1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

ROMANIA – Terapie prin Bioenergie

Terapie prin Bioenergie si relaxare pe plaiuri Muscelene

  • Bioenergia este o metoda de tratament blanda, fara contraindicatii sau efecte secundare, care se bazeaza pe forta campului energetic indus de bioterapeut. S-a demonstrat stiintific faptul ca sanatatea se bazeaza pe energia subtila a organismului, iar orice dereglare a acesteia se traduce prin aparitia bolilor. Bioenergoterapia considera ca vindecarea oricarei afectiuni trebuie facuta in mod holistic, tratamentul fiind indreptate in mod egal asupra trupului, sufletului si spiritului.

Sanatate, relaxare si istorie intr-un program inedit asistat de un bioenergetician renumit!

Trupul – respectiv materia din care suntem constituiti – este doar o carcasa, o parte insignifianta a fiintei umane. De regula, orice afectiune apare ca urmare a poverii unui pacat, pe care-l mostenim de la parinti sau de la generatiile dinainte lor, in urma unui stres prelungit, a unui necaz caruia nu-i putem face fata, a unei stari sufletesti negative. Iata de ce, alaturi de trup, trebuie sa ne implicam in videcare sufletul, spiritul, simturile si sentimentele noastre.

La fel de mult suntem influentati si de viata moderna: structurile metalice din blocurile unde locuim, undele electromagnetice ale telefoanelor mobile, ale aparatelor electrocasnice din locuinta, ale antenelor stradale sau ale calculatoarelor pe care le folosim la locul de munca – de care nu ne putem feri! La fel de nocive pentru organism sunt poluarea aerului, a alimentelor si a apei pe care le consumam!

Toate acestea ne influenteaza in mod brutal echilibrul energetic al organismului, iar urmarile sunt lesne de vazut: tot mai multi oameni bolnavi de la varste din ce in ce mai fragede, afectiuni din ce in ce mai grave, pentru care medicina stiintifica nu prea mai gaseste solutii… De altfel, adeptii medicinei alternative considera ca esecurile medicilor, in lupta lor cu afectiunile moderne, sunt cauzate de tratamente orientate cu precadere asupra trupului, respectiv asupra efectelor bolii, ignorand cauza acestora – sufletul.

Campul energetic uman este influentat si de sentimentele pe care le avem, de starile sufletesti pe care le traim si de modul in care gandim. La fel de important este si campul energetic al persoanelor cu care intram in contact, acestea putand sa ne influenteze atat benefic, cat si in mod negativ (asa-numitul “vampirism – energetic”).
Iata numai cateva motive pentru care avem nevoie de reechilibrare energetica, chiar si daca suntem perfect sanatos.
Ramura distinctiva a medicinei alternative, terapia cu bioenergie cunoaste astazi o mare expansiune, fiind acceptata ca metoda asociata in clinicile occidentale.

Zona Muscel

Partea de N-E a judetului Arges se caracterizeaza printr-un relief aparte: munti, dealuri si podisuri piemontane. In acest cadru natural se afla orasul Campulung-Muscel si asezarile din imprejurimi. Varietatea formelor de relief si gradul de fragmentare a acestora se datoresc in special alcatuirii geologice complexe.
Muntii se caracterizeaza printr-un aspect alpin, datorita inaltimii lor si masivitatii. Din creasta pornesc spre sud culmi masive, prelungi si domoale, cu o ramificatie accentuata. Aceste culmi sunt despartite de vai adanci.

In nordul depresiunii Campulung, intre Raul Doamnei si Dambovita, se inalta masivul Iezer, unitate de relief distincta. Legatura intre creasta Fagarasului si masivul Iezer se face prin culmea mai joasa Mezea – Otic. Din masiv se prelungesc spre S si S – E mai multe culmi netede: Plaiul lui Patru, Plaiul Iezerului Mare, Plaiul Vacarea si culmea prelunga Danciu – Portareasa – Zanoaga. Ceilalti munti care se invecineaza cu depresiunea Campulungului sunt: Papusa, Leaota si Piatra Craiului. Aceasta depresiune este una dintre cele mai bine individualizate din tara, la sud cu dealuri inalte subcarpatice, acoperite cu pasuni, fanete si pomi fructiferi, numite de locuitori muscele.

Pachete 7 nopti:1650 RON / pers / sejur

Pretul include:
– Cazare in pensiune de 4*: Pensiunea Amada 4* si Casa Cristina 4*
– Zilnic tratament cu bioenergie
– Pensiune completa cu mic dejun, pranz si cina.

Nu sunt incluse:
– Fiecare excursie optionala se organizeaza pentru minim 10 persoane si costa 35 RON / persoana
– Asigurare medicala si storno
– Alte excursii si activitati optionale

PROGRAM VACANTA

ZIUA 1
• Sosire Campulung Muscel – cazare
• Evaluare si echilibrare energetica
• Cina – Pensiunea Casa Cristina 4*

ZIUA 2
• Mic dejun
• Terapie 8:30-13:30 (individual)
• Pranz – Terasa Amada
• Vizita obiective Campulung Muscel:
Ansamblul feudal Negru Voda
Monument istoric si de arhitectura religioasa, ansamblul feudal a fost construit din initiativa lui Basarab I si a fiului sau Nicolae Alexandru. A fost restaurat in anii: 1635, 1737, 1827, 1831, 1943, 1976-1977.

Muzeul de etnografie
Sectia de etnografie si arta populara este adapostita intr-o cladire declarata monument de arhitectura din sec. al XVIII-lea, construita in stil muscelean, cu parter si etaj. Cladirea a fost construita in anul 1735 de catre tetrilogofatul Stefanescu, ultimul proprietar fiind avocatul Gheorghe Stefanescu, de aici si numele vila “Gica Stefanescu”. Este cea mai veche constructie civila din Campulung.
Ansamblul Baratia
In primele decenii ale sec. XIII, in Campulung incep sa patrunda si sa se stabileasca meseriasi si negustori sasi. Comunitatea saseasca ce se formeaza aici era condusa de un greav (comes), ultimul dintre ei presupunandu-se a fi fost Laurentiu de Longo Campo. Orasul apare astfel, din punct de vedere documentar, inaintea intemeierii Tarii Romanesti, asa cum o dovedeste, datand din anul 1300, inscriptia in limba latina de pe lespedea tombala a acestui comite (lespede ce se pastreaza si astazi in ansamblul catolic Baratia). Ansamblul Baratiei cuprinde trei edificii importante: biserica inchinata Sfantului Iacob cel Mare, in care se afla lespedea funerara din 1330 a lui „comes Laurencius de Longocampo”, turnul clopotnita si casa parohiala.
Muzeul Municipal Campulung
Expozitia de istorie a Muzeului Municipal Campulung functioneaza , din 1976, in varianta moderna in cladirea fostei Prefecturi (edificiu ridicat in 1934 dupa planurile arh. D.I. Berechet) impreuna cu o vasta colectie de stiintele naturii. Din motive politice in 1980 intregul muzeu va fi mutat in actuala cladire, fost sediu al administratiei locale, situat pe strada Negru Voda.
• Cina – Pensiunea Casa Cristina 4*

ZIUA 3
• Mic dejun
• Vizita Curtea de Arges ( pranz Curtea de Arges)

Manastirea Arges
In parcul unde se afla manastirea Curtea de Arges te intampina statuia lui Neagoe Basarab (1512-1521), ctitorul manastirii. Aici intre anii 1437-1439, Vlad Dracul a construit mitropolia tarii romanesti. Zidurile ei au fost daramate in anul 1512 de Neagoe Basarab, pentru a ridica aceasta manastire. El a incredintat constructia manastirii legendarului mester Manole, care intre 1514 si 1517, cu pretul propriei sale vieti si al vietii sotiei sale, prinsa vie in zidurile bisericii, a realizat acest edificiu.
Biserica Episcopala
Biserica Manastirii Argesului a fost construita la sf. sec. XIX, pe vremea regelui Carol I, deodata cu resturarea manastirii. Cladirea neobisnuita a fost construita in stil german, si pentru a oferi o securitate sporita clopotului adus de la Manastirea Cozia, partea superiora a turnului a fost construita dupa amplasarea clopotului.
Curtea Domneasca
In centrul orasului se vad ramasitele Curtii Domnesti, din secolul XIII. Incinta patrulatera este inconjurata de ziduri de piatra. Din constructiile de odinioara se mai vad doua pivnite de case domnesti. Sapaturile arheologice au confirmat ca a fost construita in stilul vechilor case taranesti cu subsol, parter, si cu pridvor. Casa dinspre nord a fost locuinta voievodului Neagoe Basarab, iar a doua lui Basarab I. Curtea domneasca a fost refacuta in jurul anului 1330, cand in imediata vecinatate s-a construit si Biserica domneasca.
Biserica Domneasca
Biserica Domneasca Sf. Nicolae din secolul XIII, a fost inlocuita in 1352 de o ctitorie a lui Basarab I, pastrat pana-n zilele noastre. Pronaosul este ingust si boltit, are in mijloc o cupola, iar naosul patrat boltit are dimensiuni foarte mari. Boltirea este sustinuta de patru stalpi peste care se inalta turla.
• Terapie de grup
• Cina – Pensiunea Casa Cristina

ZIUA 4
• Mic dejun
• Terapie 8:30-13:30 (individual)
• Pranz – Pensiunea Casa Cristina

Schitul monahal Cetatuia lui Negru Voda
Situat pe malul stang al Dambovitei, este Cetatuia, un schit ctitorit pe la inceputurile celui de-al XIV-lea veac crestin de catre voievodul muntean Negru Voda.Ceva mai jos, pe prima terasa a “Muchiei Cetatuia”, cum mai este denumit de localnici acest pinten stancos, la circa 880 m altitudine, sapaturi arheologice incepute inca din prima jumatate a secolului al XIX-lea au scos la lumina urmele unei asezari dacice datand din secolul al III-lea i.Hr. Din marturiile vremii reiese ca locul acesta era, pe langa un important centru militar si economic si un puternic centru spiritual. Traditia ne spune ca insusi Zamolxis obisnuia sa vina adesea in mica comunitate de sihastri daci ce se retrasesera pentru meditatie in pesterile sapate in stanca. Biserica in stanca, mica si cu fragmente de pictura (sec. XIV?), a fost refacuta in 1859,1915-1916.
• Cina – Pensiunea Casa Cristina

ZIUA 5
• Mic dejun

Castelul Bran
Castelul Bran se situeaza la mai putin de 30 km de Brasov, pe soseaua ce iese prin vechiul cartier Bartolomeu si care leaga Brasovul de Campulung. Castelul Bran este construit pe o stanca, intr-un punct cheie din punct de vedere strategic. El adaposteste in acest moment muzeul Bran, muzeu ce se intinde pe cele 4 etaje ale castelului. La muzeu sunt expuse colectii de ceramica, mobilier, arme si armuri, iar in curtea castelului se afla un mic muzeu al satului, cu case traditionale din regiunea culoarul Rucar- Bran
• Pranz: Tabara Oratia

Pestera Dambovicioara
Este situata in partea de sud a Masivului Piatra Craiului, in versantul stang al vaii Dambovicioara (afluent al Dambovitei), la 1 km nord de satul Dambovicioara. Pestera s-a format datorita actiunii apelor paraului Dambovicioara, care au taiat in calcarele de varsta jurasica ale Masivului Piatra Craiului.
• Terapie de grup
• Cina – Pensiunea Casa Cristina

ZIUA 6
• Mic dejun
• Terapie 8:30-13:00 (individual)
• Pranz – Pensiunea Casa Cristina

Manastirea Namaiesti
Aflata la 5 km nord-est de Campulung, biserica este sapata in stanca la altitudinea de 765 metri. Face parte dintr-o zona cu stravechi vestigii istorice si este datata din prima jumatate a secolului al XVI-lea. Biserica are hramul “Intrarea in Biserica a Maicii Domnului” si “Izvorul Tamaduirii”.Traditia asociaza inceputurile manastirii cu descoperirea in pestera a icoanei facatoare de minuni a Maicii Domnului, care se afla in biserica manastirii si despre care se spune ca ar fi fost pictata de Sf. Ap. si Evanghelist Luca.
Deplasare Voina
Drumul de acces catre Cabana Voina este recent renovat astfel ca accesul seface in aproximativ 20 minute din orasul Campulung Muscel, pe marginea lacului de acumulare Rausor, intr-un peisaj montan deosebit atat vara cat si iarna. Muntele Vacarea incepe chiar in spatele cabanei iar urcarea pe Muntii Iezer Papusa se face la numai 2 Km de la cabana.
• Cina – Pensiunea Amada 4* Leresti, situata in aval de barajul Rausor, intr-un taram de poveste.

ZIUA 7
• Mic dejun
• Terapie 8:30-13:00 (individual)
• Pranz – Pensiunea Casa Cristina
Vizita si cina Pastravaria Izvoarele Bratiei din Satul Candesti, Comuna Albestii de Muscel. Pastravaria este situata intr-o zona pitoreasca, la poalele Masivului Iezer, inconjurata de marete paduri de foioase ti conifere, in nordul Judetului Arges la aproximativ 8 km nord-vest de Campulung. Complexul este alimentat din apa pura a raului Bratia, apa cristalina ce confera pastravului o calitate si un gust deosebit.

ZIUA 8
• Mic dejun
• Plecare