1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

ITALIA – FLY&DRIVE – Sicilia si Taormina

Fly&Drive: Sicilia – Taormina

  • OFERTA EXPIRATA
Locatii fascinante te asteapta sa le descoperi!
Program flexibil**!!
(**pt noptile suplimentare va rugam contactati-ne) O vacanta minunata intr-un décor…teatral! Sicilia te impresioneaza prin contrastul Marii Ionice cu Muntele Etna. O locatie ideala unde poti imbina cu usurinta zilele de relaxare la plaja cu excursii de o zi pe insula.

Tarife la cerere!
Vila Bianca 3*
Tarif la cerere!

Hotel Ipanema 3*+
Tarif la cerere!

ATA Hotel Capotaormina 4*+
Tarif la cerere!

Hotel San Domenico Palace 5*+
Tarif la cerere

Tarifele si conditiile se pot modifica in perioada Pastelui si a altor evenimente. La cerere se pot oferi tarife pentru alte tipuri de camere! Tarifele pentru locurile suplimentare se ofera la cerere.

In tarif sunt incluse:
– 7 nopti de cazare in hoteluri de 4*, 3*+ si 3*
– mic dejun zilnic inclus
– masina din clasa Fiat Panda cu aer conditionat. Pentru masina din clasa superioara acesteia, se achita diferenta in agentie, in functie de modelul ales.

Nu sunt incluse:
– 5 euro de persoana / sejur – taxa de procesare a rezervarii
– bilet avion Bucuresti – Taormina – Bucuresti (se poate asigura la cerere, pret orientativ: de la 165 euro cu taxe incluse / persoana dus-intors)
– intrari la obiective turistice, alte excursii si activitati optionale
– asigurare medicala si storno (vi le putem oferi la urmatoarele preturi informative: asigurare medicala de la 34 lei / persoana, asigurare storno de la 126 lei de persoana)

PROGRAM VACANTA

ZIUA 1 Sosire in Taormina – Catania
Ridicare masina inchiriata de la aeroport si deplasare catre Taormina (cca 50 km) si cazare la hotel. Timp liber la dispozitie pentru restul zilei.

ZIUA 2 – 8 Program flexibil!
Safari la rasaritul soarelui. Este cea mai buna perioada de observare a naturii, animalele fiind foarte active la aceasta ora. Intoarcere la lodge pentru micul dejun. Timp de relaxare. Pranzul se serveste la lodge. Dupa amiaza o noua repriza de safari pentru observarea frumusetii florei si a faunei. Cina si cazarea in Voi Safari Lodge.

ZIUA 8 Check-out si retur in Catania la aeroport
Predare autoturism si imbarcare catre casa.

Va propunem:
Excursii cu masina: vizita la Vulcanul Etna; relaxare pe plajele salbatice ale Isola Bella (langa Taormina); vizita orasul idilic Taromina; concerte si festivaluri in Teatrul Antic; orasul Siracuza (amfiteatrul roman); orasul Marsala (“Port of God” – celebru pt vinuri); orasul Palermo – este capitala regionala a Siciliei cu o culoare arhitectonica aparte.
Activitati: wind-surfing, sailing, pescuit, scuba diving, snorkeling, canoe, golf “Picciolo Golf Club”, shopping pe pietonala “Corso Umbero” in Taormina.

Sugestie itinerariu 1:
Taormina: deplasare cu masina inchiriata / pietonal
Ce au in comun Goethe, Alexander Dumas, Johannes Brahms, Gustav Klimt, D.H. Lawrence, Richard Wagner, Oscar Wilde, John Steinbeck, Francis Ford Coppola, Marlene Dietrich, Greta Garbo, Federico Fellini, Cary Grant, Elisabeth Taylor si Woody Allen? Simplu – toti au fost si s-au indragostit de Taormina – perla Mediteranei.
Principalele atractii sunt: Teatrul Grec (sec III i.Hr) si vederea catre vulcanul Etna(3.323 m, al doilea Vulcan ca marime din Europa).
Va puteti lasa purtati de farmecul local pe stradutele medievale perfect pastrate cu elemente arhitecturale romane, bizantine, arabe, gotice si normande.

Sugestie itinerariu 2:
Taormina – Siracuza: deplasare cu masina inchiriata (cca 120 km, approx 1 ora si 20 min)
Siracuza a fost cel mai important oras al Magna Graecia si locul de nastere a lui Arhimede.Vizita in Siracuza trebuie divizata in doua directii: partea arheologica (ruine romane si grecesti bine pastrate) si insula Ortygia (lunga doar de 1 km, legata de oras printr-un pod Ponte Nuovo). Pe insula veti descoperi Fantana Arethusa si legenda ei, Templul lui Apollo (sec VII i.Hr), Piazza Archimede. Pentru gurmanzi recomandam in Piazza Battisti Cesare “I Sapori dei Gusti Smarriti” – de aici puteti savura branzeturi, jambon, produse din carne delicioase, preparate traditional.

Sugestie itinerariu 3:
Taormina – Palermo: deplasare cu masina inchiriata (cca 260 km, approx 3 ore)
Punctul central al orasului este “Quattro Canti” unde sunt amplasate sculpturile comandate de viceregele spaniol in 1611. De aici mergeti in Piazza Pretoria unde puteti admira o fantana arteziana splendida, cateva cladiri cu o arhitectura speciala precum si Primaria. In spatele primariei, in Piazza Bellini, sunt localizate doua din cele mai interesante biserici din oras: Santa Maria dell’Ammiraglio (cunoscuta si ca La Martorana) si San Cataldo (recunoscuta pentru cele 3 domuri rosii).
Opera de arta a orasului este Capela Palatina, construita in 1130, localizata in Palatul Royal. Nu ratati Teatro Massimo – a doua cladire ca si dimensiune din Europa, dupa opera din Paris.
Daca doriti sa faceti shopping si sa va relaxati la o cafenea, zona recomandata este cuprinsa intre Teatro Massimo – Piazza Politeama si Via della Liberta.