1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

REPUBLICA DOMINICANA – sejur 7 nopti

Republica Dominicana – 7 nopti in “Mica Spanie”

  • Servicii include:
  • – transport avion Bucuresti – Punta Cana – Bucuresti
  • – 7 nopti cazare cu all inclusive
  • – transferuri aeroport – hotel – aeroport
  • – insotitor de grup roman
Sejur Avion Punta Cana (08 – 15 octombrie 2014)

Descoperita de Cristofor Columb in 1492, Republica Dominicana a fost denumita “Mica Spanie” si declarata cel mai frumos pamant vazut vreodata in Lumea Noua. Republica Dominicana, situata in Nordul Marii Caraibilor, ocupa doua treimi din suprafata Insulei Hispaniola, a doua insula ca marime din Arhipelagul Antilelor Mari, dupa Cuba. Limba oficiala este spaniola castiliana – peste tot se vorbeste insa si limba engleza. Republica Dominicana este o tara de cultura hispanica, cu elemente din cultura africana.

1584 EUR / persoana
Supliment Camera Single: 265 EUR
*Tarifele sunt exprimate in euro / persoana / sejur.

Servicii incluse:
– bilet de avion clasa economy compania Air France cu catering inclus cu urmatorul orar de zbor (poate suferi modificari):
08.10 AF1089 Otopeni 07:15 – Paris 09:25 08.10 / 08.10 AF968 Paris 14:00 – Punta Cana 17:05 08.10
15.10 AF969 Punta Cana 19:25 – Paris 09:55 (a doua zi) / 16.10 AF1588 Paris 15:25 – Otopeni 19:15 16.10
– 7 nopti de cazare cu all inclusive camera junior suite superior la Hotelul Gran Bahia Principe Bavaro 5* sau similar
– transferuri aeroport – hotel – aeroport
– insotitor de grup roman

Nu sunt incluse:
– 5 euro de persoana / sejur – taxa de procesare a rezervarii
– Taxa de viza sub forma cardului turistic, 10 USD / persoana ( se achita la sosirea in aeroportul din Punta Cana)
– excursii optionale
– late check-out
– bacsisuri
– taxele pentru hamali
– cheltuieli personale
– recomandam asigurare medicala si storno (vi le putem oferi la urmatoarele preturi informative: asigurare medicala de la 57 lei / persoana, asigurare storno de la 271 lei de persoana)

Bine de stiut!
– Hotelul se poate modifica cu o notificare prealabila, dar va ramane la aceeasi categorie
– Intrarea pe teritoriul Republicii Dominicane se poate face numai pe baza unui paşaport valabil 6 luni de la data intoarcerii
– grup minim: 24 persoane. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.
– Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de institutia de profil din Republica Dominicana, conform standardelor proprii;
– Conducatorul de grup poate modifica programul excursiei si ordinea de vizitare a obiectivelor turistice in anumite conditii obiective;
– Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
– Taxele de aeroport pot fi modificate de compania aeriana, ca atare valoarea exacta va fi comunicata cand se emit biletele (cu cca 3 saptamani inaintea plecarii);
– Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup; daca exista in continuare nemultumiri, se va face o plangere la receptia hotelului iar o copie semnata va fi inmanata insotitorului de grup;
– Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; de asemenea receptia poate solicita cartea de credit sau o suma cash (depozit) drept garantie pentru cheltuieli suplimentare;
– Oferta a fost calculata pe baza paritatii euro/dolar valabile in luna mai 2014; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica tariful.

PROGRAM VACANTA

ZIUA 1: Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Otopeni, la ora 05:00, pentru imbarcare pe cursa Air France (schimbarea cursei la Paris). Sosire in Punta Cana la ora 17:05. Transfer si cazare in regim all inclusive la Hotelul Gran Bahia Principe Bavaro 5* sau similar.

ZIUA 2: Masa in regim all inclusive. Timp liber pentru odihna si acomodare cu fusul orar. Ne vom putea bucura de toate facilitatile hotelului: piscine, jacuzzi, sauna, terenuri de tenis, windsurf, snorkeling, lectii de dans si multe altele.

ZIUA 3: Plaja si relaxare sau excursie optionala Insula Saona. Localizata in zona Parcului National, insula Saona este una dintre cele mai cunoscute destinatii turistice din zona sudica a Republicii Dominicane, fiind totodata si cea mai frumoasa insula din zona. Plecarea se va face initial cu masina (drum de aproximativ 60 min), iar ulterior cu catamaranul, lucru care va face ca drumul sa fie o adevarata aventura. Excursia prevede o oprire in mijlocul Marii Caraibelor, loc exotic in care se poate face natural free swimming (apa avand o adancime de aproximativ 1,60 m), si se pot admira stelutele de mare. Odata ajunsi pe insula, se va lua masa (mancare local traditionala), urmand ca ulterior sa se poata face plaja, savura cuba libre si dansa pe ritmuri de merengue. Cazare la Hotelul Gran Bahia Principe Bavaro 5*sau similar.

ZIUA 4: Plaja si relaxare sau excursie optionala la Manati Park. Manati Park este un senzational parc tematic situat in zona Bavaro, in cadrul caruia veti putea admira toate vietatile care populeaza insula. De la crocodili la pasari flamingo, de la delfini la lei de mare, toate aceste vietati vor putea fi observate traind in mediul lor natural. Transferul pana la parc si in retur la hotel va fi asigurat cu shulttle bus. Cazare la Hotelul Gran Bahia Principe Bavaro 5* sau similar.

ZIUA 5: Plaja si relaxare sau safari dominican. Excursia va fi cu adevarat inedita, urmand sa vizitam partea naturala/salbatica a Republicii Dominicane. Cu prilejul acestei excursii veti avea ocazia de a vizita plantatii de cafea si trestie de zahar, ferme de animale, amenajari specific dominicane. Masa de pranz este asigurata, urmand a fi luata la una dintre fermele ce vor fi vizitate. Cu prilejul numeroaselor opriri ce vor fi facute in cursul acestei excursii veti putea achizitiona si diverse suveniruri specifice zonei. Tot cu prilejul acestei excursii, persoanele interesate vor putea face si echitatie. Cazare la Hotelul Gran Bahia Principe Bavaro 5* sau similar.

ZIUA 6: Timp liber pentru plaja sau inot cu delfinii. Dupa cum stiti, delfinilor le place prezenta oamenilor, motiv pentru care sunt foarte fericiti de fiecare data cand au ocazia de a inota in prezenta noastra. De fapt sunt atat de iubitori, incat n-ar trebui sa va mire daca va vor intampina cu un pupic pe obraz. Pentru a ne delecta in prezenta delfinilor, urmeaza sa ne deplasam intr-un loc special amenajat, aflat evident in marea Caraibelor. Suplimentar fata de inotul cu delfinii, se poate inota atat in prezenta unor pisici de mare, cat si in prezenta unor pui de rechini (suficient de bine hraniti incat sa nu fie interesati de persoana dvs.). La finalul excursiei se putea achizitiona un dvd continand fotografii si un filmulet in care dvs. si delfinii sunteti personajele principale. Transferul catre locul special amenajat si returul la hotel va fi asigurat cu un autocar.Cazare la Hotelul Gran Bahia Principe Bavaro 5* sau similar.

ZIUA 7: Timp liber pentru plaja si odihna.Cazare la Hotelul Gran Bahia Principe Bavaro 5* sau similar.

ZIUA 8: Plaja si relaxare. Eliberarea camerelor va avea loc la orele 12:00. Apoi va propunem un shopping tour la Palma Real. Transfer la aeroport ora 16:25 pentru imbarcarea cursei Air France cu escala in Paris.
ZIUA 9: Sosirea in Paris este prevazuta la orele 15:25, iar sosirea in Bucuresti la orele 19:15.