1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

IORDANIA – IARNA 2014 – 2015

Iordania – Iarna 2014 – 2015

  • Inclus in program:
  • – zbor Bucuresti – Amman – Bucuresti via Atena cu Aegean Airlines, clasa economy
  • – cazare 7 nopti, mic dejun/demipensiune
  • – transfer aeroport Amman – hotel – aeroport Amman
Iordania – Iarna 2014 – 2015
Natura grandioasa, istorie fascinanta si cele mai bune centre spa. Nu numai mostenirea enigmaticului popor Nabateeni si legendarul oras Petra sunt elemente ale bogatiei culturale ale acestei micute tari care a fost scena pe care multe popoare au urcat de-a lungul mileniilor. Incepand cu Moise, israeliti, romani, cruciatii europeni, Lawrence al Arabiei, toti au fost impresionati de terioriul ei si in special de Marea Moarta. Situata intre Iordania si Israel este cea mai neobisnuita mare interioara din lume. La 410 m sub nivelul Oceanului Planetar, este cea mai sarata mare din lume, unde oamenii pot pluti fara sa inoate. Apa bogata in minerale are efect curativ asupa bolilor de piele si a durerilor reumatice. Aerul puternic ozonat si mineralizat contribuie la starea generala de bunastare.

*Pachete*
Incepand cu 1105 euro / persoana
– Kempinski Hotel Ishtar & Anantara Spa 5*+
– Cazare 7 nopti / camera dubla Superior / mic dejun
Incepand cu 1143 euro / persoana
– Movenpick Resort & Zara Spa 5*
– Cazare 7 nopti / camera dubla Standard / mic dejun
Incepand cu 1455 euro / persoana
– Evason Ma’In Hot Springs & Six Senses Spa 5*
– Cazare 7 nopti / camera dubla Evason / demipensiune
*Tarifele pot suferi modificari in functie de clasa de rezervare a companiei aeriene disponibila in momentul rezervarii.

In tarif sunt incluse:
– zbor Bucuresti – Amman – Bucuresti via Atena cu Aegean Airlines, clasa economy
– cazare 7 nopti, mic dejun
– transfer aeroport Amman – hotel – aeroport Amman

Nu sunt incluse:
– 5 euro de persoana / sejur – taxa de procesare a rezervarii
– bacsisuri
– alte activitati optionale
– alte mese decat cele mentionate in program
– asigurare medicala si storno (vi le putem oferi la cerere)

NOTA:
-Tarifele pot suferi modificari in functie de clasa de rezervare a companiei aeriene disponibila in momentul rezervarii si disponibilitatea la hotel.
-La cerere va putem oferi si zboruri directe din Bucuresti, compania Tarom plecari din Bucuresti in zilele de sambata si marti.
-Viza de Iordania este gratuita si se obtine la sosirea pe aeroport. Pasaportul trebuie sa fie valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei.
– Nu se accepta pasaportul temporar.

PROGRAM VACANTA

Tarife excursii optionale:

– hotel ales – Betania – Madaba – Muntele Nebo – hotel ales (veti fi preluat de la hotel si veti vizita mormantul lui Lazar din orasul Betania, apoi orasul Madaba, cunoscut pentru harta Ierusalimului din secolul 6 realizata din mozaic. Muntele Nebo este locul de unde Moise a putut sa vada Pamantul Fagaduintei dar unde nu va ajunge niciodata. Retur la hotel) = tarife incepand cu 66 euro / persoana

– hotel ales – Betania – Madaba – Muntele Nebo – Amnan – hotel ales (veti fi preluat de la hotel si veti vizita mormantul lui Lazar din orasul Betania, apoi orasul Madaba, cunoscut pentru harta Ierusalimului din secolul 6 realizata din mozaic. Muntele Nebo este locul de unde Moise a putut sa vada Pamantul Fagaduintei dar unde nu va ajunge niciodata. Ziua se termina cu un tur panoramic al capitalei Amman. Retur la hotel) = tarife incepand cu 72 euro / persoana

– hotel ales – Petra – hotel ales (veti fi preluat de la hotel si veti vizita orasul rosu Petra timp de 2 ore impreuna cu ghid vorbitor de limba engleza. Petra este monument UNESCO si una dintre cele „7 noi minuni ale lumii”. Situl contine zeci de morminte sapata in stanca, teatre romane, temple, altare de sacrificii, etc. Retur la hotel) = tarife incepand cu 187 euro / persoana

Hoteluri incluse in program:
1. Kempinski Hotel Ishtar & Anantara Spa 5*+ – exclusivistul centru SPA ofera numeroase proceduri si tratamente.
2. Movenpick Resort & Zara Spa 5* – este cel mai bun centru SPA din zona – foloseste doar resursele naturale din Marea Moarta pentru revitalizarea si reabilitatea corpului.
3. Evason Ma’In Hot Springs & Six Senses SPA 5* – centru spa ofera o serie de tratamente in care se folosesc sarea si namolul. Toate procedurile folosesc apele minerale din apropiere.