1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

FRANTA – Circuit Bretania

Bretania, taramul castelelor, al celtilor si al tarmurilor

  • OFERTA EXPIRATA
Sa descoperim Bretania!
Prin intermediul acestui circuit veti explora peisajele fascinante din vestul extrem al Frantei, numeroase castele, faruri, vechi pietre sacre, stanci misterioase reprezentantd Bretania. Pe lunga si crestata coasta a Bretaniei, care este batuta de briza placuta de-a lungul verii, inca mai puteti simti romantismul satelor pescaresti dar si urme ale limbii si culturii celtice.

Tarife la cerere!

Informatii suplimentare:
– Tur cu masina
– 9 zile / 8 nopti
– De la Blois la Dinan
– Distanta totala de la Blois la Dinan este de aproximativ 952 km
– Acest tur se poate efectua si de la Dinan la Blois
– *Pentru masina din clasa superioara acesteia, se achita diferenta in agentie, in functie de modelul ales.

Nu sunt incluse:
– 5 euro de persoana / sejur – taxa de procesare a rezervarii
– bilet avion Bucuresti – Paris – Bucuresti (se poate asigura la cerere, pret orientativ: de la 175 euro cu taxe incluse / persoana dus-intors)
– intrari la obiective turistice
– asigurare medicala si storno (vi le putem oferi la urmatoarele preturi informative: asigurare medicala de la 34 lei / persoana, asigurare storno de la 78 lei de persoana)
– alte excursii si activitati optionale

PROGRAM VACANTA

ZIUA 1: Sosire in orasul Blois, pe valea Loarei.
Sosire individuala la Paris si inchiriere masina de la aeroport. Deplasare de la Paris la Blois (cca 185 km) si cazare la hotel.
Blois este un loc ideal pentru a exploata valea Loarei. Castelul Regal Blois, locul de rezidenta al multor regi, domina strazile orasului vechi, totodata acesta fiind locul de nastere al Regelui Louis al XII-lea.
Cazare 1 nopate in Inter-Hotel Le Cosy 2*, un hotel comfortabil situate la aprox. 3 minute distanta fata de Blois.

ZIUA 2: Blois – Vannes (aprox 425 km.)
In timp ce mergeti de-a lungul coastei, trebuie sa vedeti urmatoarele castele de pe valea Loarei: Amboise, Chenonceau, Azay-le-Rideau sau enorma Catedrala Fontevraud din Samur. Treceti de Nantes si apoi veti ajunge in Vannes in sudul Bretaniei. Deasemenea alte obiective de vizitat sunt: orasul vechi, spalatoriile medieval, dar si piata.
Cazare 2 nopti in Inter-Hotel Manche Ocean 2* (garaj).

ZIUA 3: Vannes
Faceti un tur al golfului Morbihan cu barca. In interiorul acestui golf veti regasi aprox 42 de insule care va vor oferi un peisaj minunat. Deasemenea plaja Carnac si peninsula Quiberon sunt locuri ideale unde puteti inota.

ZIUA 4: Vannes – Douarnenez (aprox 165 km)
Continuati drumul prin Finistère, treceti de Lorient – aici veti regasi unul dintre cele mai mari porturi de pescuit, Pont-Aven. Apoi drumul va va conduce catre Douarnenez. Orasul este dominat de 4 porturi recunoscute pentru procesarea pestelui, strazile inguste dar si magazine si case pescaresti vechi.
Cazare (2 nopti): Relais du Silence Le Clos de Vallombreuse 3*, un hotel comfortabil construit in stil breton, in centrul orasului Douarnenez (restaurant, piscina, parcare).

ZIUA 5: Douarnenez
Va recomandam sa faceti o excursie in Quimper si sa va plimbati in jurul orasului, deasemenea va recomandam sa vizitati Catedrala Gotica. Iubitorilor de natura le recomandam sa urce pe Pointe du Raz (vel mai vestic punct al Frantei).

ZIUA 6: Douarnenez – Roscoff (aprox. 132 km)
Pe drumul dintre Douarnenez si Roscoff te intalnesti astazi cu “Route of the enclos paroissiaux” – strada unde sunt situate doua cladiri Bretone – parohia St-Thégonnec Guimiliau si biserica Calvary care, alaturi de curtile interioare, sunt inconjurate de ziduri. De la St-Leon-Polde (fosta Catedrala Episcopala) vei ajunge in orasul Roscoff, o foarte frumoasa statiune de litoral, cu port de ambarcatiuni mici si port pentru pescuit si ferry port in acelasi timp.
Cazare in Inter-Hotel Armen Le Triton 3* (2 nopti), un hotel conformatbil situat la aprox 300m distanta fata de plaja, 5 minute de mers pe jos – distanta fata de centrul orasului Roscoff (parcare).

ZIUA 7 : Roscoff
Cei care vor, se pot bucura de 1 zi de plaja sau pot merge intr-o excursie la Roscoff Plouescat (un conac transformat in piata inca din secolul al XVI-lea). Deasemenea mai exista posibilitatea efectuarii unei calatorii in Parcul Natural Armorica. Acest parc se afla in imediata apropiere a padurii Huelgoat, padure ce ascunde o multime de povesti fascinante.

ZIUA 8 : Roscoff – Dinan (aprox 230 km)
Conduceti de-a lungul “Côte de Granit Rose” (Coasta de granit roz) catre Trébeurden Trégastel, deasemenea Perros-Guirec ar trebui sa fie unul dintre orasele pe care trebuie sa il vizitati. Continuati sa mergeti catre St-Brieuc (aici veti regasi Catedrala St-Etienne) si apoi mergeti pana in orasul Dinan. Aici veti regasi un castel construit in secolul al XIV-lea care va va invita sa hoinariti pe strazile sale medievale. Va recomandam o excursie catre primul loc in care a fost creata energia electrica pe baza valurilor din lume, “Barrage de la Rance”.
Cazare in Inter-Hotel Les Grandes Tours 2* (1 noapte), situat vis-à-vis de castelul din Dinan (bar, garaj – contra cost)

ZIUA 9 : Plecare pe cont propriu din Dinan.
Inainte de plecare,va recomandam sa vizitati catedrala Mont Saint-Michel.