1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

VIETNAM sau CAMBODGIA?

VIETNAM sau CAMBODGIA?

  • Inclus in program:
  • – Transferuri interne cu minibus cu aer conditionat/autobuze publice/avion/tren/ambarcatiune
  • – 17 nopti cazare in unitati si hoteluri de categorie medie, pe vas in cabine standard, in tren la cuseta
  • – Mesele: 10 x mic dejunuri, 3 x pranzuri, 2 x cine
  • – Ghizi locali vorbitori de limba engleza
  • – 1 Ghid tiparit al programului / camera
Alege destinatia favorita!
Le poti vizita pe amandoua intr-un tur complex sau poti opta doar pentru una din destinatii! Acum intr-un program flexibil astfel incat ai timp sa vizitezi ceea ce doresti!
Aceasta calatorie este o experienta autentica atat pentru cei tineri precum si pentru cei cu inima tanara.
Veti avea ocazia sa intrati in lumea fascinanta si sa descoperiti frumusetile naturale ale celor doua state – Vietnam si Cambodgia precum si monumente UNESCO.
Utilizarea transportului public va ofera suficient timp pentru propriile descoperiri si aventuri!

*Plecari fixe in perioada 1 Noiembrie 2013 – 30 Aprilie 2014*
Nov-Mart: in fiecare Miercuri, Joi, Vineri, Duminica (exceptie 11.11, 09.12, 16.12, 28.03)
Apr: in fiecare Miercuri, Joi, Duminica

1595 eur / persoana / loc in DBL
1910 eur / persoana / camera SGL

Tarif pt pachet 17 nopti (18 zile). Grup de maxim 12 persoane.

In tarif sunt incluse:
– Transferuri interne cu minibus cu aer conditionat/autobuze publice/avion/tren/ambarcatiune
– 17 nopti cazare in unitati si hoteluri de categorie medie, pe vas in cabine standard, in tren la cuseta
– Mesele: 10 x mic dejunuri, 3 x pranzuri, 2 x cine
– Ghizi locali vorbitori de limba engleza
- 1 Ghid tiparit al programului / camera

Nu sunt incluse:
– Zbor Bucuresti – Hanoi / Bangkok – Bucuresti (se poate asigura la cerere)
– 5 euro de persoana / sejur – taxa de procesare a rezervarii
– Alte mese decat cele mentionate in program
– Transfer aeroport Hanoi – hotel
– Asigurare medicala (obligatorie, se prezinta la sosirea in Hanoi) si storno (vi le putem oferi la urmatoarele preturi informative: asigurare medicala de la 89 lei / persoana, asigurare storno de la 259 lei / persoana)

Hotelurile incluse in program:
Hotel Hong Ngoc Cochinchine 3*, Hanoi
Hotel Viengtai 3*, Bangkok

AVANTAJE:
– Grupuri mici cu maxim 12 persoane
– Ghizi locali vorbitori de lb engleza
– Participanti din diverse zone ale lumii
– Program combinat ce poate fi rezervat si separat pe destinatii:
– Vietnam (ziua 1-10) – de la 940 eur / persoana si
– Cambodgia (ziua 10-18) – de la 746 eur / persoana

NOTA:
– Asigurarea medicala este obligatorie si trebuie prezentata ghidului local la sosirea in Hanoi;
- La cazarea in Halong Bay si la trenul de noapte nu este posibila rezervarea de camera single;
- Se poate rezerva si doar loc in DBL, daca pana la inceperea calatoriei nu se gaseste partaj, se ofera automat camera single;
– Varsta minima pentru particiare la acest circuit: 18 ani. Pentru copiii 12 – 17,99 ani rezervarea se proceseaza la cerere;
– Hotelurile incluse in program si traseele vizitelor se pot schimba cu notificare prealabila;
– Zborurile locale, transferurile si programul excursiilor pot suferi intarzieri, in functie de conditiile de trafic locale;
- Intrarea pe teritoriile Vietnam si Cambodgiei se face pe baza unui pasaport valabil minim 6 luni, fiind necesara viza. Pentru intrarea in Thailanda se poate obtine viza la intrare in tara. Agentia asigura asistenta la obtinerea vizelor. Informatii detaliate pe www.mae.ro si www.politiadefrontiera.ro
Conditii de anulare si penalizare:
-Anularea pana la 30 de zile inainte de inceperea programului: penalizare 30%
-Anularea intre 29 – 22 zile inainte de inceperea programului: penalizare 40%
-Anularea intre 21 – 15 zile inainte de inceperea programului: penalizare 50%
-Anularea intre 14 – 7 zile inainte de inceperea programului: penalizare 70%
-Anularea cu mai putin de 7 zile inainte de inceperea programului: penalizare 100%

PROGRAM VACANTA

ZIUA 1 Hanoi
Transfer pe cont propriu la hotel, cazare. Restul zilei il aveti la dispozitie pentru relaxare, in functie de ora sosirii. La ora 18:00 va veti intalni cu ghidul local in receptie pentru o scurta prezentare a itinerariului ce urmeaza sa-l strabateti. Optional, puteti lua cina cu tot grupul pentru a va cunoaste colegii de calatorie.
Cazare la Hotel Hong Ngoc Cochinchine 3*.

ZIUA 2 Hanoi – Halong Bucht
Mic dejun la hotel. Astazi veti parasi agitatia capitalei si va veti indrepta catre golful Halong (traseu approx. 4 ore). Aici va va astepta catamaranul. Va poftim sa va imbarcati si sa va gasiti un loc confortabil de unde va puteti bucura de peisaje remarcabile incluse in patrimonial UNESCO. Pranz. Puteti sa faceti baie in apa cristalina, sa explorati pesterile cu stalactite si stalagmite sau pur si simplu sa va bucurati de pacea care radiaza in golf. In special la orele diminetii si seara golful emana o atmosfera de o frumusete deosebita. Cina. Distanta parcursa: 165 km.

ZIUA 3 Halong Bucht – Hanoi – Hue
Mic dejun si retur catre Hanoi. Veti avea ocazia sa vedeti campurile terasate cu plantatii de orez, bivoli de apa si viata vietnameza rurala autentica. La intoarcerea in Hanoi, dupa amiaza este la dispozitia dumneavoastra. Ghidul local va va indruma ce sa vizitati pe cont propriu (ex: vizita la Templul Literaturii). Veti lua trenul de seara care va va duce in Hue (approx. 13 ore de mers). Distanta parcursa: 165 km.

ZIUA 4 – 5 Hue
Sosire dimineata in Hue – fosta capitala a Vietnamului intre 1802 si 1945. Pentru urmatoarele doua zile veti avea ocazia sa studiati acest oras mai in detaliu. Veti vizita citadela regala precum si unul din mormintele regale. Va veti plimba cu “barca dragon” pe “raul parfumat” Hunog Giang. Numele acestuia provine de la orhideele care toamna cad in apa in amonte si sunt purtate in aval, dandu-I un parfum special. Veti avea timp suficient pentru a explora orasul pe cont propriu. Numeroase temple si pagode te asteapta sa le treci pragul. De neratat este si piata asiatica Dong Ba, o zona aglomerata si extrem de variata.
Mic dejun in ziua a 5a.

ZIUA 6 Hue – Hoi An
Mic dejun si imbarcare pe traseul panoramic Hue – Hoi An. Pe drum veti trece prin sate mici autentice si pe langa numeroase terenuri cu plantatii de orez. Drumul va poarta “printre nori” prin muntii Hai Van. Acest traseu este unul din cele mai frumoase din Vietnam. Sosire in Hoi An si plimbare prin centrul vechi inclus in patrimonial UNESCO. Distanta parcursa: cca 135 km.
Cazare 2 nopti in Hoi An.

ZIUA 7 Hoi An
Mic dejun. Ziua este la alegerea fiecaruia, astfel incat aveti ocazia sa mergeti in locurile in care doriti. Plimbati-va pe stradutele fascinante, puteti cumpara suveniruri sau vizita templele antice My Son – templu hindus dedicate zeului Shiva, reprezentativ pentru minoritatea Cham, situat la o ora distanta de Hoi An. Este recomandabil sa vizitati ruinele acestui complex inclus in patrimoniul UNESCO dis de dimineata.

ZIUA 8 Hoi An – Ho Chi Minh
Mic dejun. Veti zbura apoi catre Ho Chi Minh (approx. 1 ora). Cazare la hotel.
Dupa amiaza o ricsa va va purta in turul orasului. Pe drum veti vizita muzeul Razboiului. Este cel mai vizitat muzeu din oras, prezinta atrocitatile si secvente din timpul razboiului din Vietnam. In apropiere de hotel aveti piata Ben Than precum si principalele zone de cumparaturi.
Cazare 3 nopti intr-un hotel localizat central.

ZIUA 9 Excursie in Delta Mekong
Mic dejun si transfer pana la Delta Mekong – una din cele mai asteptate experiente din Vietnam. In Bre Tre va veti imbarca pentru o calatorie prin delta. Oprire pe traseu intr-un sat la o fabrica de dulciuri. Aici veti avea ocazia sa degustati din deserturile traditionale locale. La pranz veti merge la restaurant localizat intr-o gradina idilica unde se servesc produse traditionale si veti avea ocazia sa degustati pestele cu urechi de elefant (optional). In barci mai mici, puteti apoi vasli printre padurile de mangrove ale deltei Mekong. Cu o ambarcatiune mai mare se va merge apoi pe alte canale catre My Tho unde se acosteaza din nou. Retur catre Ho Chi Min si cina la restaurant Koto unde, printr-o initiative locala, mancarea este preparata de copii strazii ce sunt introdusi in procesul muncii zilnice. Distanta parcursa – cca 220 km.

ZIUA 10 Ho Chi Minh
Mic dejun. Ziua este in intregime la dispozitia dumneavoastra si cu siguranta nu este locul in care sa va plictisiti! Puteti vizita numeroase temple, catedrala Notre Dame, Palatul Reunificarii (fost simbol al guvernului sud vietanmez pentru salvarea caruia si-au dat viata sute de mii de vietnamezi precum si zeci de mii de americani) sau va puteti plimba prin districtul chinezesc Cholon si in piata locala Cho Binh Tay pentru a va pune la incercare tehnicile de negociere. Dupa amiaza va veti intalni la hotel cu ghidul dumneavoastra pentru a discuta in detaliu itinerariul pentru urmatoarea destinatie: Cambodgia.

ZIUA 11 Ho Chi Minh – Phnom Penh
Zilele urmatoare ale calatoriei va vor purta in descoperirea Cambodgiei. Grupul se va imbarca in autobuzul public si se va realiza transferul catre capitala Phnom Penh (approx. 6-7 ore). Tur de oras cu oprire la Muzeul Genocidului Tuol Sleng. Fosta scoala a fost folosita intre 1975 – 1979 de Khmer Rouge ca si centru de tortura. La 15 km de oras se afla memorialul Choueng, cunoscut si sub numele de “Campul mortii”. Peste 17.000 oameni au fost ucisi aici. Din fericire, aceste atrocitati inumane ale gruparii Khmer Rouge fac parte din trecut. Distanta parcursa: cca 210 km.
Cazare in hotel standard.

ZIUA 12 Phnom Penh
Zi libera la dispozitia dumneavoastra. Puteti merge la Palatul Regal, sa explorati pavilioanele si remarcabila Pagoda de Argint. Puteti vizita templul Khmer sau pur si simplu puteti sa va plimbati pe stradutele orasului vechi. In drum va puteti opri la piata central Psah Thmei in stil Art Deco. Mergeti printre magazine si tocmiti-va pentru bunurile puse in vanzare de comerciantii locali. Veti fi suprinsi de domul construit intre 1935-1937 – simbol al orasului si unul dintre cele mai mari din lume. Merita vizitat si templul budist Wat Phnom inalt de 27 m – cea mai inalta constructie religioasa din oras. Seara va puteti relaxa pe promenada ce se intinde 2 km de-a lungul raului si puteti incheia ziua cu o masa delicioasa.

ZIUA 13 Phnom Penh – Siem Reap
Lasati capitala in urma si va indreptati cu un autobuz privat catre Siem Reap (approx. 6 ore). Fara graba, traseul cu autobuzul presupune si cateva opriri.
Veti petrece urmatoarele 3 zile in orasul linistit. Veti avea timp sa explorati in liniste zona templului Angkor.
Distanta parcursa: cca 315 km.
Cazare la hotel.

ZIUA 14 – 15 Siem Reap
Mic dejun la hotel. Acum aveti ocazia sa aflati mai multe despre complexul budist Angkor – cel mai mare monument religios din lume. Ghidul local va va conduce catre atractiile absolute, incluse in patrimonul UNESCO in 1992. Vezi vizita si templul Bayon recunoscut pentru turnurile de piatra inalte pe care sunt sculptate chipuri precum si scene mitologice si istorice. Vizita in Angkor nu se incheie pana nu mergeti si la Ta Prohm – unul din cele mai vizitate temple din Cambodgia. Aceasta cladire a fost lasata in mare parte sub influenta naturii. Veti primi un pass pentru acces 3 zile in complexul Angkor, avand astfel timp sa descoperiti si pe cont propriu alte temple si atractii ale zonei. O excursie cu barca pe lacul Tonle Sap va va da ocazia sa vedeti cum traiesc localnicii in sate plutitoare.

ZIUA 16 Siem Reap – Battambang
Check out si imbarcare intr-un autobuz privat catre Battambang. Orasul a fost fondat in secolul al XI-lea de catre imperiul Khmer si se distinge prin arhitectura coloniala frantuzeasca, fiind un important centru comercial de legatura intre Cambodgia si Thailanda. Pranz. Dupa sosire veti avea timp sa descoperiti orasul pe cont propriu. Distanta pacursa: cca 175 km (4 ore)
Cazare intr-un hotel standard.

ZIUA 17 Battambang – Bangkok
Transfer cu autobuzul catre Bangkok. Capitala Thailandei va ureaza “bun venit”. Dupa check-in la hotel, restul zilei este la dispozitia dumneavoastra pentru a descoperi orasul. Optional, seara se va organiza o cina festiva de ramas bun pentru a puncta momentele petrecute in aceasta calatorie fascinanta. Distanta parcursa: cca 445 km (approx. 8-9 ore).
Cazare la Hotel Viengtai 3*.

ZIUA 18 Bangkok – Romania
Astazi calatoria dumneavoastra se incheie. Check-out si transfer la aeroport pe cont propriu. Optional, se poate prelungi sejurul in Bangkok pentru a-l explora pe cont propriu.