1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

UK – Edinburgh si Scotia

Edinburgh si Scotia (8 zile / 7 nopti)

  • OFERTA EXPIRATA
Edinburgh si Scotia: peisaje de poveste
Vizitati principalele obiective ale Scotiei in excursii de o zi din Edinburgh, fara sa mai fie nevoie sa va faceti bagajele zilnic. Acest tur se adreseaza in special turistior care iau contact prima daca cu Scotia, care pe langa cele 4 tururi incluse, au la dispozitie timp liber suficient pentru organizarea timpului liber in capitala Scotiei.

Tarife la cerere!
*Tarifele sunt exprimate in euro / persoana / sejur.

In tarif sunt incluse:
– 7 nopti de cazare in hotel de 3* sau 4* functie de pachetul ales
– mic dejun zilnic
– 4 excursii de o zi cu ghid local care este in acelasi timp si soferul dvs.

Nu sunt incluse:
– 5 euro de persoana / sejur – taxa de procesare a rezervarii
– bilet avion Bucuresti – Edinburgh – Bucuresti (se poate asigura la cerere, pret orientativ: de la 266 euro cu taxe incluse / persoana)
– intrari la obiective turistice
– transfer aeroport – hotel – aeroport
– asigurare medicala si storno (vi le putem oferi la urmatoarele preturi informative: asigurare medicala de la 34 lei / persoana, asigurare storno de la 151 lei de persoana)
– alte excursii optionale (vezi NOTA).

NOTA:
* La cerere, va putem oferi servicii si activitati optionale ca de exemplu (preturile sunt de persoana daca nu este specificat altfel):
– excursii optionale cu plecare din Edinburgh: Glasgow, castelul Balmoral, Falkirk Wheel, etc.
– tururi pietonale in Edinburgh: “Secretele Royal Mile” (14 euro), Edinburgh – istoria intunecata (14 euro), “Catacombele orasului” (13 euro), “Povesti cu fantome” (14 euro)
– “Edinburgh Pass”: o zi de la 36 euro.

PROGRAM VACANTA

ZIUA 1: BUCURESTI – EDINBURGH
Sosire pe cont propiriu pe aeroportul din Edinburgh si transfer la hotel (se poate asigura la cerere).

ZIUA 2: PE URMELE MONSTRULUI DIN LOCH NESS
Primul tur de o zi, dimineata la ora 8 plecare catre Nordul Scotiei, cu vizite la Loch Ness cu a sa legenda a monstrului, apoi satul Glencoe (inconjurat de munti si loc de filmare a seriei “Harry Potter”) si mlastina Rannoch Moor. Practic, toata ziua va fi petrecuta in zona Scotiei “Highlands”, caracterizata de relief inalt si vechi lacuri glaciare. Sosire seara in Edinburgh in jurul orei 20.00.

ZIUA 3: ST. ANDREWS SI SATELE PESCARESTI
O zi cu mult timp liber in orasul medieval St. Andrews, locul de nastere al golfului si in vechile si pitorestile sate pescaresti din zona East Neuk de la marea Nordului. Plecare dimineata din Edinburgh la ora 9.30, reintoarcere la hotel la ora 18.00.

ZIUA 4: EDINBURGH
Zi libera, aveti posibilitatea sa achizitionati “Edinburgh Pass” care include transport gratuit cu autobuzul si intrare la peste 30 de obiective turistice. De asemenea, puteti sa va inscrieti la unul dintre tururi pietonale interesante sau sa faceti o vizita la impresionantul castel Edinburgh (cel mai vizitat obiectiv turistic al Scotiei).

ZIUA 5: LACURI, VAI SI WHISKY
O excursie de o zi catre pamantul celtilor din inima Scotiei. Drumul trece de-a lungul multor cascade, prin padurile Birnam, Pitlochry si Queen’s View, de-a lungul splendidului lac Loch Tay unde pe malul caruia se gasesc pietre asezate in cerc ca si la Stonehenge. Plecare dimineata la ora 9.00, retur la ora 19.00.

ZIUA 6: CAPELA ROSSLYN SI GRANITA DE SUD A SCOTIEI
Veti descoperi miturile si legendele din jurul cartii “Codul lui Da Vinci” de Dan Brown la capela Rosslyn, facuta faimoasa de aceasta carte. Apoi vizita la abatia Merlose, aflata la granita de sud a Scotiei, fost centru al cavalerior templieri si loc de pastrare a inimii lui Robert the Bruce, rege al scotienilor.

ZIUA 7: EDINBURGH
Timp liber in Edinburgh pentru excursii si explorari proprii. De exemplu, stiati ca in Edinburgh se afla singura strada din lume unde nu ploua niciodata?

ZIUA 8: EDINBURGH – BUCURESTI
Transfer la aeroport (se poate asigura la cerere) si plecare cu avionul pe cont propriu.