. In apropiere de statia de metrou: Porta Genova si la 5 minute de statia de tramvai, la 5 km de catedrala.
Hotel Best Western Cristoforo Colombo 4*: hotel modern situate intr-o locatie centrala, pe strada de cumparaturi Corso Buenos Aires. Facilitati: Bar, lift. Capacitate: 118 camere dotate cu TV, mini bar, aer conditionat, seif. In apropiere de statia de metrou: Porta Venezia.
Hotel Crowne Plaza Milan City 4*: hotel modern, situat in centrul de afaceri al orasului Milano, langa Gara Central. Facilitati: restaurant, gimnastica, sauna. Dispune de 99 de camere dotate cu aer conditionat, facilitati pentru ceai si cafea, mini bar, halate de baie, uscator de par, TV. In apropiere de statia de metrou: Sondrio si la 3 km de catedrala.
NOTA:
* Biletele de intrare se ridica personal in fiecare zi de la intrarea in arena.

RECOMANDARI TRAVEL PARADISE:

Va recomandam sa luati cu voi: ochelari de soare, crema cu protectie solara, sapca / palarie, incaltaminte confortabila, dopuri de urechi / casti.

NOTA:
Oferta este valabila in acest moment, in limita locurilor disponibile. La cerere se pot oferi si nopti aditionale, in functie de disponibilitate, precum si alte variante de cazare.