1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

GRECIA – Taramul zeilor

GRECIA – CIRCUIT AUTOCAR 7 NOPTI / 8 ZILE

  • Inclus in program:
  • – !!! EARLY BOOKING 5% !!!
  • – transport cu autocar modern, clasificat 3*
  • – 6 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*
  • – Tur de oras in Salonic si Atena
  • – vizite la Meteora, Termopile, biserica Sf. Paraschiva
  • – ghid insotitor din partea agentiei
GRECIA – Taramul Zeilor
În vremuri de legendă era tărâmul zeilor, iar mai târziu, pe pământul de cele mai multe ori arid, au prins sămânţă înţelepciunea şi arta, răsărind, mai apoi, o înfloritoare civilizaţie. Ţară a măslinilor, a chiparoşilor, a spiritului viu dospit sub soarele prea puţin binevoitor dar încărcat de energie, Grecia este locul în care bogăţia spirituală, istoria, bucuria, vraja creează o mixtură magică, menită să dea forţă oricărui om, indiferent că el se află aici doar în trecere, sau că îşi trăieşte destinul.

*Early Booking 5% pana la 30.04!**Plecari garantate in urmatoarele zile*
24.05.2015 – 329 euro / persoana
19.09.2015 – 329 euro / persoana
Supliment SINGLE – 95 euro / persoana
A 3-a persoana in pat suplimentar – 319 euro / persoana
Copil 2 – 12 ani – 259 euro / persoana
Copiii beneficiaza de reducere daca sunt cazati in camera cu doi adulti.
Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana

In tarif sunt incluse:
– Transport cu autocar modern, clasificat 3*;
– 6 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*
– Tur de oras in Salonic si Atena
– Vizite la Meteora, Termopile, biserica Sf. Paraschiva
– Ghid insotitor din partea agentiei (insotitorul nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate).

Nu sunt incluse:
– Asigurari (storno, medicala)
– Intrarile la obiective si serviciile de ghizi locali;
– Transport local in Atena;
Excursiile optionale (min 30 pers): Cap Sunion – 15 Eur/pers; Croaziera in Golful Saronic cu masa pe vas – 95 Eur/pers; Peloponez – 30 Eur/pers;
– Alte servicii decat cele mentionate in program;
Obligatoriu! Taxa locala (acolo unde este necesara) se achita direct la receptia hotelului si NU este inclusa in pretul excursiei.

NOTA:
– Tarifele au fost calculate pentru un grup minim de 40 pers.
– In cazul neintrunirii numarului minim de participanti, tarifele se recalculeaza sau plecarea se anuleaza.
– Suplimente pentru grup mai mic de 40 persoane:
– grup 35 – 39 persoane, 20 eur/pers;
– grup 30 – 34 persoane, 40 eur/pers
IMPORTANT!
– Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
– Asezarea in autocar se face strict in ordinea inscrierilor.
– Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din tara respectiva, conform standardelor proprii.
– Repartizarea camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
– Conducatorul de grup poate modifica programul excursiei in anumite conditii impuse de imprejurari, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice. Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta.
– Conform legilor internationale, ghidul-insotitor roman nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate. Doar ghizii locali au dreptul de a oferi servicii de ghidaj in interiorul muzeelor, monumentelor, obiectivelor turistice, contra cost, cu acordul turistilor.
– Conform reglementarilor in vigoare, copiii minori pot calatori in strainatate in urmatoarele conditii: insotit de ambii parinti; insotit de unul din parinti si cu acordul notarial al celuilalt parinte sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces; insotit de un adult cu acordul notarial al ambilor parinti si cazier judiciar emis inaintea plecarii in excursie;
– Copiii pana in 14 ani au nevoie de pasaport individual; copiii intre 14-18 pot calatori cu cartea de identitate. Inainte de plecarea in calatorie, este bine sa verificati reglementarile in vigoare pe www.politiadefrontiera.ro.
Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza).Pentru turistii care vin din orase ce nu se regasesc pe ruta de iesire din tara a autocarului, se acorda urmatoarele reduceri la transport (cu conditia ca acestia sa vina pe cont propriu la punctul de imbarcare – nu se asigura transfer):
ZONA 1 – 10 Eur/persoana, pentru turistii care domiciliaza in orase aflate la maxim 60 km fata de locul de imbarcare;
ZONA 2 – 15 Eur/persoana, pentru turistii care domiciliaza in orase aflate la maxim 150 km fata de locul de imbarcare;
ZONA 3 – 20 Eur/persoana, pentru turistii care domiciliaza in orase aflate la peste 150 km fata de locul de imbarcare;Reducerile de transfer NU se cumuleaza cu ofertele speciale, ofertele Early Booking, oferte Last Minute, etc.

Va rugam sa va conformati legislatiei privind regimul de calatorie in strainatate al MINORILOR.
Mai multe informatii pe: www.politiadefrontiera.ro

PROGRAM VACANTA

ZIUA 1 : Bucuresti.
Intalnire seara, in parcarea restaurantului Cina cu insotitorul de grup la ora 20:30. Plecare din Bucuresti la ora 21:00 pe traseul Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Sofia – Salonic. Sosire la Salonic a doua zi dimineata, in functie de conditiile de trafic si formalitatile vamale.

ZIUA 2 : SALONIC – PARALIA (780 km)
Dimineata sosire la Salonic. Turul de oras al Salonicului, oras cosmopolit, al doilea ca marime din Grecia. Pe parcursul turului veti putea admira Turnul Alb, Biserica Sf.Dumitru, Arcul lui Galeriu si Rotonda. Timp liber la dispozitie in Salonic pentru vizite individuale sau cumparaturi. Plecare spre Paralia Katerini si timp liber in statiune pentru relaxare. Cazare hotel 3* Paralia Katerini.

ZIUA 3 : PARALIA – KALAMBAKA – ATENA (520 km)
Mic dejun. Dupa micul dejun, plecare spre Atena cu o oprire in Kalambaka pentru a vizita Complexul Monahal Meteora. Manastirile de la Meteora, construite pe inaltimi ametitoare, au puterea unei revelatii pentru pelerini si pentru turisti. Ele alcatuiesc un complex monastic neobisnuit, al doilea ca importanta din Grecia, dupa Muntele Athos. Calugarii asceti au construit aceste lacasuri sfinte, pe marginea prapastiilor, pentru a fi departe de lume si cat mai aproape de Dumnezeu. Prima oprire o veti face la atelierul de icoane bizantine din Kalambaka, orasul de la poalele Meteorelor, unde veti afla secretele mestesugului stravechi de a picta icoane, continuand apoi cu vizita la manastiri. In cursul serii, sosire la Atena. Cazare hotel 3* Atena.

ZIUA 4 : ATENA
Mic dejun. Dimineata, veti descoperi fascinanta capitala a Greciei pe parcursul unui tur de oras, putand admira Piata Omonia, Parlamentul, Universitatea, Biblioteca, Piata Sintagma, Stadionul Olimpic si nu in ultimul rand, complexul Acropole. Dupa-amiaza, program liber in Atena sau optional, excursie la Cap Sounion pentru a admira apusul de soare in Templul lui Poseidon. Cazare hotel 3* Atena.

ZIUA 5 : ATENA
Mic dejun. Timp liber in Atena sau optional, croaziera pe Marea Egee in Insulele Egina, Poros si Hydra. In Egyna, se poate vizita Manastirea Sfanta Treime, unde se afla moastele Sf. Nectarie; in Poros, puteti admira ruinele Templului lui Poseidon si Turnul cu Ceas (simbolul insulei). Hydra – cea mai frumoasa insula a golfului Saronic, se remarca prin padurile de pini si plantatiile de maslini, prin casele „cocotate” pe dealuri si stradutele inguste. Intoarcere la Atena dupa-amiaza si timp liber la dispozitie. Cazare hotel 3* Atena

ZIUA 6 : ATENA
Mic dejun. Dimineata, timp liber in Atena sau excursie optionala in Peloponez. Traversand Canalul de Corint (lungime 6 km) se ajunge in Micene, orasul antic care se remarca prin Colonia Antica si Mormantul lui Agamemnon. Urmeaza Nafplio, localitate pitoreasca si port la Marea Egee. Traseul continua cu Epidavros unde se viziteaza teatrul antic care are cea mai buna acustica din lume. Cazare hotel 3* Atena

ZIUA 7 : ATENA- TERMOPILE- MANASTIREA SF. PARASCHIVA- PARALIA (520 km)
Mic dejun. Plecare spre Paralia Katerini cu un scurt popas la Termopile unde este Monumentul lui Leonidas si apoi, trecand prin Valea Tembi se ajunge la Biserica Sfintei Paraschiva, sapata in stanca. Cazare hotel 3* Paralia Katerini.

ZIUA 8 : PARALIA – BUCURESTI (780 km)
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti.