1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

CIRCUIT – Tibet si NEPAL

Tibet si Nepal

  • Inclus in program:
  • – Transport avion Bucuresti – Kathmandu – Bucuresti
  • – 11 nopti cazare cu mic dejun
  • – Transferuri aeroport – hotel – aeroport
  • – Ghid local in limba engleza pe tot timpul excursiei
Tibet si Nepal – O experienta unica!
O experinta unica – 950 de km cu masina intre capitala Tibetului, Lhasa si Kathmandu in Nepal. Veti traversa alaturi de ghidul vorbitor de engleza un climat extrem de-a lungul celor mai inalti munti din lume, veti intalni tibetani si va puteti face o idee despre traiul lor si cum ii ajuta religia sa treaca peste traiul greu al zonei.

Tarif valabil pentru orice plecare:
2499 euro / persoana / pachet*Tariful poate suferi modificari in functie de clasa de rezervare a companiei aeriene disponibila in momentul rezervarii.

In tarif sunt incluse:
– bilet de avion Bucuresti – Kathmandu – Bucuresti, cu compania Qatar Airways
– bilet avion intern Kathmandu – Lhasa
– pachet stop-over Doha la retur (include viza tranzit, cazare hotel 3*, transfer aeroport Doha – hotel Doha – aeroport Doha)
– toate transferurile locale
– tur conform program
– 10 nopti de cazare in camera dubla hoteluri 2 – 3 stele.
– mic dejun la hotel zilnic
– Ghid local in limba engleza pe tot timpul excursiei
– bilete de intrare obiective turistice mentionate in program

Nu sunt incluse:
– bacsisuri
– taxa de viza Nepal (25 USD / persoana se achita la sosire pe aeroportul Kathmandu)
– taxa de viza Tibet (se obtine prin intermediul agentiei noastre in avans, 85USD / persoana si se achita la fata locului)
– taxe de fotografiere in interiorul manastirilor
– asigurare medicala si storno (vi le putem oferi la urmatoarele preturi informative: asigurare medicala de la 47 lei / persoana, asigurare storno de la 451 lei de persoana)

Bine de stiut!
* Hotelurile si traseele vizitelor se pot schimba fara o notificare prealabila datorita conditiilor climatice ale zonei.
* O conditie fizica buna este necesara pentru inscrierea in acest program, iar acceptul mediculul este obligatoriu inainte de rezervarea vacantei.
* La cerere va putem oferi activitati optionale in Kathmandu (preturile sunt de persoana):
– Tur de oras Kathmandu cu templele Swayambhunath, orasul Patan, orasul tibetan Jawalkhel = 85 euro, 7 ore.
– Tur orasul regal Bhaktapur, templele Pashupatinath si Bodnath = 88 euro, 7 ore.
* Intrarea pe teritoriul Nepal si Tibet se poate face numai pe baza unui paşaport valabil 6 luni de la data intoarcerii in tara.

PROGRAM VACANTA

ZIUA 1 (Sambata) : Bucuresti – Doha – Kathmandu
Imbarcare pe aeroportul Otopeni in cursa Qatar Airways numarul QR222 ore 14:05 cu destinatia Doha, schimbare avion dupa o escala de 6 ore si jumatate si sorire a doua zi ora 08:35 dimineata (pe 6 septembrie)

ZIUA 2 (Duminica) : Kathmandu
Transfer hotel Summerhill House 2* si timp liber la dispozitie. Puteti alege una din excurisiile noastre optionale (vezi nota).

ZIUA 3 (Luni) : Kathmandu
Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Puteti alege una din excurisiile noastre optionale (vezi nota)

ZIUA 4 (Marti) : Kathmandu – Lhasa
Dupa micul dejun, transfer la aeroport Kathmandu pentru zborul spre Lhasa. Zborul spectaculos trece pe deasupra muntilor Himalaya, iar in conditii de cer senin puteti avea o privelista superba. Sosire in Lhasa (3650 m altitudine) si transfer la hotel. Dupa-amiaza o aveti la dispozitie. Recomandarea agentiei: piata locala. 3 nopti de cazare la Hotel Himalaya 3* sau similar.

ZIUA 5 si 6 (Miercuri si Joi) : Lhasa
In cele 2 zile veti explora Lhasa cu ale sale palate impresionante, manastiri si bazare pitoresti. Orasul a fost in trecut resedinta zeilor-regi ai Tibetului si centrul economic, politic si religios al tarii. Un punct clulminant al calatoriei este palatul Potala, fosta resedinta a lui Dalai Lama, loc inchis strainilor pentru multe secole. Se viziteaza apoi templul Jokhang si zona de strazi Barkhor din jurul templului, neschimbata de secole. Vizita este completata cu Norbulingkha, resedinta de vara a lui Dalai Lama si cu manastirile Sera si Drepung.

ZIUA 7 (Vineri) : Lhasa – Gyantse (261 km – 5 ore)
Dupa micul dejun, timp de 5 ore veti avea parte de privelisti ce va vor taia rasuflarea. Drumul trece prin pasul Kampala (4794 m altitudine), pe langa lacul turcoaz Yamdrok-Tso si prin pasul Karola (5045 m altitudine) si in final veti ajunge in micul orasel comercial Gyantse (3950 m altitudine). Orasul este inconjurat de un castel ruinat, construit in secolul XIV. Dupa-amiaza veti vizita manastirile Kumbum Chorten si Pelkhor considerate comori ale artei tibetane. Cazare o noapte Hotel Gyantse 2*+.

ZIUA 8 (Sambata) : Gyantse – Shigatse (90 km – 1 ora)
Pe traseu se va vizita manastirea Shalu datata anul 1040 aflata la 4000 m altitudine. Interesanta aici este combinatia de arhitectura tibetana si chinezeasca. Ajunsi la Shigatse (3900 m altitudine) se face o oprire la manastirea Tashi Lhumpo. Printre comorile acesteia putem nota: un mormant inalt de 11 metri din aur si pietre semipretioase si templul Maitreya cu o statuie unica de 26 m inaltime a lui Budhha din bronz si aur. Cazare Hotel Shigatse 3*.

ZIUA 9 (Duminica) : Shigatse – Xegar (350 km – 7 ore)
Drumul catre Xegar trece prin stepa inalta a Tibetului de Sud, pe langa asezari tibetane si prin 2 trecatori montane. Aveti sansa sa va intalniti cu turme de iaci, oi si capre in aceste zone inalte neospitaliere. Lhatse si Lulu sunt 2 sate traditionale prin care veti trece, deasemenea veti trece prin pasul Lhakpala (5220 m altitudine). De aici in zilele cu vizibilitate buna se pot observa cele mai inalte varfuri ale muntilor Himalaya. O oprire va fi si la manastirea Sakya, un loc important al buddhismului tibetan, unde in secolele XIII – XIV centrul politic al Tibetului s-a format. Sosire Xegar si cazare hotel Quomolungma 2*.

ZIUA 10 (Luni) : Xegar – Zhangmu (244 km – 6 ore)
Dupa traversarea pasului Lalungla (5050 m altitudine) se pot observa in zile senine varfurile de peste 8000 m altitudine (inclusiv Everest). Ultima parte a drumului trece prin defileul raului Bhotekoshi cu cascade spectaculoase. Cazare hotel Zhangmu2*+.

ZIUA 11 (Marti) : Zhangmu – Kathmandu (114 km – 6 ore)
Dimineata veti trece granita in Nepal si veti ajunge la hotel Summehill House 2* din Kathmandu dupa-amiaza.

ZIUA 12 (Miercuri) : Kathmandu – Doha – Bucuresti
Transfer la aeroport si decolare catre Doha cursa Qatar Airways numarul QR65 ora 21:30. Inoptare Doha si sosire a doua zi pe aeroportul Otopeni ora 18:05.