1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
1.820.3345.33 [email protected]

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

MEXIC – Circuit 13 zile

Circuit Mexic

  • OFERTA EXPIRATA
Descopera civilizatia Maya!
Oferta se adreseaza celor pasionati de cultura si calatorii.
Localizare: in Cancun, pe plaja.
Facilitati: resort modern, 2 restaurante, 4 baruri, piscina, SPA, centru fitness, 2 terenuri de tenis, room service, internet ( cu plata ).
Tip de masa: All Inclusive.
Camerele: 351 de camere, 40 metri patrati, baie sau dus, WC, TV, aer conditionat, minibar, safe.
Sporturi si distractie: animatie zilnica, centru fitness, terenuri de tenis, aerobic in apa, volei pe plaja si in piscina (incluse), snorkeling si spa ( cu plata ).

Tarife la cerere!
*Tarifele sunt exprimate in euro / persoana / sejur.

In tarif sunt incluse:
– Pachet charter cu extensie de plaja
– Zboruri catre Mexico City / Cancun la clasa Economica incluzand taxe, intampinare la aeroport, transfer si tur conform itinerariului
– Hotel de clasa medie / clasa superioara
– 4 nopti de cazare la Hotel Omni Cancun
– Mese conform programului: mic dejun ( 12 zile ), pranz ( intr-o singura zi ), all inclusive ( in 4 zile )
– Ghid vorbitor de limba germana pana in cea de-a 13-a zi
– Intrari si vizite conform programului
– Suport ce contine ghid touristic, informatii si documentele de calatorie
– Fara extensie de sejur la plaja
Nu sunt incluse:
– Sejur 5 zile in Cancun si mesele aferente
– Transfer la sfarsitul unui tur de “extensie plaja”
– Zbor din Romania pana in Germania si din Germania pana in Romania ( se poate asigurare la cerere )
– Acest tur elimina cea de-a 5-a zi din sejurul in Cancun
– Excursii optionale
– Transfer pentru sejur individual cu o perioada mai mare
Bine de stiut!
Daca rezervati zbor cu compania Iberia, cursa de Luni noaptea, va rugam sa va rezervati o noapte suplimentara la Hampton Inn.
– asigurare medicala si storno

PROGRAM VACANTA

ZIUA 1 : Zbor catre Mexico City – compania Iberia ( escala la Madrid ), transfer la hotel Hampton Inn ( 3 nopti de cazare) cu insotitor local.

ZIUA 2 : Mexico City
Dimineata – tur de oras. Vizitarea Muzeului Antropologic cu cele mai importante colectii de comori arheologice din teritoriul Aztec si Mayas, Toltec si Olmec. Deasemenea vizita la Piata Zocalo, Catedrala cu altare de aur si Palatul National cu binecunoscutele picture murale ale lui Diego Rivera. La pranz, excurise in sudul orasului si plimbare cu barca pe canale si gradinile lui Xochimilco. Aproximativ 60 de km.

ZIUA 3 : Teotihuacan – Guadalupe
Excursie de o zi de la Mexico City la cele mai impresionante obiective turistice din zona: Piramidele Soarelui si Lunii si Templul lui Quetzalcoatl din Teotihuacan. Intr-o vale mare, intre dealuri, se ridica grandion piramidele. Deasemenea este vizitata Basilica din Guadalupe, probabil cel mai important sit de pelerinaj din Mexic. Aproximativ 90 km.

ZIUA 4 : Mexico City – Puebla
Dupa micul dejun, vizita a pitorescului oras Puebla. Deosebit de remarcat aici sunt frumoasele fatade din gresie Talavera, Catedrala istorica si Zocalo. 1 noapte la Hotel Colonial 3*. Aproximativ 130 km.

ZIUA 5 : Puebla – Oaxaca
Plecare de dimineata pe un drum pitoresc prin Sierra Madre catre Oaxaca. Farmecul orasului sta in amestecul traditiilor indiene cu splendoarea coloniala. Popular este Zocalo, unde au avut loc concerte nocturne. Dupa, tur al localitatii Oaxaca si vizita Catedralei, Bisericii Santo Domingo, una din cele mai bogate din perioada coloniala si Muzeul Regional. 2 nopti de cazare la Hotel Casa Conzatti 3*. Aproximativ 350 km.

ZIUA 6 : Tule – Mitla
Calatorie la Copacul din Tule, de 40 de metri inaltime si 36 de metri circumferinta, se presupune a fi de acum 2000 de ani, cea mai mare minune naturala a tarii. Apoi vizita la situl din Mitla. Aproximativ 80 km.

ZIUA 7 : Oaxaca – Tehuantepec
Dupa micul dejun, excursie de o zi prin Muntii Sierra Madre pana la Tehuantepec. O noapte de cazare la Hotel Calli 3*. Aproximativ 255 km.

ZIUA 8 : Tehuantepec – San Cristobal de las Casas
De dimineata excursie cu barca prin defileul impresionant al Canionului Sumidero. Apoi catre San Cristobal de las Casas, caracteristice fiind casele colorate partial cu culori indraznete. Pana la sosire, scurte vizite turistice. O noapte de cazare la Hotel Ciudad Real Centro. Aproximativ 390 km.

ZIUA 9 : San Cristobal de las Casas – Palenque
Turistii vor fi condusi pe un drum pitoresc de dealuri pana in zona tropicala joasa. Pe drum, vizita satului Mayas Chamula si a cascadei Misol – Ha, cascada cu o inaltime de 30 de metri. 1 noapte de cazare la Hotel Ciudad Real Palenque 3*. Aproximativ 250 km.

ZIUA 10 : Palenque – Campeche
Calatorie catre Campeche. Atacat frecvent de pirati in secolele 16 si 17, Campeche a fost restaurat si apartine patrimoniului UNESCO din anul 1999. Vizita orasului vechi, cu Zocalo si Mansion Carvajal. Deasemenea merita vazute meterezele vechi ale zidurilor orasului, unde pot fi gasite multe muzee. 1 noapte de cazare la Plaza Hotel Campeche 3*. Aproximativ 355 km.

ZIUA 11 : Campeche – Merida
Dupa micul dejun, vor fi vizitate ruinele mayase din Uxmal, care fac parte din patrimoniul UNESCU inca de la mijlocul anilor 90. Cele mai cunoscute sunt Piramida Vrajii, Complexul „Maicutelor patrulatere”, Piramida Magicianului si impresionantul Palat al Guvernatorilor. In continuare catre Merida, „Orasul Alb”. Tur de oras cu vizita la Piata Independentei, Catedrala Turnurilor Gemene. Deasemenea merita vizitate, Paseo Montejo, bulevardul Meridei, ce are ca model Champs Elysees din Paris. 1 noapte de cazare la Hotel Gran Real Yucatan 3*. Aproximativ 235 km.

ZIUA 12 : Merida – Chichen Itza
Excursie la Chichen Itza cu vizitarea faimoaselor ruine. Multe au fost excavate si restaurate: Piramida Kukulcan de 30 de metri inaltime, Templul Razboinicilor, cele 1000 de coloane etc. 1 noapte de cazare la Hotel Villas Arqueologicas Chicen Itza 3*. Aproximativ 125 km.

ZIUA 13 : Chichen Itza – Cancun
Dupa micul dejun traseu catre Cancun ( aproximativ 200 km ). Turul se incheie la pranz in Cancun cu transfer catre aeroport ( zbor din Cancun rezervat nu mai devreme de ora 15:30). Zbor de intoarcere cu Aeromexico pana la Mexico City si continuat cu Iberia( escala la Madrid ) pana in Germania. Optional se poate prelungi sejurul pentru Riviera Maya, Playa del Carmen si Cancun sau „Insulele de vis” ( la cerere, se poate asigura si transfer ).

ZIUA 13 – 18 : Program aditional Cancun

ZIUA 13 : Dupa micul dejun, traseu catre Cancun. Cazare la Hotel Omni Cancun 4*( 4 nopti ).Aproximativ 200 km.

ZIUA 14 – 16 : Vacanta la plaja in Cancun. Va bucurati de plajele cu nisip alb si apa cristalina ale Coastei Caraibelor.

ZIUA 17: Zbor de retur din Cancun catre Mexico City cu Aeromexico si continuat de aici cu Iberia ( escala la Madrid ) pana in Germania.Hotel Omni 4* – Cancun