1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

ITALIA – Circuit autocar Toscana

ITALIA – CIRCUIT AUTOCAR 9 NOPTI / 10 ZILE

  • Inclus in program:
  • – Transport cu autocar modern, clasificat 3*
  • – 9 nopti cazare hoteluri 3* si 2*
  • – Mic dejun
  • – Vizitele cuprinse in program
  • – Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu
CIRCUIT & SEJUR TOSCANA – PERLA ITALIEI
Cea mai frumoasa regiune a Italiei te farmeca pe vecie de la prima escapada. Sa fie de la peisajul idilic, sa fie de la parfumul verde, sa fie de la vinul rosu?
Daca vrei sa te indragostesti, mergi in Toscana. Nu vei avea scapare, inima ta va fi cucerita pentru totdeauna. Cea mai romantica parte a Italiei te va fascina iremediabil cu frumusetile ei. Te va plimba pe sub chiparosii parfumati, pe dealurile imbracate in esenţa de verde, iti va susura serenade si te va imbia cu un vin rosu ca pacatul.

*Plecare garantata*
28.05.2015 – 369 euro / persoana
Supliment SINGLE – 159 euro / persoana
A 3-a persoana in pat suplimentar – 369 euro / persoana</span>
Copil 2 – 12 ani – 299 euro / persoana
Copiii beneficiaza de reducere daca sunt cazati in camera cu doi adulti.
Preturile sunt exprimate in EUR/persoana

In tarif sunt incluse:
– Transport cu autocar modern, clasificat 3*
– 9 nopti cazare hoteluri 3* si 2*
– Mic dejun
– Vizitele cuprinse in program
– Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu (insotitorul nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate).

Nu sunt incluse:
– Asigurari (storno, medicala)
– Intrarile la obiective si serviciile de ghizi locali;
Supliment cina la hotel in Montecatini (cina meniu fix fara bauturi incluse) = 50 eur/persoana pentru 5 cine (se rezerva din tara, odata cu pachetul de servicii);
– Excursiile si vizitele optionale (minim 30 pers): Venetia – 10 eur/pers; Florenta – 30 eur/pers; Pisa & Lucca – 30 eur /pers; Siena & San Gimignano – 25 eur /pers; Cinque Terre – 40 eur /pers; croaziera pe Dunare – 30 eur /pers;
– Alte servicii sau cheltuieli de natura personala;
Obligatoriu! Taxa locala (acolo unde este necesara) se achita direct la receptia hotelului si NU este inclusa in pretul excursiei.

NOTA:
– Tarifele au fost calculate pentru un grup minim de 40 pers.
– In cazul neintrunirii numarului minim de participanti, tarifele se recalculeaza sau plecarea se anuleaza.
Suplimente pentru grup mai mic de 40 persoane:
– grup 35 – 39 persoane, 30 eur/pers;
– grup 30 – 34 persoane – 45 eur/pers;
– grup 25 – 29 persoane – 80 eur/pers
IMPORTANT!
– Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
– Asezarea in autocar se face strict in ordinea inscrierilor.
– Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din tara respectiva, conform standardelor proprii.
– Repartizarea camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
– Conducatorul de grup poate modifica programul excursiei in anumite conditii impuse de imprejurari, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice. Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta.
– Conform legilor internationale, ghidul-insotitor roman nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate. Doar ghizii locali au dreptul de a oferi servicii de ghidaj in interiorul muzeelor, monumentelor, obiectivelor turistice, contra cost, cu acordul turistilor.
– Conform reglementarilor in vigoare, copiii minori pot calatori in strainatate in urmatoarele conditii: insotit de ambii parinti; insotit de unul din parinti si cu acordul notarial al celuilalt parinte sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces; insotit de un adult cu acordul notarial al ambilor parinti si cazier judiciar emis inaintea plecarii in excursie;
– Copiii pana in 14 ani au nevoie de pasaport individual; copiii intre 14-18 pot calatori cu cartea de identitate. Inainte de plecarea in calatorie, este bine sa verificati reglementarile in vigoare pe www.politiadefrontiera.ro.
Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza).

INFO
Traseul de baza si cel alternativ se refera strict la circuitele cu plecare din Bucuresti si iesire din tara prin Arad/Timisoara sau Oradea! Traseul final va fi reconfirmat cu aprox. doua saptamanai inainte de plecare, in functie de situatia inscrierilor.
In situatia in care traseul de iesire din tara difera fata de traseul de intoarcere in tara, preluarile de pe traseu sunt valabile DOAR pentru dus. La intoarcere, turistii pot ramane intr-o localitate de pe traseu, cat mai apropiata de localitatea de domiciliu, sau pot veni la Bucuresti, de unde isi vor asigura pe cont propriu transferul catre localitatea de domiciliu.

Transferuri
Preluarile sunt gratuite pentru turistii care se imbarca de pe traseul final al autocarului (cu conditia sa se prezinte la unul din punctele de imbarcare mentionate pe traseul de baza sau cel alternativ). Orasul de imbarcare trebuie selectat in momentul rezervarii. Ulterior, modificarea punctului de imbarcare se poate confirma numai in functie de disponibilitate.

Pentru turistii care vin din orase ce nu se regasesc pe ruta de iesire din tara a autocarului, se acorda urmatoarele reduceri la transport (cu conditia ca acestia sa vina pe cont propriu la punctul de imbarcare – nu se asigura transfer):
ZONA 1 – 10 Eur/persoana, pentru turistii care domiciliaza in orase aflate la maxim 60 km fata de locul de imbarcare;
ZONA 2 – 15 Eur/persoana, pentru turistii care domiciliaza in orase aflate la maxim 150 km fata de locul de imbarcare;
ZONA 3 – 20 Eur/persoana, pentru turistii care domiciliaza in orase aflate la peste 150 km fata de locul de imbarcare;

Reducerile de transfer se aplica doar pentru circuitele din sezonul VARA-TOAMNA 2015 si NU sunt valabile in cazul CIRCUITELOR ECONOMICE!
Reducerile de transfer NU se cumuleaza cu ofertele speciale, ofertele Early Booking, oferte Last Minute, etc.

Va rugam sa va conformati legislatiei privind regimul de calatorie in strainatate al MINORILOR.
Mai multe informatii pe: www.politiadefrontiera.ro

PROGRAM VACANTA

ZIUA 1 : BUCURESTI – BUDAPESTA.
Intalnire dimineata in parcarea restaurantului Cina cu insotitorul de grup la ora 05:45. Plecare din Bucuresti la ora 06:00 pe traseul Bucuresti – Brasov – Sibiu – Deva – Arad – Budapesta. Sosire la Budapesta seara tarziu, in functie de conditiile de trafic si formalitatile vamale. Cazare hotel 3* Budapesta.

ZIUA 2 : BUDAPESTA – LJUBLJANA – PADOVA
Mic dejun. Dimineata, plecare spre Ljubljana unde vom face un scurt popas pentru a admira capitala Sloveniei. Aflata la confluenta culturilor latine, slavice si germanice, Ljubljana a preluat si a imbinat numeroase simboluri si stiluri arhitecturale cu stilul propriu, traditional. Vom putea admira podurile peste raul Ljubljanica, dintre care se evidentiaza Podul Triplu, Podul Trnovo, Podul Dragonului, Podul Hradecky si Podul Macelarului. Continuam traseul spre Padova. Cazare hotel 3* in zona Venetia-Padova.

ZIUA 3 : PADOVA – VENETIA – MONTECATINI TERME
Mic dejun. Pornim spre Montecatini Terme, frumoasa statiune termala din Toscana si totodata cel mai mare oras balnear din Italia. Optional, transfer cu autocarul la Tronchetto de unde se poate incepe vizitarea “Orasului iubirii vesnice”Venetia (10 eur/persoana, min. 30 pers – nu include biletele de vaporas). In Venetia veti putea admira silueta maiestuoasa a Palatului Dogilor, Piata San Marco, Biserica San Marco, Podul Suspinelor, Campanille, Punta Rialto, sau va puteti plimba si puteti descoperi numeroasele stradute si canale ce serpuiesc printre cladiri si Palate superbe. O plimbare cu vaporetto sau cu gondola pe Grand Canale este o experienta incredibila pe care nu trebuie sa o ratati. Dupa-amiaza, plecare spre Montecatini Terme. Cazare hotel 3* in zona Montecatini Terme.

ZIUA 4 : MONTECATINI TERME – FLORENTA
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in statiune sau optional, excursie de o zi la Florenta. Leaganul renascentismului, Florenta este toata o imbinare perfecta de arta si istorie, pe strazi, in catedrale, in piete, astfel incat nici nu este nevoie sa intri intr-un muzeu pentru ca la tot pasul vei gasi capodopere care iti marcheaza existenta. Puteti admira Piazza del Duomo cu a sa Catedrala Santa Maria del Fiore, Clopotnita creata de Giotto si baptiseriul octogonal ce dateaza din secolul al XII-lea. Mergand spre Piazza della Signoria, veti trece pe langa biserica Orsanmichele, decorate cu opera de arta din bronz si marmura, purtand amprenta lui Donatello. Veti putea admira in continuare Piazza della Signoria, Primaria din Florenta, Palazzo Vecchio, Loggia dei Lanzi si Uffizi Gallery. Ajungand la raul Arno veti putea contempla unul dintre cele mai cunoscute si mai importante monumente ale Florentei – Ponte Vecchio, datand din secolul al XIV-lea (Pret: 30 eur/persoana; include transport, taxe de intrare in oras si parcare, check-point, insotitor de grup). Cazare hotel 3* in zona Montecatini Terme.

ZIUA 5 : MONTECATINI TERME – PISA
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in statiune sau optional, excursie de o zi la Pisa & Lucca. In Pisa veti putea admira unul dintre cele mai cunoscute simboluri ale Italiei – Turnul Inclinat din Pisa, aflat in Piazza dei Miracoli. Avand o inaltime de 55,86 m si o greutate estimata de 14500 tone, turnul a fost proiectat initial pentru a sta vertical. Insa, din cauza slabei calitati a solului, fundatia a inceput sa se afunde in pamant imediat dupa inceperea constructiei in anul 1173. De-a lungul timpului au fost desfasurate ample operatiuni de restaurare si sustinere iar in anul 2001 turnul a fost declarat sigur si a fost redeschis publicului. Tot in Piazza dei Miracoli veti putea admira Catedrala si baptiseriul, care alaturi de Turnul Inclinat reprezinta principal atractie turistica a orasului. Dupa pranz ne indreptam spre micutul orasel Lucca – o mica Venetie fara apa, incadrat de ziduri imense in stil renascentist care astazi au devenit zone de promenada. Puteti admira centru istoric, Domul Sf. Martin, Piazza dell’Anfiteatro, renumita pentru forma ovala, sau puteti urca pana in varful Turnului Guinigi cu ai sai copaci seculari aflati pe acoperis. (Pret: 30 eur/persoana; include transport, taxe de intrare in orase si parcare, check-point, insotitor de grup). Cazare hotel 3* in zona Montecatini Terme.

ZIUA 6 : MONTECATINI TERME – SIENA
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in statiune sau optional, excursie de o zi la Siena & San Gimignano. Dupa micul dejun ne indreptam spre regiunea Chianti, faimoasa in intreaga lume pentru vinurile rosii. In aceasta zona, dealurile acoperite cu vita de vie alterneaza cu livezile de maslini, oferind o panorama incantatoare pentru fiecare vizitator. Nu ratati posibilitatea de a degusta aceste vinuri de o calitate superioara! Incantati de peisajul extraordinar veti ajunge in San Gimignano unde veti putea admira turnurile medievale. Scurt popas in San Gimignano pentru a admira frumusetea tipica a oraselelor toscane unde timpul pare ca s-a oprit in loc. In continuare ne indreptam spre Siena. Daca in Florenta calatoriti in timp in perioada Renascentismului, atunci in Siena veti ajunge in perioada Evului Mediu. Vizita incepe in Piazza del Campo, renumita pentru forma sa aparte de scoica si pentru Palio di Siena (hipodromul unde de doua ori pe an se desfasoara curse de cai). Pallazzo Comunale si Torre del Mangia guverneaza peste intreaga piata, oferind o imagine impresionanta a pietei dar si a orasului. Catedrala din Siena este un exemplu extrem de important al stilului gotic-romanesc Italian, o comoara care asteapta sa fie descoperita. Veti putea admira baptiseriul, criptele dar si muzeul Opera unde puteti vedea minunata lucrare a lui Duccio Buoninsegna – altarul Maestà, datand din secolul a XIV –lea. (Pret: 25 eur/persoana; include transport, taxe de intrare in orase si parcare, check-point, insotitor de grup). Cazare hotel 3* in zona Montecatini Terme.

ZIUA 7 : MONTECATINI TERME – CINQUE TERRE
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in statiune sau optional, excursie de o zi la Cinque Terre. Dupa micul dejun ne indreptam spre regiunea La Spezia in Liguria, de unde vom lua trenul care ne va purta spre o zona unica in lume atat prin frumusetea locului cat si prin amplasare. Vom face o calatorie in timp in Parcul National Cinque Terre sau Cele cinci Pamanturi, cinci sate construite pe stancile Rivierei Ligurice care pornesc din mare si se intind pe stancile din jur intr-o comuniune perfecta cu natura inconjuratoare. Intreaga zona se afla pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Casele colorate, stradutele inguste si inghesuite, peisajele arhaice si locuitorii pasnici si plini de voiosie se incadreaza perfect in acest peisaj pitoresc peste care timpul pare ca a trecut foarte incet, refuzand orice adaptare la vremurile moderne. Fiecare oras are propria gara, iar trenurile circula cu regularitate facand astfel legatura intre “lumea moderna” si bucata rupta din Paradis transpusa sub diverse forme in cele cinci sate aflate pe coasta abrupta a Liguriei. O plimbare pe stradutele inguste reprezinta insa modalitatea perfecta de a admira peisajele, o adevarata desfatare pentru simturi si o incantare pentru sufletul care tanjeste dupa frumos. (Pret: 40 eur/persoana; include transport autocar, taxe de intrare in oras si parcare, check-point, Cinque Terre Pass, insotitor de grup). Cazare hotel 3* in zona Montecatini Terme.

ZIUA 8 : MONTECATINI TERME – BOLOGNA – OPATIJA
Mic dejun. Dimineata lasam in urma frumoasa regiune a Toscanei si ne indreptam spre Bologna, unde se afla cea mai veche universitate din Europa, infiintata in 1088. Printre absolventii acestei universitati ii amintim pe Dante Alighieri, Francesco Petrarca sau Nicolaus Copernic. Scurt popas in Bologna. Vom continua traseul de-a lungul coastei Marii Adriatice pana in zona statiunii Opatija. Cazare in zona Opatija.

ZIUA 9 : OPATIJA – POSTOJNA – BUDAPESTA
Mic dejun. Dimineata vom lasa in urma coasta Marii Adriatice si ne vom indrepta spre Budapesta. Pe drum, vom face o oprire la Postojna pentru a vizita Pestera Postojna (intrarea nu este inclusa), poate cea mai cunoscuta pestera din lume, dar si cel mai mare monument carstic din lume, cu 21 de kilometri de tuneluri, pasaje, galerii, dar si un adevarat paradis al stalactitelor care imbraca pe alocuri forma unor spectaculoase candelabre. Traseul continua spre Budapesta, unde, optional, se poate organiza o croaziera pe Dunare cu cina bufet. In unduirile placute ale Dunarii veti putea admira “by night” Parlamentul, Palatul Regal, Dealul Gellert cu a sa Citadela si Statuia Libertatii, Bastionul Pescarilor, faleza Dunarii dar si splendidele poduri de peste Dunare care fac legatura intre Buda si Pesta. Cazare hotel 3* Budapesta.

ZIUA 10 : BUDAPESTA – BUCURESTI
Mic dejun. Dimineata vom pleca spre Bucuresti pe acelasi traseu ca in prima zi. Sosire in Bucuresti seara, in functie de formalitatile vamale si conditiile de trafic.