1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

UK – Sudul Angliei

Sudul Angliei – (7 zile / 6 nopti) Plecari: mai – august 2013

  • OFERTA EXPIRATA

Inscrierea intr-o expeditie in Sudul Angliei inseamna peisaje variate cu stanci abrupte, arii protejate si monumente din trecut.

Tarife la cerere!
*Tarifele sunt exprimate in euro / persoana / sejur.

In tarif sunt incluse:
– 6 nopti de cazare in hoteluri de 3*+ si 3*
– mic dejun zilnic inclus
– transport cu autocarul cu ghid insotitor
– bilete de intrare: Catedrala Salisbury, Gradinile Trebah si Stonehenge

Nu sunt incluse:
– 5 euro de persoana / sejur – taxa de procesare a rezervarii
– bilet avion Bucuresti – Londra – Bucuresti (se poate asigura la cerere, pret orientativ: de la 179 euro cu taxe incluse / persoana dus-intors)
– transfer aeroport Londra – hotel Londra – aeroport Londra
– intrari la obiective turistice altele decat cele deja incluse
– asigurare medicala si storno (vi le putem oferi la urmatoarele preturi informative: asigurare medicala de la 34 lei / persoana, asigurare storno de la 126 lei de persoana)
– alte excursii si activitati optionale

Hotelurile centrale din program:

– Londra – Hilton Olympia 3*+ – situat pe Kensington High St., restaurant, bar, 405 camere dotate cu uscator de par, telefon TV, internet
– Bournemouth – Chine Hotel 3* – in apropierea plajei, este un hotel elegant cu 2 restaurante, 4 baruri, piscina interioara si exterioara, jacuzzi, sauna si sala de fitness. 83 de camere echipate cu uscator de par, TV, telefon, internet, fierbator pentru ceai si cafea.
-Plymouth – Jurys Inn 3* – in centrul orasului. Restaurant, cafenea, bar. 247 de camere cu uscator de par TV, telefon, fierbator pentru ceai si cafea.
– Exeter – Jurys Inn 3* – hotel central cu restaurant, cafenea, bar, 170 de camere cu uscator de par, TV si internet.

PROGRAM VACANTA

MIERCURI ZIUA 1 : BUCURESTI – LONDRA
Sosire pe cont propiriu in Londra si transfer la hotel (se poate asigura la cerere). Timp liber la dispozitie pentru restul zilei.

JOI ZIUA 2 : LONDRA – STONEHENGE – SALISBURY – BOURNEMOUTH (205 km – 3 h si 30 min)
Prima oprire in acest tur, dupa ce dimineata plecati din Londra, este la Stonehenge, poate cel mai important monument preistoric in Regatul Unit. Megalitii sunt si astazi o enigma nerezolvata. Apoi drumul continua catre Salisbury cu vizita la catedrala din oras, care are cea mai inalta turla din Anglia. Dupa vizita, timp liber pentru a explora strazile pline cu magazine pentru cumparaturi.
Cazare la hotelul Chine din Bournemouth.

VINERI ZIUA 3 : BOURNEMOUTH – DORCHESTER – DARTMOOR – PLYMOUTH (220 km – 3h si 30 min)
Dupa micul dejun veti vizita Parcul National „New Forest” cu paduri si ponei salbatici, un loc foarte popular printre englezi pentru picnic. Apoi se face o oprire in Dorchester, un oras de vis pe marginea crestei de dealuri South Dorset. Acest peisaj deluros ascunde mai mult de 400 de morminte sub forma a movile de pamant din timpul Epocii de Piatra. Orasul de coasta Lyme Regis este perla regiunii, cunoscut pentru fosilele gasite aici in „Coasta Jurasica”. Dupa amiaza veti explora Parcul National Dartmoor unde dealurile, mlastinile intinse si ceata frecventa sunt un subiect pentru povestile cu fantome.
Cazare 2 nopti in hotelul Jurys Inn din Plymouth.

SAMBATA ZIUA 4 : CORNWALL (290 km – 6 ore)
Autocarul va trece prin Truro, capitala regiunii Cornwall, si St. Ives un oras fermecator cu spirit artistic. Este de asemenea si cea mai populara statiune pentru turismul litoral pe timpul verii din Marea Britanie. Cel mai sudic-vestic punct din Anglia este Land’s End (Sfarsitul Pamantului) unde aveti sansa sa faceti poze cu semnul turistic aflat acolo. Dupa aceea veti vizita Gradinilie Trebax, un mix exotic de plante subtropicale – ferigi uriase, palmeri si arbori rari, sunt toti de 150 de ani, atractia regiunii. Ziua se poate inchiea cu un ceai in cafeneaua din apropiere.
Reintoarcere la Plymouth.

DUMINICA ZIUA 5 : PLYMOUTH – EXETER (200 km – 4 ore)
Aveti toata dimineata la dispozitie sa explorati pe cont propriu orasul Plymouth, fost port englezesc de unde au pornit expeditii catre Lumea Noua. Urcati in autobuz, coasta nordica a Devonului va va tine cu aparatele foto in mana. Cei 700 de km ai Parcului National Exmoor cu formatiunile sale de roci cu forme ciudate si mastinile sunt inca zone virgine. Doar o mica parte se va traversa cu autocarul – orasele pitoresti Minehead (locul de nastere al scriitorului SF Arthur C. Clarke) si Lynton. Seara se incheie cu drumul pana la Exeter, capitala Devon-ului.
Cazare la hotelul Jurys Inn.

LUNI ZIUA 6 : : EXETER – BATH – LONDRA (320 km – 5 ore si 30 min)
Prima oprire a zile este la Glastonbury, care, pe langa catedrala de acolo (intrarea costa 5,5 lire, optional) este si locul de desfasurare a festivalului cu acelasi nume. Marea Britanie este un loc al contrastelor, daca la Glastonbury are loc cel mai mare festival din tara, orasul Wells se poate mandri cu cea mai mica populatie – 10.406 locuitori si cu o catedrala ale carei 10 clopote adunate cantaresc cel mai mult din toata lumea. Timp liber la dispozitie inainte de plecarea catre Bath, oras balnear cunoscut inca din vremea romanilor pentru apele termale. Aici, daca se doreste, se pot vizita contra-cost Baile Romane incluse in Patrimoniul UNESCO sau Royal Crescent, 30 de case dispuse in forma de arc de cerc.
Plecare catre Londra si inoptare la acelasi hotel, Hilton Olympia.

MARTI ZIUA 7 : LONDRA – BUCURESTI
Check-out si transfer catre aeroport (se poate sigura la cerere) si plecare pe cont propriu cu avionul.