Hotel Port Aventura 4*

  • Inclus in program:
  • – cazare si masa conform hotelului ales
  • – intrare in Port Aventura si reduceri pentru Costa Caribe Aquatic Park (bilete disponibile la receptia hotelului ales)

Hotel Port Aventura 4* este locatia ideala pentru o vacanta plina de amuzament in familie, intr-un sat de vacanta cu farmec mediteranean. Lasati-va rasfatati in cele patru resturante “Bufet del Port”, “Port Regata”, “Cap Pep”, precum si restaurantul a la carte “La ‘Cascada”. In plus, in piata satului va asteapta cu bauturi si gustari, WiFi, “Il Caffe di Roma”.
Parcare gratuita la fata locului.

Tip masa: demipensiune
Camere: confortabile, renovate in 2012, 500 in stil mediteranean, localizate in cladiri diferite, iti dau impresia unui sat mediteranean. Camerele sunt pe două sau trei nivele și sunt dotate cu baie sau duș / WC , uscator de par, telefon, TV prin satelit, acces la internet, minibar, seif, aer condiționat / încălzire . Club Woody si prietenii: camere tematice, cu zona privata de check-in, halate de baie, serviciu de bagaje si multe alte beneficii, precum si surprise amuzante. Perfect pentru familii!
Sport si divertisment: inconjurat de gradini, bazin cu doua piscine in aer liber (mai-septembrie), baie de aburi, sauna, zona de fitness, incluse.
Contra cost: masaj

Bine de stiut!
Acces direct și nelimitat la Port Aventura Parc și reducere pentru intrare la Costa Caribe Aquatic Park (mai-septembrie, Biletele sunt disponibile la recepție)