HOTEL SLAVIA 3*

  • Inclus in program:
  • – cazare cu mic dejun
  • – Wifi gratuit
  • – Parcare gratuita

Localizare: Hotelul este situat într-o zonă liniștită din Praga, lângă Clubul Sportiv Slavia, care oferă diferite activități sportive.

Facilitati: Biliard, restaurant, bar, prânz la pachet, închirieri auto, transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă nonstop, serviciu de vânzare bilete, cameră de bagaje, spălătorie, serviciu de călcătorie, lustruire pantofi, fax/copiator, magazin de suveniruri/cadouri, seif, camere pentru nefumători, camere de familie, lift, încălzire, fumatul interzis în toate spaţiile publice şi private

Tip masa: mic dejun- bufet.

Capacitate: 94 camere.
Camera dubla standard: Cameră cu podea cu mochetă şi zonă de relaxare cu TV prin cablu. Baia privată are duş şi articole de toaletă gratuite.
Facilităţile camerei: birou, zonă de relaxare, încălzire, mochetă, duş , articole de toaletă gratuite, toaletă, baie, telefon, radio , canale prin satelit, serviciu de trezire/ceas deşteptător
WiFi gratuit este disponibil în toate camerele.
Suprafaţa camerei: 15 m²
Tip(uri) de pat: 1 pat dublu mare Sau 2 paturi de o persoană

Camera dubla superioara: Cameră cu podea cu mochetă şi zonă de relaxare cu TV prin satelit. Baia privată are cadă şi articole de toaletă gratuite.
Facilităţile camerei: birou, zonă de relaxare, încălzire, mochetă, cadă , uscător de păr , articole de toaletă gratuite, toaletă, baie, telefon, radio , canale prin satelit, serviciu de trezire/ceas deşteptător
WiFi gratuit este disponibil în toate camerele.
Suprafaţa camerei: 15 m²
Tip(uri) de pat: 1 pat dublu mare Sau 2 paturi de o persoană

Nota: Accesul la internet Wi-Fi este disponibil gratuit în întregul hotel. Hotelul are un restaurant și un bar.

Toate camerele oferă TV prin cablu și o zonă de relaxare. Baia privată include duș și articole de toaletă gratuite.

Centrul orașului Praga se află la 20 de minute de mers cu mijloacele de transport în comun. Stația de tramvai Kubanske namesti este situată la 100 de metri de Hotelul Slavia. Stația de metrou Zelivskeho se află la un km. Un centru comercial se află la 400 de metri.

Aeroportul din Praga se află la 40 de minute de mers cu mijloacele de transport în comun. Hotelul oferă parcare privată gratuită.

Praha 10 este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de Monumente, Centru istoric și Bere.