Disney’s Davy Crockett Ranch 2*

  • Inclus in program:
  • – cazare cu mic dejun inclus in cadrul hotelului ales
  • – intrare in cele 2 parcuri Disneyland Paris

Localizare: inconjurat de natura, hotelul este situat la aproximativ 15 minute de mers cu masina de Parcul Disney (nici o legătură cu autobuzul de transfer).

Facilitati: sat de vacanta spatios cu cabane din lemn, situat in zona linistita de padure, cu restaurant bufet “Crockett’s Tavern”, “Crockett’s Saloon” cu muzica live ocazional, ferma pentru copii cu gradina zoologica, magazine Disney, magazine alimentar. Parcare.

Capacitate: 600 de cabane de lemn individuale, cu capacitate de cazare de pana la 6 persoane, ideale pentru familii. Toate cabanele sunt dotate cu chicineta, (aragaz, fara cuptor, frigider, cuptor cu microunde, mașină de spălat vase, ceainic electric), camera de zi si doua dormitoare. Cabinele Premium au o suprafata de 39 mp, si sunt dotate cu un dormitor cu pat Queen Size, iar cel de-al doilea dormitor are 4 paturi single, doua bai cu cabina de dus/WC , Tv-satelit, aer conditionat, terasa mobilata cu zona de gratar. Parcare gratuita in fata cabanei.

Sport si divertisment: piscina interioara cu rau si cada cu hidromasaj, teren tenis (sala, rachete incluse), traseu de jogging, locuri de joaca. Ocazional programe de divertisment. Contra cost: plimbari cu poneiul, inchiriere bibiclete.

Nota: in perioada 13.01 -31.01 si 2.06- 06.06 zona de piscina este inchisa.