1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

NOUA ZEELANDA – FLY&DRIVE

NOUA ZEELANDA – Cele mai frumoase locuri intr-un circuit fly & drive

  • Tariful include:
  • – 12 nopti cazare in hoteluri de 3*
  • – Masina din clasa Toyota Yaris
  • – Transfer ferry boat intre Picton si Wellington
  • – Taxele locale
  • – 1 ghid tiparit al excursiei / camera, harti ale traseului
Ti-am pregatit un program flexibil, astfel incat sa te poti bucura de vacanta asa cum vrei!
In aceasta calatorie de 13 zile veti avea ocazia sa vedeti cele mai spectaculoase atractii ale insulei. Primul obiectiv este Parcul National Mount Cook, urmat de Milford Sound in Parcul National Westland. Dupa ce veti vizita “rocile clatite”, veti traversa catre zona insulara de nord unde sunt localizate Parcul National Tongariro si centrul termal Rotorua. Auckland este punctul final al calatoriei.

Plecari in perioada: 01.10 – 31.03.2014
939 eur / loc in DBL
1569 eur / loc in SGL

*Tarifele sunt exprimate in euro / persoana / sejur.

Tariful include:
– 12 nopti cazare in hoteluri de 3* (descrierea detaliata mai jos)
– Masina din clasa Toyota Yaris (sau similar) pe toata durata circuitului
– Transfer ferry boat intre Picton si Wellington
– Taxele locale
– 1 ghid tiparit al excursiei / camera, harti ale traseului

Tariful nu include:
– Zbor Bucuresti – Christchurch / Auckland – Bucuresti (se poate asigura la cerere)
– 5 euro de persoana / sejur – taxa de procesare a rezervarii
– Alte activitati optionale (sunt mentionate in program)
– Mesele
– Combustibilii, taxe de drum si de parcari
– Asigurare medicala si storno (vi le putem oferi la urmatoarele preturi informative: asigurare medicala de la 69 lei / persoana, asigurare storno de la 155 lei / persoana)

NOTA:
* La transferul cu ferry boat de la Picton la Wellington trebuie sa lasati masina inchiriata in statia de imbarcare si sa ridicati o noua masina de la statia de debarcare.
* Pentru inchirierea masinii, este necesar card de credit embosat (cu litere in relief). O suma din contul dvs. va fi blocata ca si garantie pana la returnarea masinii.
* Intrarea pe teritoriul NOII ZEELANDE se poate face numai pe baza unui paşaport valabil 6 luni de la data intoarcerii în tara. Nu este necesara viza.

Descriere hoteluri:

Hotel Cotswold 3*, Christchurch
Hotel MacKenzie Country 3*+, Twizel
Hotel Kingsgate 3*, Te Anau
Hotel Heartland 3*, Queenstown
Heartland Hotel, Fox Glacier
Hotel The Ashley 3*, Greymouth
Hotel Grand Mercure Monaco 3*, Nelson
Hotel Mercure Wellington 3*
Skotel Alpine Resort Tongariro 3*
Hotel Scenic Auckland 3*+

PROGRAM VACANTA

ZIUA 1: Christchurch
Sosire in Christchurch si ridicare masina inchiriata de la aeroport. Transfer catre hotel si cazare. Timp liber pentru restul zilei.
Cazare la Hotel Cotswold 3*.

ZIUA 2: Christchurch – Twizel
Pornind din cel mai mare oras din sudul insulei, veti conduce pe langa lacul Tekapo si parcul national muntele Cook. Drumul continua catre Twizel – orasul cu cel mai curat cer, fiind astfel preferat de astronomii din intreaga lume.
Distanta parcursa: cca 400 km.
Cazare la Hotel MacKenzie Country 3*+.

ZIUA 3: Twizel – Te Anau
In drum spre Te Anau veti trece prin trecatoarea Lindis si prin cheile formate de raul Kawarau. Din orasul Te Anau puteti vizita parcul national Fiordland ce acopera o suprafata de 12.500 km2. – fiind cel mai mare dintre cele 14 parcuri nationale din Noua Zeelanda.
Distanta parcursa: cca 370 km
Cazare la Hotel Kingsgate 3*.

ZIUA 4: Te Anau – Queenstown
Astazi aveti ocazia sa vizitati fiordul Milford Sound (supranumit de Rudyard Kipling “a opta minune a lumii”) din parcul national Fiordland (cca 2 ore). In anul 2008, Milford Sound a fost clasificat pe locul 1 in topul destinatiilor turistice, conform unui studiu facut de TripAdvisor. In drumul catre Milford Sound veti intalni tunelul Homer (1,2 km lungime) dincolo de care se deschide un covor imens de padure tropicala si canioane prin care razbate sunetul. Drumul se intoarce la Te Anau si apoi continuati catre Queenstown.
Distanta parcursa: cca 410 km.
Cazare la Hotel Heartland 3*
*Tips: pe drumul catre Milford Sound nu sunt benzinarii, deci va recomandam sa va faceti plinul la plecare catre parcul national.

ZIUA 5: Queenstown
Aceasta zi este la dispozitia dumneavoastra. Puteti, de exemplu, sa mergeti cu barca per raul Dart sau sa luati gondola pana la Varful Bob.
Cazare la Hotel Heartland 3*

ZIUA 6: Queenstown – Fox Glacier
In drum spre Fox Glacier veti trece prin orasele miniere restaurate Arrowtown si Wanaka. Calatoria continua prin parcul national Westland. Ghetarul Fox are o lungime de 13km, porneste din Alpii Sudici si se opreste in padurea tropicala, la doar 300m de nivelul marii.
Distanta parcursa: cca 380 km.
Cazare in Hotel Heartland Fox Glacier 2*.

ZIUA 7: Fox Glacier – Greymouth
Fox Glacier este o localitate inconjurata de natura si peisaje unice. Dimineata, daca vremea este senina, aveti ocazia de a va plimba cu elicopterul deasupra ghetarului si de a admira piesaje care iti taie respiratia (optional). Din Fox Glacier drumul va poarta prin localitatea Hokitika catre Greymounth. Hokitika (“loc de reintoarcere”) este un fost oras minier, recunoscut pentru extractia de nefrite (jad nefrit, serpentinite etc.). Greymouth, denumit asa dupa raul Grey din apropiere, este cel mai mare oras de pe coasta vestica, fiind inconjurat de paduri tropicale, plaje salbatice si lacuri. Fosta asezare Maura, era locul de intalnire al maurilor din nord si din sud pentru a face troc cu jad din care isi faceau bijuterii, arme si unelte.
Distanta parcursa: cca 200 km.
Cazare la Hotel The Ashley 3*.

ZIUA 8: Greymouth – Nelson
In parcul national Paparoa puteti vizita “rocile clatite” ale Punakaiki. Apoi mergeti catre Nelson.
Distanta parcursa: cca 330 km.
Cazare la Hotel Grand Mercure Monaco 3*

ZIUA 9: Nelson – Wellinton
Astazi veti conduce catre Picton, unde veti lasa masina la terminalul portuar. Urcati pe ferryboat si traversati romantica zona Marlborough Sounds (o combinatie de vai abrupte, canale si zone muntoase) si treceti prin oceanul deschis catre insula de nord prin stramtoarea Cook. Dupa ce va debarcati la Wellington, ridicati noua masina la terminalul de ferryboat.
Distanta parcursa: cca 110 km.
Cazare la Mercure Wellington 3*.

ZIUA 10: Wellington – Parcul National Tongariro
Astazi veti merge in zona parcului national Tongariro, al patrulea parc national declarat din lume. Este cel mai vechi parc national din Noua Zeelanda, fiind inclus in lista celor 28 de zone mixte (cultural si natural) din cadrul patrimoniului mondial UNESCO. In centrul parcului sunt vulcani activi (Ruapehu, Ngauruhoe, Tongariro) si situri religioase maure.
Distanta parcursa: cca 350 km.
Cazare in Skotel Alpine Resort Tongariro 3*.

ZIUA 11: Parcul National Tongariro – Rotorua
Treceti pe langa cascada Huka in drumul catre Rotorua (“al doilea lac”). Orasul este localizat intr-o caldera vulcanica, cu gheizere, vulcani noroiosi si izvoare termale. Zona geotermala are 17 lacuri si este totodata si un important centru al culturii Maure.
Distanta parcursa: cca 190 km.
Cazare in Ibis Rotorua 3*

ZIUA 12: Rotorua – Auckland
De aici puteti merge catre Waitomo sa vizitati faimosii licurici de pestera. Apoi va indreptati catre Auckland. Orasul se afla pe o zona activa ce a dat nastere a peste 50 de vulcani. Puteti observa conuri, lacuri, lagune, insule si depsresiuni formate de curgerea lavei. Vulcanii sunt stinsi iar relieful este intr-o continua transformare din cauza reliefului format de magma bazaltica. In zona sunt cel putin 14 pesteri tubulare formate de lava care se indreapta de la fostii vulcani catre mare. Auckalnd este cunoscut sic a “Orasul navigatorilor” deoarece in port se regasesc peste 135.000 de iahturi (cele mai multe iahturi / locuitor din lume).
Distanta parcursa: cca 370 km.
Cazare la Hotel Scenic Auckland 3*+.

ZIUA 13: Auckland
Predare masina inchiriata la aeroport si imbarcarea catre casa.