1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

UK – Regi ai Angliei

Regi ai Angliei pentru 7 nopti–cazare in castele

  • Repere ale acestui program:
  • – cazari in castele medievale
  • – Parcurile Nationale Dartmood & Exmoor
  • – Stratford upon Avon
  • – 1305 km cu masina
Calatoriti in stil mare!

Ziua explorati atractiile Angliei iar noaptea dorimiti in vechi castle restaurate si transformate in hotel. Deasemenea, inchirierea unei masini aduce independenta in organizarea programului dvs. Pe langa obiectivele amintite in program puteti adauga o nota personala prin adaugarea altor puncte pe traseu.

*Plecari zilnice in perioada*
19.04.2013 – 23.12.2013
– 1276 euro / persoana / pachet

In tarif sunt incluse:
– 7 nopti de cazare in hoteluri de 3*, 4* si 4*+
– mic dejun zilnic inclus
– inchiriere masina din clasa Ford Fiesta. Pentru masina din clasa superioara acesteia, se achita diferenta in agentie, in functie de modelul ales.
– brosura si harta cu descrierea traseului

Nu sunt incluse:
– 5 euro de persoana / sejur – taxa de procesare a rezervarii
– bilet avion Bucuresti – Bormingham si Londra Heathrow – Bucuresti (se poate asigura la cerere, pret orientativ: de la 210 euro cu taxe incluse / persoana dus-intors)
– intrari la obiective turistice altele decat cele deja incluse (recomandam achizitionarea National Trust Pass sau English Heritage Pass incepand cu 27 euro / persoana)
– asigurare medicala si storno (vi le putem oferi la urmatoarele preturi informative: asigurare medicala de la 35 lei / persoana, asigurare storno de la 234 lei de persoana)
– alte excursii si activitati optionale care nu sunt mentionate in program

Hoteluri in program:
– Sutton Coldfield – New Hall Hotel 3*, situat foarte aproape de Birmingham, intr-un parc elegant. 62 de camere standard cu baie proprie, uscator de par, telefon, TV, cafetiera, seif.
– Thornbury – Thornbury Castle Hotel 3*, fost castel in stil Tudor, cu restaurant, bar. 26 de camera cu baie proprie, uscator de par, telefon, TV, cafetiera.
– North Bovey – Bovey Castle Hotel 4*+, situat in interiorul Parcului National Dartmoor. Restaurant, Jacuzzi, sauna, baie de aburi. 64 de camera cu baie proprie, halat, TV, radio, telefon, cafetiera.
– Amberley – Amberley Castle Hotel 4*, cu o vechime de 900 de ani. Restaurant. 19 camere (unele cu paturi cu baldachin) cu baie, TV, serviciu de ceai si cafea.

PROGRAM VACANTA

ZIUA 1 : BUCURESTI – BIRMINGHAM – SUTTON COLDFIELD
Sosire pe cont propiriu pe aeroportul din Birmingham, preluare masina de la aeroport si apoi timp liber la dispozitie (recomandam o vizita la fabrica de prajituri Eccles sau la muzeul penitelor de scris din Birmingham).
Cazare 2 nopti in hotelul New Hall 3*.

ZIUA 2 : STRATFORD UPON AVON (135 km – 2 h)
Locul de nastere al scriitorului William Shakespeare. Pe strada Henley se gaseste presupusul loc de nastere al acestuia, iar la marginea orasului biserica Sfanta Treime, unde acesta este inmormantat. La 13 km distanta de Stratford se afla castelul Warwick, unul dintre cele mai bine pastrate castele din Anglia, foarte recomandat familiilor cu copii.

ZIUA 3 : SUTTON COLDFIELD – THORNBURY (260 km – 4 h si 30 min)
Ziua incepe cu un mic ocol in Tara Galilor in oraselul cu 1500 de locuitori Hay-on-Wye, numit si “orasul cartilor”. Peste 40 de anticariate si multe case pline ochi cu carti vechi. Pasionatii de carti vor fi incantati de acest loc. Drumul continua pe la marginea Parcului National Brecon Beacons pana in localitatea Thornbury.
O noapte de cazare in hotelul Thornbury Castle 3*.

ZIUA 4 : THORNBURY – NORTH BOVEY (330 km – 5 ore)
Prima destinatie a zilei este orasul Bath, cunoscut pentru baile romane, astazi inscrise in lista UNESCO. Apoi va recomandam o vizita la Parcul National Exmoor, cu mlastini si faleze stancoase.
2 nopti cazare in hotelul Bovey Castle 4*+.

ZIUA 5 : CORNWALL (195 km – 3 h si 30 min)
Explorati Parcul National Exmoor din apropiere. Asteptati-va la mlasitini, paduri luxuriante, cascade si mici poduri peste rauri. Regiunea Cornwall este deasemenea un taram al legendelor si miturilor: castelul Tintagel se presupune ca este locul de nastere al regelui Arthur, la final de secol V d. Hr. Ruinele castelului se gasesc pe o stanca cu privelisti superbe asupra marii.

ZIUA 6 : NORTH BOVEY – AMBERLEY (330 km – 5 h)
In aceasta zi va recomandam 2 obiective turistice din aceasta zona: catedrala Salisbury si sanctuarul mistic Stonehenge.
Cazare 2 nopti in hotelul Amberley Castle 4*.

ZIUA 7 : SUSSEX (180 km – 3 h)
Castelul Arundel este unul din cele mai bine pastrare castele din Anglia, astazi resedinta Ducelui de Norfolk. Asa cum Blackpool este pentru scotieni, asa si Brighton este pentru londonezi, cea mai importanta statiune de litoral unde farmecul din epoca Victoriana, cand englezii descopereau cu ajutorul cailor ferate beneficiile marii, nu s-a pierdut. Merita vizitate Royal Pavillion si pontonul cu distractii. In continuare, un loc istoric pentru englezi este satul Battle unde se gasesc ruinele abatiei Battle, pe locul desfasurarii bataliei de la Hastings (1066, cand normanzii au cucerita Anglia, condusi de William Cuceritorul).

ZIUA 8 : AMBERLEY – HEATHROW – BUCURESTI (90 km – 1 h si 30 min)
Check-out, predare masina pe aeroportul Heathrow si plecare pe cont propriu cu avionul.