Programul “SAF – RAW DETOX”

In prima zi de detoxifiere, va rugam sa va prezentati la “Juice Bar” la ora 08:00 dimineata pentru o introducere si un tur.
08:00 – Improspatare cu suc pentru detoxifiere
08:00 – 09:30 Yoga – Meditatii
09:30 – 2 capsule pe baza de alge & urzici
10:00 – Suc pentru detoxifiere cu alcaline
12:00 – Pranz pe baza de mancare naturala ( fara aditivi )
14:00 – Suc pentru curatarea ficatului
16:00 – Snack pe baza de mancare naturala ( fara aditivi )
17:45 – 2 Capsule digestive cu enzime
18:00 – Cina pe baza de mancare naturala ( fara aditivi )
20:00 – Suc pentru detoxifiere cu efect asupra imunitatii
22:00 – 2 probiotice
Daca sunteti nevoiti sa parasiti centrul SPA, va rugam sa solicitati plantele aromatice si shake-urile. Trebuie sa consumati cantitati generoase de supa pentru detoxifiere ( cel putin 5 cani mari pe zi ) si ceaiuri din plante. Este deasemenea recomandat sa participat la un curs de Yoga/Meditatii pe zi.
15 minute de sarit pe trambulina, plimbatul sau/ si inotul sunt cele mai bune exercitii in timpul unei saptamani de detoxifiere.
Trebuie consumat cel putin 1 litru de apa alcalina pe zi. Lichidele constituie cel mai important aspect al acestui program.
Terapiile prin masaj, folosirea zilnica a baii turcesti, a baii cu aburi si a saunei cu infrarosu vor accelera procesul de detoxifiere.
Daca sunteti interesati de diferite terapii cum ar fi Ozono-terapia, Vitamina C, hidrocolon, protocolul sanatatii etc. puteti gasi informatii suplimentare la specialistii acestui program.
Este recomandat sa folositi dupa program produse ca Esenta de ceai Flor, Probiotice, Enzime, Omega 3-6-9, Silver etc. Este bine sa fie luate sub indrumarea unui specialist al acestui program.